Mivel alapvetően alulértékeltek.a két túl értékelt szerencsétlen senkiből álló hátvédduónk majd úgyis kapitulál legalább egyszer.

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem csapatként remekeltünk ma...akárcsak a kupadöntőben...ez azért tetszik...a visszavágón is csapatként kell majd játszunk...nagyon kemény lesz...remélem Pepe és Coentrao sérülése nem komoly...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jól van oké.ja,azt nem is irtam,pepe is ,coentrao is,meg ramos is fejben gyenge volt ma.
Utoljára megmondom mikor volt kiélezett meccsen tuti védelmünk oda-vissza...a barca elleni kupaelődöntőben.
Ideje volt már felszívni magukat, nem csak getafek ellen, ha már a világ legjobbjainak vannak nevezve akkor elvár az ember ilyen teljesítményt tőlük, nem mindig, mert benne van a hiba, de legalább az ilyen fontos meccsek 60-70%-án kellene hozni ezt a szintet, ez nem hiszem, hogy nagy kérés lenne két top 5-ös khv-től.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na mi történt itt, srácok? Azt hittem ez ellen a Bayern ellen nem lehet kapott gól nélküli meccset lejátszani...Azt hittem a két túl értékelt szerencsétlen senkiből álló hátvédduónk majd úgyis kapitulál legalább egyszer.
Jó érzés, hogy a világ legjobb kapusa, aki amúgy kiégett, és sosem lesz már a régi, és el kell adni a francba, mert amúgy a megye kettőbe való már sajnos, újra bizonyítja zsenijét. A védők is egytől egyik hatalmasat játszottak, előlről Isco nem volt túl fényes, CR meg... DM-mel lepacsizhat, de talán jobb is az 1-0, legalább biztosan nem vesszük félvállról a visszavágót.
Külön szeretnék gratulálni még Müllernek, óriásit alakított. Senkiházi.
Egyelőre ennyi, már most szeretnék elnézést kérni a kicsit keserű hangvételért, csak eléggé kikivánkozott most ez.
A továbbjutás még nagyon nincs meg, de idén nem cseszhetjük el, innen nem szabad, innen nem lehet.
Jó érzés, hogy a világ legjobb kapusa, aki amúgy kiégett, és sosem lesz már a régi, és el kell adni a francba, mert amúgy a megye kettőbe való már sajnos, újra bizonyítja zsenijét. A védők is egytől egyik hatalmasat játszottak, előlről Isco nem volt túl fényes, CR meg... DM-mel lepacsizhat, de talán jobb is az 1-0, legalább biztosan nem vesszük félvállról a visszavágót.
Külön szeretnék gratulálni még Müllernek, óriásit alakított. Senkiházi.
Egyelőre ennyi, már most szeretnék elnézést kérni a kicsit keserű hangvételért, csak eléggé kikivánkozott most ez.
A továbbjutás még nagyon nincs meg, de idén nem cseszhetjük el, innen nem szabad, innen nem lehet.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr[quote] [quote][/quote][/quote] írta:van csak nem jön ideSierra írta:.
Modricból kéne még egy, és egy jó fizikumú, nagy teherbírású, labdabiztos (aki előre játékban sem gyökkettő) középpályás kéne melléjük. Van egyáltalán ilyen?
Nem lenne nagy dolog,engedjenek oda......1.5 év és olyan kp-t épitek fel,hogy levegőt nem kap a sok antirealos.
Kroosnak két jelenete maradt meg bennem,mindkettőt elkurta mint gyurcsány.Kroos, 139 passz, 98%, Modric meg 49 97%. Gyilkos páros lehetne.![]()
csak kotorni tudtak volna.....pepet meg most istenitik,mert csapkodott,nagyon féltem, hogy valahogy bekotornak egyet.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viccen kívül.Kerlon írta:Kroos, 139 passz, 98%, Modric meg 49 97%. Gyilkos páros lehetne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az utolsó 5-10 percet tényleg szívfájdító volt nézni, nagyon féltem, hogy valahogy bekotornak egyet. A játék képe egyébként nagyon hasonlított a Barca-Atletico párharcon látottakhoz.
Az összképet nézve elégedett vagyok az eredménnyel, simán eldönthettük volna egybõl a gól után a meccset (kétszer is pár percen belül), és akkor nincs mese, de nekik is összejöhetett volna többször is, amikor visszatették lövésre, egyszer Xabi, utána pedig Pepe ért bele, 10-13 méterrõl jött volna a lövés + Götze fúrója, és a végén az simán büntetõ, ha kedvenc spanyol játékvezetõink ténykednek.
Pepe, Coentrao és Modric kiemelkedtek a csapatból, én a horvátra nyomtam, hihetetlen micsoda passzokat tol + a labdaszerzések és azok a finom cselek, roppant intelligens játékos, igazi karmester, megérdemelné a 10-est a következõ szezonra.
Az összképet nézve elégedett vagyok az eredménnyel, simán eldönthettük volna egybõl a gól után a meccset (kétszer is pár percen belül), és akkor nincs mese, de nekik is összejöhetett volna többször is, amikor visszatették lövésre, egyszer Xabi, utána pedig Pepe ért bele, 10-13 méterrõl jött volna a lövés + Götze fúrója, és a végén az simán büntetõ, ha kedvenc spanyol játékvezetõink ténykednek.
Pepe, Coentrao és Modric kiemelkedtek a csapatból, én a horvátra nyomtam, hihetetlen micsoda passzokat tol + a labdaszerzések és azok a finom cselek, roppant intelligens játékos, igazi karmester, megérdemelné a 10-est a következõ szezonra.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Kroos, 139 passz, 98%, Modric meg 49 97%. Gyilkos páros lehetne.Sierra írta:Tényleg összeszedték magukat a srácok ma estére, nem gondoltam volna bevallom őszintén.
Casillas nálam a meccs embere azzal a kegyetlen nagy védéssel, ha bemegy minimum 1-1, de lehet bamakkolnak egyet a végén még.. így viszont maradt az 1-0, Casillas meg isten. Nyáron mindenképpen újragondolnám a kapuskérdést, Casillas rendre hozta a régi formáját, csak azok a fránya kirúgások...
Modricból kéne még egy, és egy jó fizikumú, nagy teherbírású, labdabiztos (aki előre játékban sem gyökkettő) középpályás kéne melléjük. Van egyáltalán ilyen?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
van csak nem jön ideSierra írta:.

Nem illik.
-
Realista24 írta:PASSES ATTEMPTED
409 / 839
COMPLETED
270 / 700
ACCURACY %
66 / 83
Ez azért kemény.
Komoly ziccerek: 3:1 vagyis a tutujgatás megint elbukott a FOCIVAL szemben.
Tényleg összeszedték magukat a srácok ma estére, nem gondoltam volna bevallom őszintén.
Casillas nálam a meccs embere azzal a kegyetlen nagy védéssel, ha bemegy minimum 1-1, de lehet bamakkolnak egyet a végén még.. így viszont maradt az 1-0, Casillas meg isten. Nyáron mindenképpen újragondolnám a kapuskérdést, Casillas rendre hozta a régi formáját, csak azok a fránya kirúgások...

- hugo
- Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
- Kedvenc csapatod: RM
Ha az első félórát kihúzzuk Munchen-ben, akkor meglesz a továbbjutás, akár nyerhetünk is idegenben, ma is sikerült labdákat szerezni a Bayern térfelén, összezavartuk őket rendesen...
Pepe miatt aggódom, meg Benzema térdét is jegelték, ha jól láttam (?)
Meglesz ez, nem jobbak mint mi. Sőt, ha CR Bale 100 százalékos, meg di maria növeszt egy fél centis agyat akkor sokkal jobbak vagyunk mint a bajorok
Pepe miatt aggódom, meg Benzema térdét is jegelték, ha jól láttam (?)
Meglesz ez, nem jobbak mint mi. Sőt, ha CR Bale 100 százalékos, meg di maria növeszt egy fél centis agyat akkor sokkal jobbak vagyunk mint a bajorok
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
PASSES ATTEMPTED
409 / 839
COMPLETED
270 / 700
ACCURACY %
66 / 83
Ez azért kemény.
409 / 839
COMPLETED
270 / 700
ACCURACY %
66 / 83
Ez azért kemény.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem is hanyagold ezt a szöveget, mert baromi unalmas.Csabi írta:most muszáj minden hsz-ben ezt szajkózni?![]()
még nem jutottunk tovább egyébként sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nagyon nagy kapus..sose szerettem, nem tökéletes, de majdnemR.M.C.F írta: Ja,és neuer,maga a csúcs,ragad hozzá a labda.
kíváncsi vagyok pep ki meri e hagyni riberyt, na jó úgy se fogja, ami nem baj nekünk..nagyon gyenge, ellenben götze jó lehetne a helyén
Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hát hozzám a család kb 6x jött be tortával és konfettivel, annyit öregedtem a meccsen
guardiolának megköszönhetjük, hogy így leamortizálta a bayernt, nyomoronc egy pali
a tavalyi heynckes csapat elvert volna minket úgy érzem.
a védekezés tökéletes volt, ha volt hiba, mindig javított a társ.
dm, cr, ramoson kívül mindenki óriási volt, de főleg alonso, coentrao és modric.
a hozzáállás viszont 10/10 mindenkinél, pedig többet tettem volna arra, hogy lelketlen lötyögés lesz, mint ez a megállás nélküli robotolás amit a csapat bemutatott.
dm-et nem szabad a támadóharmadban játszatni, az agyát otthagyja a középpályán és csak elcseszi a labdákat.
a kihagyott helyzetekért kár, igazából szerintem ez nagyon jó eredmény, de a bayern jobban örülhet, hogy nem alakult másképp.
sok nyomorék meg majd ugatni fogja hogy ment nálunk a park the bus, pedig ezt a meccset a bayern rondította el, ők csak passzolgatni akartak, mi meg focizni és gólt rúgni.
idegenben kell a gól, és akkor jók vagyunk.
szerk: az meg óriási húzás volt, hogy amint robben labdát kapott, 2en rácuppantak, aztán szerencsétlen csak izzadott, hogy most nem tudja se balra, se jobbra tolni, olyan cselt meg csak fifában ismer amivel 2 embert meg tud verni

guardiolának megköszönhetjük, hogy így leamortizálta a bayernt, nyomoronc egy pali

a tavalyi heynckes csapat elvert volna minket úgy érzem.
a védekezés tökéletes volt, ha volt hiba, mindig javított a társ.
dm, cr, ramoson kívül mindenki óriási volt, de főleg alonso, coentrao és modric.
a hozzáállás viszont 10/10 mindenkinél, pedig többet tettem volna arra, hogy lelketlen lötyögés lesz, mint ez a megállás nélküli robotolás amit a csapat bemutatott.
dm-et nem szabad a támadóharmadban játszatni, az agyát otthagyja a középpályán és csak elcseszi a labdákat.
a kihagyott helyzetekért kár, igazából szerintem ez nagyon jó eredmény, de a bayern jobban örülhet, hogy nem alakult másképp.
sok nyomorék meg majd ugatni fogja hogy ment nálunk a park the bus, pedig ezt a meccset a bayern rondította el, ők csak passzolgatni akartak, mi meg focizni és gólt rúgni.
idegenben kell a gól, és akkor jók vagyunk.
szerk: az meg óriási húzás volt, hogy amint robben labdát kapott, 2en rácuppantak, aztán szerencsétlen csak izzadott, hogy most nem tudja se balra, se jobbra tolni, olyan cselt meg csak fifában ismer amivel 2 embert meg tud verni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2014. április 23., szerda 22:58-kor.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most muszáj minden hsz-ben ezt szajkózni?

-
reeed_ati írta:A legfontosabbnak azt tartom, hogy nem kaptunk gólt.
Münchenben meg beállunk szépen kontrákra és elképzelhetetlen számomra, hogy ne találjunk be, onnantól meg már 3-at kéne majd verniük.
Ez a mostani münchen ez egy az egybe olyan mint a pár évvel ezelőtti barca, csak gyengébb kiadásban.
na de a fejben gyengék ezt minek köszönhetik? Nem jött össze semmi a világ legjobb csapatának?
kb 2 góllal voltunk ma jobbak,úgy hogy a húzóemberek sérültek voltak.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A legfontosabbnak azt tartom, hogy nem kaptunk gólt.
Münchenben meg beállunk szépen kontrákra és elképzelhetetlen számomra, hogy ne találjunk be, onnantól meg már 3-at kéne majd verniük.
Ez a mostani münchen ez egy az egybe olyan mint a pár évvel ezelőtti barca, csak gyengébb kiadásban.
-
ja,azt nem is irtam,pepe is ,coentrao is,meg ramos is fejben gyenge volt ma.
ja,oh wait......dm hagyta ki a kihagyhatatlant,meg cr és götze.
3:1 ha reálisan itélem meg.
Ja,és neuer,maga a csúcs,ragad hozzá a labda.
ja,oh wait......dm hagyta ki a kihagyhatatlant,meg cr és götze.
3:1 ha reálisan itélem meg.
Ja,és neuer,maga a csúcs,ragad hozzá a labda.