hát hozzám a család kb 6x jött be tortával és konfettivel, annyit öregedtem a meccsen
guardiolának megköszönhetjük, hogy így leamortizálta a bayernt, nyomoronc egy pali
a tavalyi heynckes csapat elvert volna minket úgy érzem.
a védekezés tökéletes volt, ha volt hiba, mindig javított a társ.
dm, cr, ramoson kívül mindenki óriási volt, de főleg alonso, coentrao és modric.
a hozzáállás viszont 10/10 mindenkinél, pedig többet tettem volna arra, hogy lelketlen lötyögés lesz, mint ez a megállás nélküli robotolás amit a csapat bemutatott.
dm-et nem szabad a támadóharmadban játszatni, az agyát otthagyja a középpályán és csak elcseszi a labdákat.
a kihagyott helyzetekért kár, igazából szerintem ez nagyon jó eredmény, de a bayern jobban örülhet, hogy nem alakult másképp.
sok nyomorék meg majd ugatni fogja hogy ment nálunk a park the bus, pedig ezt a meccset a bayern rondította el, ők csak passzolgatni akartak, mi meg focizni és gólt rúgni.
idegenben kell a gól, és akkor jók vagyunk.
szerk: az meg óriási húzás volt, hogy amint robben labdát kapott, 2en rácuppantak, aztán szerencsétlen csak izzadott, hogy most nem tudja se balra, se jobbra tolni, olyan cselt meg csak fifában ismer amivel 2 embert meg tud verni