Nem fárasztok senkit a technikai részletekkel, de ha kialakul a végleges oldal akkor adunk rá egy kis kakaót :-)Nzedge írta:Na.Ügye sokszor írtam,hogy mobillal bénázgatok.(és persze belasított nettel,no wifi,de a madridistán így sem volt sok gondom)
Csináltam egy olyat opera mobile alkalmazásnál,hogy kikapcsoltam a képeket.Csak úgy beindult az oldal telón is.
Nyílván túl sok kép volt az oldalon az én bádzsit kategóriás mobilomhoz és lassított adatforgalmamhoz.

Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na.Ügye sokszor írtam,hogy mobillal bénázgatok.
(és persze belasított nettel,no wifi,de a madridistán így sem volt sok gondom)
Csináltam egy olyat opera mobile alkalmazásnál,hogy kikapcsoltam a képeket.Csak úgy beindult az oldal telón is.
Nyílván túl sok kép volt az oldalon az én bádzsit kategóriás mobilomhoz és lassított adatforgalmamhoz.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lesz majd erről azt hiszem jövő héten egy cikk, mindenki ezt várja.Gascoigne írta:Szép, igényes a honlap, és ismerős az elrendezés. Jó lesz ez... :-)
De miért kellett nagy hirtelen evakuálni a régit...ezt vki megírná nekem pü-ben? Nem követtem az eseményeket.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szép, igényes a honlap, és ismerős az elrendezés. Jó lesz ez... :-)
De miért kellett nagy hirtelen evakuálni a régit...ezt vki megírná nekem pü-ben? Nem követtem az eseményeket.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
még az új lapon megnyitáshoz egy jó tanács:
ctrl-t lenyomva ha rákattintotok bármelyik linkre, akkor azt másik oldalon fogja megnyitni
az oldalhoz pedig hatalmas nagy gratuláció, biztos nagyon sok munka van benne, köszönjük :-)
ctrl-t lenyomva ha rákattintotok bármelyik linkre, akkor azt másik oldalon fogja megnyitni

az oldalhoz pedig hatalmas nagy gratuláció, biztos nagyon sok munka van benne, köszönjük :-)
.
- Galacticos
a fórumon ahol ott van hogy 0új üzenet ott igen ott is így volt, viszont ott a fejléc alján ott volt ha még nem olvastad el az üzenetet de már megnyitottad az üzeneteid részt.Csabi írta:Ez szerintem a madridistán is így volt.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Köszi hogy jelezted, jó kérdés hogy mitől vanGalacticos írta:két pü-t kaptam egy időben(később kiderült hármat) flori kétszer küldte el és közben írt remy is.
bejövőnél ott volt hogy 2 új üzenet, rámentem látom flori elolvastam válaszoltam és fent utána azt írta hogy 0 új üzenet. erre most néztem az üzeneteket és ott volt hogy remy és mellette színessel a címer azaz hogy még nem olvastam. ez ez ez..? :-)

- Galacticos
két pü-t kaptam egy időben(később kiderült hármat) flori kétszer küldte el és közben írt remy is.
bejövőnél ott volt hogy 2 új üzenet, rámentem látom flori elolvastam válaszoltam és fent utána azt írta hogy 0 új üzenet. erre most néztem az üzeneteket és ott volt hogy remy és mellette színessel a címer azaz hogy még nem olvastam. ez ez ez..? :-)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én most regisztráltam az oldalra... eddig csak a híreket böngésztem.
de elsőre nagyon tetszik.
jár a pacsi a szerkesztőknek
de elsőre nagyon tetszik.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- e.gergo
- Kapcsolat:
Ott nem is lesz jó___Samy___ írta:a főoldalon működik, de a fórumfelületen még mindig nem jó

Viccet félretéve, előbb-utóbb sort fog az is

- ___Samy___
a főoldalon működik, de a fórumfelületen még mindig nem jó
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- e.gergo
- Kapcsolat:
Elvileg megtaláltam a hibát, most már jól kell jeleznie a főoldalon (max. egy ki és bejelentkezés után).ericco írta:Lehet már említették, de mikor belépek a fórumba, az jelzi is hogy be vagyok jelentkezve, de a főoldalon, még mindig látom a Bejelentkezés, Regisztráció opcióikat.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
engem meg felettébb idegesít ha új ablakon/lapon jelenik meg a linkelt oldal. megmondom miért. ha ugyanazon a lapon jelenik meg akkor a te döntesz, hogy mi legyen: ugyanott jelenjen meg vagy új oldalon. ha új oldalon akarod akkor:
- görgővel kattintasz a linkre
- jobb egérgomb: megnyitás új lapon
- de akár megfoghatod a linket, felhúzod a chrome tabokhoz és elengeded...megnyitja egy új lapon (drag and drop)
viszont ha új lapon nyílik meg automatikusan, akkor nincs választási lehetőséged. azok akik nem szeretnék hogy így nyíljon meg nem tudnak mit tenni...mint pl én. tehát át lehetne állítani de nem fogjuk.
ericco: ezt a problémát egyelőre csak így tudtuk megoldani.
- görgővel kattintasz a linkre
- jobb egérgomb: megnyitás új lapon
- de akár megfoghatod a linket, felhúzod a chrome tabokhoz és elengeded...megnyitja egy új lapon (drag and drop)
viszont ha új lapon nyílik meg automatikusan, akkor nincs választási lehetőséged. azok akik nem szeretnék hogy így nyíljon meg nem tudnak mit tenni...mint pl én. tehát át lehetne állítani de nem fogjuk.
ericco: ezt a problémát egyelőre csak így tudtuk megoldani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálam minden ok, képet tolnál róla?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet már említették, de mikor belépek a fórumba, az jelzi is hogy be vagyok jelentkezve, de a főoldalon, még mindig látom a Bejelentkezés, Regisztráció opcióikat.
Merci Zizou!
- e.gergo
- Kapcsolat:
Bár néhány megoldás már elhangzott, meglátjuk mit tehetünk hogy a történet automatikus legyen. :-)tubatibi írta:Engem a madridistán is kicsit idegesített, ha valaki egy képet linkelt be, vagy videót, esetleg cikket máshonnan akkor a linkre kattintva nem új oldalon jelent meg, hanem átvitt a madridistáról(jelen esetben a madridom-ról) az oldalra. Esetleg nem lehetne, ha a linkre klikkelve inkább új oldalon nyitódna meg a link?Vagy ez miért van úgy, hogy ugyanazon az oldalon nyitódik meg a másik link is?
Mondjuk nem ma lesz a napja

- Galacticos
telefonnál hagyd rajta az ujjad, laptopnál meg a touchpadon és telón az van hogy Megnyitás új lapon vagy Link megnyitása új lapon. :-)tubatibi írta:Csak ez laptopnál, ahol nincs görgő, nem működik, vagy telefonról akár ! :-)
Csak ez laptopnál, ahol nincs görgő, nem működik, vagy telefonról akár ! :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+1, ezt támogatnám. Bár, úgyis jó, amit Samy írt :-) thxtubatibi írta:Engem a madridistán is kicsit idegesített, ha valaki egy képet linkelt be, vagy videót, esetleg cikket máshonnan akkor a linkre kattintva nem új oldalon jelent meg, hanem átvitt a madridistáról(jelen esetben a madridom-ról) az oldalra. Esetleg nem lehetne, ha a linkre klikkelve inkább új oldalon nyitódna meg a link?Vagy ez miért van úgy, hogy ugyanazon az oldalon nyitódik meg a másik link is?
:-)

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots