télleg bazzFaust írta:Ahogy mondod hehe, báj báj Madrid.![]()

frajd, vagy ki, azaz

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 23., szerda 19:28
télleg bazzFaust írta:Ahogy mondod hehe, báj báj Madrid.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 19:28
nekem egyre jobb érzéseim vannak..szerintem meglepjük őket, mire iván felébred a tupírozás után, lehet kettővel megyünkhunmadridista írta:Csak egyet kérek...Illaramendi és Alonso ne legyen egyszerre a kezdő csapat közelében, mert akkor fölösleges is kiállni...borzasztóan lassúak mindketten...
Nekem továbbra sincsenek jó megérzéseima mai meccsel kapcsolatban...a legfontosabb pillanatokban a csapat folyamatosan pofán köp minket...remélem ma nemcsak a mez fut ki a pályára...
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. április 23., szerda 19:27
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 23., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 23., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 23., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 23., szerda 19:22
chronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!!
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 23., szerda 19:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 19:12
Plusz jól érkezik a kapu elé ő is, lásd Arsenal vagy MU ellen ...Xabi bealszik, és ott is a gond..figyelni kell. Kroosra meg ki kell lépni, tud lőni a srác.realistahuni írta: Bastian sokat volt sérült ebben a szezonban, nem tudom mennyire lesz ma komoly fegyvertény, ő sem a gyorsaságáról híres de rendkívűl inteligensen játszik, és ő szervezi az egész kp-s mozgást és védekezést.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 23., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 23., szerda 19:06
Hát Kroos tényleg az, ma is villanthat, a hosszú passzai, a meglátásai kiválóak, ráadásul a mi védelmünk bőven kapható arra, hogy ziccerben hagyja a három támadó valamelyikét. Bastian sokat volt sérült ebben a szezonban, nem tudom mennyire lesz ma komoly fegyvertény, ő sem a gyorsaságáról híres de rendkívűl inteligensen játszik, és ő szervezi az egész kp-s mozgást és védekezést.pedig úgy tudtam, hogy itt bastian is meg kroos is álomjátékoskategória nálunk. már amit az elmúlt hetekben, hónapokban olvasgattam.
Épp ez az, hogy zavarni kell őket, mert nem kifejezetten gyors és fordulékony játékosok, én azt mondom meg lehetne őket lepni egy-egy jó letámadással, mert nem azok az Iniesta féle kp-sok akik 3-4 ember szorításában is meg tudnák jól játszani a labdát kis területen.Amúgy meg hiába futja szét a középpályájukat Modric meg Dm, ha ők a labdát futtatják mi meg az után ...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. április 23., szerda 19:00
Amúgy meg hiába futja szét a középpályájukat Modric meg Dm, ha ők a labdát futtatják mi meg az után ...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 23., szerda 18:45
eddig is a szélen erőltették igazán a támadásaikat. Lehetetlen Messinél nélkül nem ezt csinálni, egyszerűen előre nincs olyan mozgékony emberük, viszont ez talán sokkal jobb nekik így, mert szélen brutálisan jók, középen jól tartják a labdát, több jó lövőjük van(próbálkoznak távolról) és van akinek lehet a fejére nyomni a beadásokat is. Amúgy meg hiába futja szét a középpályájukat Modric meg Dm, ha ők a labdát futtatják mi meg az után ...realistahuni írta:Még egy valamiben azért titkon reménykedek. Ez a Bastian-Martinez-Kroos kp nekem elsőre nem tünik olyan hú de ijesztőnek, ha minden klappolna akkor Modric és DM szét kellene fussa őket, 1v1-be verhetőek mind. Azt se igazán látom valószinünek, hogy kipasszolgatnak ők minket hárman és kényszerítőből megteremtik a helyzetet, egyszerűen nem elég gyorsak ahhoz. Itt a széleket fogja erőltetni Pep ma én azt mondom, ott vannak olyan emberek akik megbonthatják a védelmünket és megteremthetik a gólhelyzetet. Rögzített szitukból ugye ha a barca veszélyes tudott lenni, akkor bárki az lehet, attól még tartok, viszont ma a győzelemhez azt mondom kellene egy jó DM, Modric és egy ütős Benya aki beveri amit lehet.
Kíváncsi vagyok milyen mértékben cáfol rám a meccs, igazából tűkön ülök már, egész nap csak ezen járt az agyam, illetve azon, hogy hogyan lehetne elbaszni az időt minél jobban a meccsig.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. április 23., szerda 18:45
Konkrétan én a sorsolás óta ebben látom a sanszunkat. Ennek a két embernek kell ma minden eddiginél nagyobbat játszania. Di María is képes bárkit megverni, de Modric az alacsony súlypontjával, kifogástalan technikájával, hajszálpontos passzaival és gyilkos meglátásaival képes lehet lenullázni a Bayernt. Nagyon bízom a horvátban.Modric és DM szét kellene fussa őket, 1v1-be verhetőek mind.
Szerintem mindkettő nagyon komoly játékos, itt a sebességük miatt lehetnek bajban. Nálunk egy DM, Modric vagy esetleg Pogba mellett azért bőven elégedett lennék mindkettőjükkel.bastian is meg kroos is álomjátékoskategória nálunk.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 23., szerda 18:42
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 23., szerda 18:34
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 23., szerda 18:07
nem hinném, hogy rajta fog elmenni, szépen lehozta a szélen Iniestát is múltkor - ősz ta lépett legalább 2 szintet, akkor voltak még gondok - sztem most se lesz baj, mert nem egyedül kéne levédekezni a jobbost, modricnak is szépen ki kell zárnia a szélre, pepének kilépegetni stbstb.hehe írta:carvajalnál ott rutintalanság jelentkezhet, igen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 23., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 23., szerda 17:58
Szerintem nem lesz nagyobb baj, mint bal oldalon.CS0ki írta: Amire nagyon kiváncsi leszek, hogy Carvajal mit kezd Ribery-vel,
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 23., szerda 17:51
Hova középre? Én a középpálya bal szélére gondoltam. persze alapesetben Robben Coentraoval fog találkozni, de biztos előfordul majd, hogy DM zár vissza rá, és akkor érdekes lesz a két koordinálatlan mozgásu futógép találkozása.Nos az lehet,de remélem hogy inkább középre rakja DM-et ahová való,
Marcelo a sérülése előtt is szar volt, most biztos nem tenném a csapatba még plusz ennyi kihagyás után.de hát egyik edző se tanul, nem tudom hány évnek kell még eltelnie, hogy rájöjjenek, hogy a mélységből érkező technikás támadó szélsőhátvéd miatt nyertük szarrá magunkat mindig is.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem