Parádé.Csabi írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2330869
ennyi. gyerekek, lehet csalni, lopni, hazudni. a szabályok mától hivatalosan is csak dísznek vannak!
Real Madrid vs. Barcelona
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez akkor lesz vicces, ha a PSG-t meg a City-t közben meg megbüntetik
... Gondolom a barcá drukkerek köpülnek a gép előtt, nyáron meg majd döbbennek mikor bejelentenek vagy 6 Song-hoz hasonló hasznos játékost :Đ . Áááá de szánalmasak.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem.Már mikor kijött a hír,akkor gondoltam,sokakkal egyetemben,hogy lesz pénzbüntetés max,aztán annyi.Az europai klubfutball nem engedhette volna meg magának,hogy az uefa egyik zázszlóshajója visszaeesen egy ilyen ügy miatt.Ez azért nem volt bunda,mint a juve esetében,mert azt már nem tudták volna elsimogatni.Bár akkor nem Platini volt még az elnök,ha jól emlékszem...h3x0r írta:Barcsak fogadtam volna valakivel... Van itt a forumon olyan ember aki meglepodott? 100%-ig biztos voltam benne hogy felmentik oket, nem veletlen az sem hogy a barca zavartalanul targyalt a jatekosokkal. Legrosszabb esetben eltiltjak oket egy teli atigazolasi szezontol, fizetnek par szaz ezer eurot es annyi.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Akkor tudni lehetett, hogy nem lesz semmi az egészből mikor felröppent a hír.
Én abban is biztos vagyok, hogy bírókat vettek meg az elmúlt 5-6 évben, de bizonyítani nem tudom, és nem is lesz soha semmi ezzel kapcsolatosan sem. A fociban is mint mindenben pénz beszél, kutya ugat.
Én abban is biztos vagyok, hogy bírókat vettek meg az elmúlt 5-6 évben, de bizonyítani nem tudom, és nem is lesz soha semmi ezzel kapcsolatosan sem. A fociban is mint mindenben pénz beszél, kutya ugat.
- h3x0r
Barcsak fogadtam volna valakivel... Van itt a forumon olyan ember aki meglepodott? 100%-ig biztos voltam benne hogy felmentik oket, nem veletlen az sem hogy a barca zavartalanul targyalt a jatekosokkal. Legrosszabb esetben eltiltjak oket egy teli atigazolasi szezontol, fizetnek par szaz ezer eurot es annyi.
-
Raull77
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
hát szégyelhetik magukat...hogy ezek mindent elcsalnak
de mást nem is vártam volna a szovetségtol se....
de mást nem is vártam volna a szovetségtol se....
-
Géci
Miért nem lepődök meg!?Csabi írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2330869
ennyi. gyerekek, lehet csalni, lopni, hazudni. a szabályok mától hivatalosan is csak dísznek vannak!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És persze, hogy igazolhatnak nyáron, felfüggesztették a büntetést, pedig jövőre már készültem, hogy visszaadjuk az 4-5 gólos alázásokat...
Biztos mentek a kenőpénzek megint, és ezek után ne is merje senki azt mondani, hogy a Realt és a bárszát egyenlő módon kezelik, ha bárminemű büntetésről van szó(buszkecc taposása vs Pepe taposása)
Na mentem hányni...
Biztos mentek a kenőpénzek megint, és ezek után ne is merje senki azt mondani, hogy a Realt és a bárszát egyenlő módon kezelik, ha bárminemű büntetésről van szó(buszkecc taposása vs Pepe taposása)
Na mentem hányni...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2330869
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
rm222 írta:sport 1 fieszta matyikával és hegyivel![]()
akinek szüksége van egy kis real savazásra,az nyomban kapcsoljon oda. Hegyi adni fog nem kell soká várni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
sport 1 fieszta matyikával és hegyivel
- morientes
Ott persze előjön a nyomás...mindenki tőle várja arrafelé a csodát...szilamer írta:Meccs elején is?
Mens sana in corpore sano...Csakhogy az ép test az nem éppen ép....
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sőt, most már Moyes sem kizárt..GT37 írta: Egyébként tegnap Klopp, Luis Enrique, Valverde mellé bedobták Jordi Vinyals nevét is, ő utánpótlásedző a klubnál, többek között az ifi-BL-ben diadalmaskodó U19-es csapat edzője.
Nem illik.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Meccs elején is?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
Erőnléti probléma....nem edz olyan intenzitássak hogy a keringése felvegye a terhelést...és így a meccsen olyan terhelést kap a szervezet,amire így reagál.A hányásával kapcsolatban meg annyit, hogy tényleg nem ártana már tüzetes vizsgálatoknak alávetni, mert ez baromira nem normális...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Géci
Azon a képen arra jöttem rá, hogy utálom Messi lábát
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a lábtörései után annyira telenyomták cuccal, hogy a fölöslegest most pakolja ki a szervezeteA hányásával kapcsolatban meg annyit, hogy tényleg nem ártana már tüzetes vizsgálatoknak alávetni, mert ez baromira nem normális...

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ezen a képen tényleg a gitár a legérdekesebb.h3x0r írta:Ugy nez ki Messi elkezdett gitarozni.
A hányásával kapcsolatban meg annyit, hogy tényleg nem ártana már tüzetes vizsgálatoknak alávetni, mert ez baromira nem normális...
Egyébként tegnap Klopp, Luis Enrique, Valverde mellé bedobták Jordi Vinyals nevét is, ő utánpótlásedző a klubnál, többek között az ifi-BL-ben diadalmaskodó U19-es csapat edzője.
- h3x0r
Ugy nez ki Messi elkezdett gitarozni.
„Nagyon szeretek gitározni, és szeretnék jól megtanulni. Segít, hogy kipihenjem magam, és kiszellőzteti a fejemből a sok hazugságot, amit hallok.”
Leo Pintónak is elmondta, hogy nagyon szereti az argentin zenét, főleg a cumbiát, de a reggae is feldobja. „Leginkább a nyugodt zenét szeretem” – mondta Messi.
A kedvenc száma mostanában a Los Cafres együttes „Hijo” (vagyis Fiú) című dala. Az argentin futballista az utóbbi időben gitárleckéket vett, de nem tud annyit gyakorolni, amennyit igazán szeretne.
Gondolom ezert nincs kedve a fontos meccseken focizni, mert siet haza gitarozni
„Nagyon szeretek gitározni, és szeretnék jól megtanulni. Segít, hogy kipihenjem magam, és kiszellőzteti a fejemből a sok hazugságot, amit hallok.”
Leo Pintónak is elmondta, hogy nagyon szereti az argentin zenét, főleg a cumbiát, de a reggae is feldobja. „Leginkább a nyugodt zenét szeretem” – mondta Messi.
A kedvenc száma mostanában a Los Cafres együttes „Hijo” (vagyis Fiú) című dala. Az argentin futballista az utóbbi időben gitárleckéket vett, de nem tud annyit gyakorolni, amennyit igazán szeretne.
Gondolom ezert nincs kedve a fontos meccseken focizni, mert siet haza gitarozni
Ha esetleg nem volt még:
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ays-seems-
Már a goal.com is foglalkozik a bohóckodásukkal. Szerintem ez a barca tolás a médiában már csak a buta magyaroknál van, mostanra mindenki átlát a szitán, aki el tud számolni kb. háromig.
Ami engem illet, soha ennyire nem utáltam (ez túl erős szó, igazság szerint csak patkányoknak tartom őket, néha nevetek néha csodálkozom) ezt a bandát, egy 2-6-nál sem, 0-3-nál sem, soha. De ez a bartra-busq-xavi ámokfutás (és a színészkedés és a rengeteg más) már kezd olyan lenni, mintha csak kíváncsiak lennének, miket lehet mondani anélkül, hogy végre valaki szarral dobálná meg őket.
Félreértés ne essék, nálunk is volt elég patkánykodás meg gyökérkedés, gyakorlatilag minden klubnál van. De soha a futballtörténelemben nem volt még olyan (szvsz, legalábbis ennyire átfogóan), hogy ezt művészetre fejlesztik és kb. célkitűzésnek tűnik.
