Realista24 írta:Amúgy Müllernél 11-es volt?
Dehogy volt.
Köze nem volt a 11-eshez. Ez csak akkor az, ha Messi is a pályán van...
A meccsről:
Károgtam, igen, elég sokat. Csak hát ha ilyen Fegyelemmel toljuk végig a Barca és az Atma elleni tavaszi bajnokit, akkor most 3 pont előnyünk van legalább az Atma ellen, és 9 a Barcával szemben... Jah és nincs az az égés Dortmundban...
Gratulálok a csapatnak, reális esélyt teremtettek maguknak a visszavágóra. Így kell ezt csinálni. Csak hát nem volt bent a levegőben, hogy lehozunk 2 ilyen tökéletes meccset. Kell még 2 és akkor meg lesz a tizedik. Beszédes volt, hogy nekünk 3 nagy ziccerünk volt a BM-nek 1, de az is kisebb, mint az általunk kihagyottak. Innentől kezdve ha nem megyünk tovább, akkor azt ma kúrtuk el, mert ennek sima 3-0-nak kellett volna lennie félidőben, és a BM egy szót sem szólhatott volna.
Taktikailag megvertük a BM-et, gratula Carlonak, ugyanúgy felszopatta a BM-et, ahogy a Barcát is. Pofon egyszerű taktikával, megfelelő fegyelemmel. Még egy kicsit kellene dolgoznunk a támadóharmadbeli mozgásainkon, és akkor még jobbak lehetünk.
Nálam Pepe volt a meccs hőse. Amennyit mentett az emberünk, azt számolni is nehéz. Coentrao is jó volt (ő vezet a szavazásnál), de ma végre azt a Pepét láttam, akit én a posztján a világ legjobbjának tartok. Remélem nem komoly a sérülése.
Ezen felül be kell ismerni a BM uralta a meccset. Ami azért félő, mert folyamatos presszing van a védelmünkön, és idő kérdése, hogy mikor jön a hiba. Ma nem jött, de ha jövő héten gyorsan jön 2, akkor az egész idáig felépített előny összeomlik. Jó helyzetben vagyunk. A BM-nek jönnie, mi meg kontrázhatunk kedvünkre. De ettől még a BM továbbra is az esélyes. Csak a 35-65-t, feljavítottuk 49-51-re. Nem szabad elszállni ettől a győzelemtől, a neheze hátra van. A csapat és Carlo mestervizsgája jövő héten fog jönni. Az nehezebb lesz, mint a mai. Remélem a lendület kitart.