Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Jov heten mar Ronaldo is jobb allapotban lesz meg Bale is 1golra jok vagyunk ott is 3at meg nem hinnem hogy kapunk ha ilyen fegyelmezett lesz a csapat!grat nekik!!!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Gyönyörűen levédekeztük őket... A végén már csak szélen voltak játékosaik
Azt sajnálom nagyon hogy nem rúgtunk többet .
A végére mind két csapat nagyon elfáradt , de főleg a Bayern , a végén semmi elképzelésük sem volt. Ancelotti toronymagasan nyerte ezt a csatát. Jövő héten kell az idegenben lőtt gól , és akkor próbálkozhatnak hogy lőnek 3-at.
Coentraonak jár a pacsi, hihetetlenül jól védekezett Robben mellett . Casillas is nagyon jó volt .
Akivel bajom volt az Ramos , a végén szerintem ott össze hozott egy büntetőt , mikor 20 méterről páros lábbal tök fölöslegesen rácsúszott Robbenre
Di Maríát meg tényleg nem szeretném többet jobb szélsőként látni.
Ja és a következő meccsen Varanet a kezdőbe, mindegy hogy ki helyett.

A végére mind két csapat nagyon elfáradt , de főleg a Bayern , a végén semmi elképzelésük sem volt. Ancelotti toronymagasan nyerte ezt a csatát. Jövő héten kell az idegenben lőtt gól , és akkor próbálkozhatnak hogy lőnek 3-at.
Coentraonak jár a pacsi, hihetetlenül jól védekezett Robben mellett . Casillas is nagyon jó volt .
Akivel bajom volt az Ramos , a végén szerintem ott össze hozott egy büntetőt , mikor 20 méterről páros lábbal tök fölöslegesen rácsúszott Robbenre

Di Maríát meg tényleg nem szeretném többet jobb szélsőként látni.
Ja és a következő meccsen Varanet a kezdőbe, mindegy hogy ki helyett.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Huha
Idegesítő egy meccs volt. Állandóan a Bayernnél volt a labda, oké, erre lehetett számítani, de így átélni idegesítő na.
Nyertük, ráadásul nem kaptunk gólt, ez nagyszerű
Végre előnnyel megyünk egy elődöntőben. Végre.
A visszavágó viszont nagyon nehéz lesz..Azért felemásak az érzéseim kicsit..
Volt vagy 2-3 ordító ziccerünk, ha abból csak még egy bemegy, akkor már páholyban lehetnénk...
Na mindegy.. ez az eredmény is jó.
Hajrá hajrá..
Huh de ideges voltam végig.

Idegesítő egy meccs volt. Állandóan a Bayernnél volt a labda, oké, erre lehetett számítani, de így átélni idegesítő na.

Nyertük, ráadásul nem kaptunk gólt, ez nagyszerű

Végre előnnyel megyünk egy elődöntőben. Végre.
A visszavágó viszont nagyon nehéz lesz..Azért felemásak az érzéseim kicsit..
Volt vagy 2-3 ordító ziccerünk, ha abból csak még egy bemegy, akkor már páholyban lehetnénk...
Na mindegy.. ez az eredmény is jó.
Hajrá hajrá..
Huh de ideges voltam végig.

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ha ilyen fegyelmezetten védekezünk a visszavágón, és nem szegődik melléjük a szerencse, akkor meglehet a továbbjutás.
kár a kihagyott helyzetekért. Iker a végén hatalmasat mentett, csk könyörgöm, ne rúgdossa ki a labdákat... Nagy pozitívum, hogy a 2567 beadásból egy veszélyes fejesük sem volt, ez nem semmi a Madridnál...
Ronci reméljük összeszedi magát egy hét alatt, nagyon látszott, hogy nincs egyben
fizikálisan épphogy kibírtuk, reméljük hosszabbítás nélkül továbbjutunk...
kár a kihagyott helyzetekért. Iker a végén hatalmasat mentett, csk könyörgöm, ne rúgdossa ki a labdákat... Nagy pozitívum, hogy a 2567 beadásból egy veszélyes fejesük sem volt, ez nem semmi a Madridnál...
Ronci reméljük összeszedi magát egy hét alatt, nagyon látszott, hogy nincs egyben
fizikálisan épphogy kibírtuk, reméljük hosszabbítás nélkül továbbjutunk...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A jövőhéten ugyanilyen fegyelmezetten, picit jobban koncentrálva kell kiállnunk úgy, hogy amikor helyzetünk lesz azt be kell lőni. Nem voltunk rosszak. Ami nagyon tetszett az a fegyelmezettség, talán az idei évben a legjobban védekeztünk kisebb hibákkal ugyan, de szépen ez kell. A helyzeteket kell belőni. Remélhetőleg a jövőhéten már mindkét nagy ágyús a kezdőben lesz egyszerre és akkor mehet a bugi.Sierra írta:Vagyis csak részben, a viszonylag korai gól meg volt, a sok kihagyott helyzet is ( ) a bayern sansztalan volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
KiskapuGascoigne írta:Győzelemre nyomtam, mert mostanra már lefújták a meccset.

A legrövidebb idő az egy nap, máshogy nem tudtam belőni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Annyira felelmetes ez a bayern hogy 1 helyzetuk volt egesz meccsen!! Tiki taka 70-30labdabirtoklas kar hogy nem lottunk tobbet mert 3is siman lehetne most.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Győzelemre nyomtam, mert mostanra már lefújták a meccset.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
eléggé robben-függőnek tűnik ez a bayern..hozzáteszem, ha mandzukic helyett gomez az ék, ma is bepattant volna valamijéről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2014. április 23., szerda 22:41-kor.
Nem illik.
Na szerencsére nem jött be amit írtam.Sierra írta:Döntetlenre nyomtam, kissé pesszimista vagyok bevallom, az elmúlt meccsek játékát figyelembe véve kevés esélyt látok a győzelemre.
Szerintem az lesz, hogy az elejét nagyon megnyomjuk és baszunk egy gólt, aztán a tömérdek helyzetből egy sem megy be, majd elfáradunk, a Bayern feljön és kiegyenlítenek.

Vagyis csak részben, a viszonylag korai gól meg volt, a sok kihagyott helyzet is (

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én még elviselném tőlük lahmot nyilvánvaló okokból, meg müllert. utóbbi nem egy szambakirály finoman szólva sem, de az a gyerek akkor ad fel meccset, amikor már a buszon ül. plusz nem rezel be nyomás alatt.
- Galacticos
nem sok mindenkit fogadnék el hozzánk.
nem sok mindenkit kedvelek azok közül akik nem nálunk játszanak.
schweinsteiger azon kevés játékosok egyike akit viszont bármikor gondolkodás nélkül elfogadnék, és nagyon tudnék neki örülni. talán még kicsit régebben drogba lett volna ilyen...
nem sok mindenkit kedvelek azok közül akik nem nálunk játszanak.
schweinsteiger azon kevés játékosok egyike akit viszont bármikor gondolkodás nélkül elfogadnék, és nagyon tudnék neki örülni. talán még kicsit régebben drogba lett volna ilyen...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:pedig úgy tudtam, hogy itt bastian is meg kroos is álomjátékoskategória nálunk. már amit az elmúlt hetekben, hónapokban olvasgattam.
Addig lennének amig ide nem igazolnak,aztán középszerűvé változnának hamar a drukkerek szemében. Ez egyfajta madrid drukker szokás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Döntetlenre nyomtam, kissé pesszimista vagyok bevallom, az elmúlt meccsek játékát figyelembe véve kevés esélyt látok a győzelemre.
Szerintem az lesz, hogy az elejét nagyon megnyomjuk és baszunk egy gólt, aztán a tömérdek helyzetből egy sem megy be, majd elfáradunk, a Bayern feljön és kiegyenlítenek.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Úgy legyen!Prométheusz írta:csigavér! az év legfontosabb meccse Lisszabonban leszchronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!!
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
csigavér! az év legfontosabb meccse Lisszabonban leszchronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!!

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
nézegessétek a '12-es első 20 percet...
aztán nyomjátok ki vége a meccsnek.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nekem egyre jobb érzéseim vannak..szerintem meglepjük őket, mire iván felébred a tupírozás után, lehet kettővel megyünkhunmadridista írta:Csak egyet kérek...Illaramendi és Alonso ne legyen egyszerre a kezdő csapat közelében, mert akkor fölösleges is kiállni...borzasztóan lassúak mindketten...
Nekem továbbra sincsenek jó megérzéseima mai meccsel kapcsolatban...a legfontosabb pillanatokban a csapat folyamatosan pofán köp minket...remélem ma nemcsak a mez fut ki a pályára...
Nem illik.