Egyébként a döntőnél 1-1-nél azon gondolkodtam, hogyan működhet a két nagy óriásnál sarkítva egy igazolás? Csak mert megint majdnem elbohóckodtuk, mint szinte mindig az elmúlt években.
- Halló, itt a Madrid! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért és eladni százmillió mezt. Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy szezon elején elmondja hogy triplázni fogunk, aztán ha 1-0-ra vezetésre állunk lehetőleg ténferegjen, ha mégis sikerül egy helyzetet kidolgozni lehetőleg csessze el. Amennyiben hátvéd, komoly meccsenként egy bakit várunk el.
- Halló, itt a Barca! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért, aminek a felét valljuk be! Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy henteregjen a pályán, akár van a közelben ellenfél, akár nincs, mérkőzések után pedig beszéljen csacsiságokat.
Nincs ezeknek az embereknek apjuk, vagy valaki, aki jól picsán rúgja őket, mikor hülyét csinálnak magukból? Egyszerűen nem értem ezt a jelenséget.
Én Bartrat külön megvizsgáltatnám, mert abszolút nem kizárt, hogy ott valami komoly elváltozások vannak a koponyájában, és azt időben kezelni kell.
Legyen velünk holnap a Jóisten/szerencse/akarat és lépjük át a saját árnyékunkat pls pls pls pls pls, mert ez a döntős teljesítmény lófaszt nem fog érni egy gyengébb bayern ellen sem. Pls pls pls hadd legyek újra büszke a csapatra!!!!
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ays-seems-
Már a goal.com is foglalkozik a bohóckodásukkal. Szerintem ez a barca tolás a médiában már csak a buta magyaroknál van, mostanra mindenki átlát a szitán, aki el tud számolni kb. háromig.
Ami engem illet, soha ennyire nem utáltam (ez túl erős szó, igazság szerint csak patkányoknak tartom őket, néha nevetek néha csodálkozom) ezt a bandát, egy 2-6-nál sem, 0-3-nál sem, soha. De ez a bartra-busq-xavi ámokfutás (és a színészkedés és a rengeteg más) már kezd olyan lenni, mintha csak kíváncsiak lennének, miket lehet mondani anélkül, hogy végre valaki szarral dobálná meg őket.
Félreértés ne essék, nálunk is volt elég patkánykodás meg gyökérkedés, gyakorlatilag minden klubnál van. De soha a futballtörténelemben nem volt még olyan (szvsz, legalábbis ennyire átfogóan), hogy ezt művészetre fejlesztik és kb. célkitűzésnek tűnik.
Egyébként a döntőnél 1-1-nél azon gondolkodtam, hogyan működhet a két nagy óriásnál sarkítva egy igazolás? Csak mert megint majdnem elbohóckodtuk, mint szinte mindig az elmúlt években.
- Halló, itt a Madrid! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért és eladni százmillió mezt. Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy szezon elején elmondja hogy triplázni fogunk, aztán ha 1-0-ra vezetésre állunk lehetőleg ténferegjen, ha mégis sikerül egy helyzetet kidolgozni lehetőleg csessze el. Amennyiben hátvéd, komoly meccsenként egy bakit várunk el.
- Halló, itt a Barca! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért, aminek a felét valljuk be! Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy henteregjen a pályán, akár van a közelben ellenfél, akár nincs, mérkőzések után pedig beszéljen csacsiságokat.
Nincs ezeknek az embereknek apjuk, vagy valaki, aki jól picsán rúgja őket, mikor hülyét csinálnak magukból? Egyszerűen nem értem ezt a jelenséget.
Én Bartrat külön megvizsgáltatnám, mert abszolút nem kizárt, hogy ott valami komoly elváltozások vannak a koponyájában, és azt időben kezelni kell.
Legyen velünk holnap a Jóisten/szerencse/akarat és lépjük át a saját árnyékunkat pls pls pls pls pls, mert ez a döntős teljesítmény lófaszt nem fog érni egy gyengébb bayern ellen sem. Pls pls pls hadd legyek újra büszke a csapatra!!!!