Nem. Lendületből akart megfordulni és rálőni, de elvesztette az egyensúlyát. Vagy valami ilyesmi történt ha jól emlékszem vissza.realistahuni írta:Amúgy Müllernél 11-es volt?

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 23., szerda 22:47
Nem. Lendületből akart megfordulni és rálőni, de elvesztette az egyensúlyát. Vagy valami ilyesmi történt ha jól emlékszem vissza.realistahuni írta:Amúgy Müllernél 11-es volt?
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 23., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 23., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 23., szerda 22:47
Az volt, csak Messi nem ért rá most.realistahuni írta: Amúgy Müllernél 11-es volt?
.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 23., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 23., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 23., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 23., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 23., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 18., péntek 11:45
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 18., péntek 10:46
Hát nem tudom, de én nem emlékszem 6 ziccerre, igazán két ilyen lehetőség ugrott be, DM gólja, meg egy Bale lehetőség.Csabi írta:tegnap azt figyeltem, hogy a támadóharmad mennyire önző is. benzemának, di mariának és balenek is legalább 2-2-2 olyan ziccere volt, ahol ha legurítja a másiknak akkor üres kapuba gól. mindig ellőtték.
h3x0r írta:Casillasnak a 16 hosszu labdajabol 8 volt pontos,
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 18., péntek 0:14
Végre valaki...ez hülyeség hehe már ne is haragudj! Hát ha az a taktika, hogy baszd előre akkor mit várunk? a 11-játékosunkból 9-n a kapunk és annak 30 méteres körzetében mozogtak. Előre rugja..van ott két ember, azokat meg megelőzik, lefejelik azt ennyi volt, ez nem Casillas hibája.
A kirugásoknak akkor lenne értelme ha lenne a kp-n letámadás visszatámadás, presszió, így az ellenfél védői hiába fejelik vissza a labdát, azt mi gyűjtjük be a kp-n..na de nekünk erre tegnap sanszunk se volt, ezért nem értettem a védelem részéről se előre baszkodott labdákat se...pl bale góljánál is laposan ment a bugi és lett eredménye..igaz balen múlt de akkor is.
Más kapusok kírúgásai se jobbak sokkal, csak ott az előrébb tolt középpályások megszerzik..
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 17., csütörtök 23:31
csak az általános savazás és fejben gyengézés miatt írtamEz tök jó, csak ez most hogy jön ide?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 17., csütörtök 23:17
A sportszerűtlenséget kihagytad. Bale góljánál szegény Busquets összerogyott, a wales-i viszont szembemenve a fair play íratlan szabályaival a labdát nem taccsra, hanem a hálóba rúgta.R.M.C.F írta:Na....rövid leszek és próbálok igazodni a közvéleményhez.![]()
![]()
Fejben gyengék voltunk. Messi beteg volt. Neymar zseni. Pepe és ramos összeomlott mert komoly csapat ellen játszottunk.
Hmm....azt hiszem mindent érintettem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 17., csütörtök 19:38
ha ott van CR, leadják neki, megoldódott volna az önzőségCsabi írta:tegnap azt figyeltem, hogy a támadóharmad mennyire önző is. benzemának, di mariának és balenek is legalább 2-2-2 olyan ziccere volt, ahol ha legurítja a másiknak akkor üres kapuba gól. mindig ellőtték. csak azon gondolkodtam, hogy ha céronaldo állt volna ott, akkor most tele lenne a topicja ezzel. persze én nem bánom ha egy támadó lő ilyen helyzetben, mert az a dolguk, de majd örömmel várom a céronaldo topicban az embereket.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 17., csütörtök 19:31
miről beszélsz? összesen volt két helyzetünk, azokat be is rúgtukCsabi írta:tegnap azt figyeltem, hogy a támadóharmad mennyire önző is. benzemának, di mariának és balenek is legalább 2-2-2 olyan ziccere volt...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem