Remelem lathatunk egy hasonlot Marcit meg.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 23., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 23., szerda 9:39
Én nem utálom, de hát szeresse az akinek hat anyja van. Ha csak az igazolásaival kezdem nálam már akkor bukta. Khedira, Coentrao, Pedro Leon, Sahin, Altintop stb...vicckategória.röhejes ez a mou utálat, főleg madridi körökben.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 9:12
Nalam nem a jatekos, nem az edzo, nem a bosszuvagy, hanem a Real Madrid az elso. Mindig. Jelen allas szerint pedig nekunk az a jo ha az Atletico jut tovabb. Innentol nincs is mirol beszelni.nmate írta:Nem az a csapat, ahol lövöldözhetik be a védelem mögé a labdát. Tegnap is láthattuk, az összes beadás, felívelés ment a levesbe. Abban bízhatnak, hogy sok a sérült, de amúgy ezt a párharcot Mourinho hozná. Így azért lesznek izgalmak. Megjegyzem, én ennek örülök. Ki szeretne inkább José ellen játszani a döntőben, mint az eszetlenül hajtó Atletico ellen? Kis segítség: senki.
Tevedsz. Pont hogy nem lehet nem szeretni. Amint valaki elmondja hogy nem szereti, azonnal jon a betamadas tobb embertol is hogy bezzeg a tobbi edzo az elmult 10 evben...El Unico írta:Egyébként tényleg sokat köszönhetünk neki,én sem értem az utálatot amit itt néha tapasztalok. Lehet szeretni nem szeretni,de azért tényleg sok mindent helyretett a klubban.
Vagy imadod vagy utalod, a ketto kozott nincs atmenet. Olyan nincs hogy halas vagy neki azert a 3 evert, de kozben megis csak egy kicsit keseru szajizzel gondolsz vissza ra, bizonyos dolgoker...Anthony írta:Szerintem...bár nem láthatok bele mások fejébe...nem feltétlenül utáljuk Mourinhot, de attól még kritizálhatjuk a focit, amit játszik, nemde??
R24 par hete azt mondta hogy triplazni fogunk, ugyhogy triplazni is fogunk.Toky írta:Dehogy ver ki. Ha kiverne, mégis hogy tudnánk triplázni?Realista24 írta:Bl tema, lehet iden is kiver minket az elso értelmes csapat.
Aki elhozza a Tizediket, azt a szurkolok orokke mar - mar istenkent fogjak kezelni. Mourinho Mennybe mehetett volna haromszor is, foleg a masodik eveben, de nem sikerult neki, innentol kezdve pedig az o itteni tenykedese felig bukas.Remy írta:Mourinho szerinted sikeres volt? Eredményekről beszéljünk, nem beszédekről meg tököm tudja mikről... Azért jött ide, hogy eredményes legyen, BL-t nyerjen! Ehhez képes - azzal a kerettel - egy full átlagos eredményt produkált. A keret benne volt a top 4-ben, be is jutott a 4 közé. A barcával felvette a versenyt, de mégsem tudott eredményben felülkerekedni.
Igen, voltak jó húzásai, igen voltak olyan lépései, amik segítették a csapatot, DE olyan húzásai is voltak, amik miatt elbukott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 23., szerda 9:05
Tehát, ha nem jön Mou, akkor a Real soha többet nem jutott volna túl a legjobb 16-on, és soha nem nyert volna már semmit.R.M.C.F írta:messze a legtöbbet elérő edző volt, ratyikból épitett harcosokot, ami nem kis feladat,ha nincs akkor ott tartunk ahol előtte 10 éve. raul még talán kezdő, iker a rossz formája ellenére is végig védett volna.... és középszerű csapatok búcsúztattak volna minket a bl korai szakaszában.
mèg indokolni is nevetséges. ....nem tetszik sokaknak hogy elkezdett tisztogatni. sok műmájert megfingatta, futásra, hajtásra, küzdelemre kényszerítette.....nevetséges ez a klub egyébként. és még mindig mi vagyunk akik a legkevésbé tudnak/ akarnak küzdeni.
hogy drukkolnak itt páran hogy bukjon....mekkora vicc ez.
bejut a bl döntőbe.....lehet kaparni magatokat meg a falat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 23., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 23., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 23., szerda 8:43
Dehogy ver ki. Ha kiverne, mégis hogy tudnánk triplázni?Realista24 írta:Bl tema, lehet iden is kiver minket az elso értelmes csapat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 23., szerda 8:18
ahhhahahaEl Unico írta:Ezert is varja vissza ot Perez egy szep napon...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 23., szerda 7:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 23., szerda 7:28
HozzászólásSzerző: AmonRe » 2014. április 23., szerda 7:24
+ 100 000 000R.M.C.F írta:röhejes ez a mou utálat, főleg madridi körökben. mert a barcás megvan miért utàlja. amiért elvette a kis játékukat tőlük. de egy realos?? messze a legtöbbet elérő edző volt, ratyikból épitett harcosokot, ami nem kis feladat,ha nincs akkor ott tartunk ahol előtte 10 éve. raul még talán kezdő, iker a rossz formája ellenére is végig védett volna.... és középszerű csapatok búcsúztattak volna minket a bl korai szakaszában.
mèg indokolni is nevetséges. ....nem tetszik sokaknak hogy elkezdett tisztogatni. sok műmájert megfingatta, futásra, hajtásra, küzdelemre kényszerítette.....nevetséges ez a klub egyébként. és még mindig mi vagyunk akik a legkevésbé tudnak/ akarnak küzdeni.
hogy drukkolnak itt páran hogy bukjon....mekkora vicc ez.
bejut a bl döntőbe.....lehet kaparni magatokat meg a falat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 6:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 2:55
Nekem is a hanyinger szo jutott eloszor eszembe. Mert itt nem arrol volt szo hogy magukra engedik az ellenfelet es lekontrazzak oket, mert ezzen nincs is semmi gond, rengeteg csapat alkalmazza. Vagy az Interrel a Barca elleni visszavagon, hogy emberhatranyban mas eselyuk nincs csak beallni a sajat 16-osuk ele es vedekezni. (foleg hogy lathattuk ahogy az odavagon mukodtek azok a kontrak). Mindket Inter es Barca kozotti meccset elveztem en is. Itt viszont konkretan az egesz csapat azert jott Madridba hogy bekkeljen. Ez az egyik verziom.Nas írta:Én épp ellenkezőleg gondolom. Mourinho rá fog ***ni erre a taktikára. Amit leműveltek az hányinger volt. Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók? Végig bekkelés és 0 helyzet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 23., szerda 2:42
2012-ben sem igazán zavarta őket, hogy (persze a mellett, hogy megküzdöttek érte) nem túl szép focival és az egész egyenes kieséses szakaszban mellettük álló fortuna segítségével húzták be.Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 23., szerda 2:00
Szerintem meg zseniális. Értem én ,hogy sokak szerint csak az a futball ha valami brazil bohóc gyerek csinál három haszontalan cselt aztán bukfencezik 8at, de számomra ugyanolyan öröm nézni ha valaki teljesen megfojtja az ellenfél játékát.Ezt itt Madridban nem lehetett és nincs is szükség ilyenre, ezért ment Mourinho haza, ő ehhez ért ezzel fognak trófeákat nyerni...ez az elsődleges, nálunk is ez kéne legyen, először jöjjenek a trófeák aztán lehet koncentrálni arra ,hogy tetszetősebben játsszunk.Nas írta:Én épp ellenkezőleg gondolom. Mourinho rá fog ***ni erre a taktikára. Amit leműveltek az hányinger volt. Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók? Végig bekkelés és 0 helyzet. Vér gyenge ez a Chelsea és ha tovább is jutnának, ezeket megeszik a döntőben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 23., szerda 1:55
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. április 23., szerda 1:34
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 23., szerda 1:06
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem