Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 24., csütörtök 18:26

Kerlon írta:Szerintem megSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kurva jó volt. Mekkora fordulat lett a rész vége... Egész rész ilyen kis langyos a Roy vonallal a vége meg ilyen brutális. Most megint jöhet Thea kis picsogása, mert Olivernek vallania kell megint, aztán Theatól meg megint jön a kis hiszti, amit egy gazdag gyerekek általában elsütnek. Gondolom most a tragédia miatt Sara se megy el. Huhuhhuhuh. Sladet tuti felégetik az utolsó részben.
még mindig Arrow s2 e20

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó volt hát :D senki nem mondta, hogy rossz volt. Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy HA megölik Sladet az utolsó részben, akkor ki lesz a következő főgonosz.... a tippem Ra's al Ghul, hiszem már utalgattak rá eleget, plusz a Malcolm szál sincs még befejezve, tehát adja magát az egész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 24., csütörtök 17:18

h3x0r írta:
Californication 7x2
Az utobbi evadokban mindig volt egy csaj, aki a hatan vitte az adott evadot, kivancsi vagyok iden ki lesz az.
Van egy tippem, hogy ő
"And my heart will leave you never."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 24., csütörtök 17:13

h3x0r írta: a történet beteg, a humor adja, a színészek pöpecek (bár watson amerikai akcentusa karmolássza az idegpályáimat :lol:)..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azon röhögtem még, mikor felakarta hívni a csávót a hotelben, mondja hogy mi a gond, erre a recepciós veszi fel :lol: tipikus coen-humor
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 24., csütörtök 17:06

Remy írta:
nmate írta:Arrow 2x20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hajjaj :lol: Már csak Laurelnek kell belenéznie a kardba :lol: Amúgy Royjal ez a dolog elég időhúzásszerű volt.
:lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem egy kicsit jobban belemennek a Roy dologba, és lesz valami fordulat, mert ez így tényleg csak egy kis akciózás volt. Viszont Moira meghalt, lol.... Slade brutál, nem tudom mi lesz a végső összecsapásnál, de ebben az 1 percben is megfagyott a levegő.
Szerintem megSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kurva jó volt. Mekkora fordulat lett a rész vége... Egész rész ilyen kis langyos a Roy vonallal a vége meg ilyen brutális. Most megint jöhet Thea kis picsogása, mert Olivernek vallania kell megint, aztán Theatól meg megint jön a kis hiszti, amit egy gazdag gyerekek általában elsütnek. Gondolom most a tragédia miatt Sara se megy el. Huhuhhuhuh. Sladet tuti felégetik az utolsó részben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 24., csütörtök 15:14

Fargo 1x1
Boky írta:hétfőn újranéztem a fargo első részét, elsőre szar kedvemben lehetett, hogy nem tetszett, mert ez nagyon állat :lol:
már vártam, hogy nézhessem a második részt, bekerül nálam most abba a szűk listában, amit rögtön nézek.

a történet beteg, a humor adja, a színészek pöpecek (bár watson amerikai akcentusa karmolássza az idegpályáimat :lol:).
Koszi hogy irtal rola, gyorsan ra is kerestem neten, amikor pedig lattam hogy Martin Freeman az egyik foszereplo, azonnal beprobalos lett. Nekem nagyon bejott, a tortenet valoban beteg, mint ahogy a humora is (a piros kocsis jelenetnel szakadtam :lol: :lol:)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy amikor a nagyobbik kolyok elkezdte verni a tesojat egy hoki utovel vagy mivel a hatterben, a rendor csaj meg ravetette magat. Hat en komolyan azt hittem hogy bepisilek a nevetestol. :lol: Haromszor vissza is neztem a jelenetet :D
1-1 jelenetnel pedig azonnal eszembe jutott a True Detective:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Officer Grimly. I'm going to roll my window up, then I'm going to drive away, and you're gonna go home to your daughter, and every few years, you're gonna look at her face and know that you're alive because you chose not to go down a certain road on a certain night, that you chose to walk into the light instead of into the darkness. Do you understand me?
Szoval aki szerette a True Detective-et vagy szereti a beteg tortenetet es humort, annak mindenkepp ajanlom.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 24., csütörtök 10:56

nmate írta:Arrow 2x20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hajjaj :lol: Már csak Laurelnek kell belenéznie a kardba :lol: Amúgy Royjal ez a dolog elég időhúzásszerű volt.
:lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem egy kicsit jobban belemennek a Roy dologba, és lesz valami fordulat, mert ez így tényleg csak egy kis akciózás volt. Viszont Moira meghalt, lol.... Slade brutál, nem tudom mi lesz a végső összecsapásnál, de ebben az 1 percben is megfagyott a levegő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 24., csütörtök 10:24

Arrow 2x20

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 23., szerda 19:58

hétfőn újranéztem a fargo első részét, elsőre szar kedvemben lehetett, hogy nem tetszett, mert ez nagyon állat :lol:
már vártam, hogy nézhessem a második részt, bekerül nálam most abba a szűk listában, amit rögtön nézek.

a történet beteg, a humor adja, a színészek pöpecek (bár watson amerikai akcentusa karmolássza az idegpályáimat :lol:).

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki aki tud többet a történetről/filmről, tudja-e, hogy adam goldberg karaktere mennyit fog szerepelni. imádom a csávót :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 16:54

Jó karakter, van benne potenciál, reméljük felkavarja kicsit az állóvizet. Anno a filmben nem értettem miért szerződtettek egy Gary Oldmant a szerepre, nem kellett igazán az arcát adnia..vagyis kellett..vagyis értitek :lol:
Nem illik.

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 23., szerda 15:01

Tízparancsolat
Ezt ismeri/nézte valaki? Véleményeket várnék :)
"And my heart will leave you never."

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. április 23., szerda 2:42

http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/hanni ... chael-pitt

Verger. B-)

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. április 22., kedd 19:10

megőrülök tőle, hogy ilyen lassan csinálják hozzá a feliratot.
http://www.origo.hu/filmklub/blog/inter ... eland.html
valamint a Kevin Spacey főszereplésével készült House of Cards-ot. Ez utóbbiban rengeteget beszélnek, valamint a szöveg tele van nehezen átültethető amerikai politikai kifejezésekkel, így egy epizód lefordítása 8-10 óráig is eltarthat.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 22., kedd 14:32

h3x0r írta:Silicon Valley 1x3
Valaki nezi meg rajtam kivul?
Én nézem, annyira még nem nyűgözött le,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a gombázós rész viszont tetszett. :D

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. április 22., kedd 14:09

Nincs vele gond persze, eddig bitang színvonalat tartottak fenn, csak nehogy pont a végére pukkadjon ki.

Viszont a House of cards tartja a szintjét, bár alapvetően jellemző a sorozatra, hogy van pár filler rész, de azok is hozzáraknak annyit a karakterekhez, hogy megéri végignézni. A 9. részt még órákig nézni tudtam volna, megőrülök tőle, hogy ilyen lassan csinálják hozzá a feliratot. :-(

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 13:31

Faust írta:Hát ez az új Hannibal baszott nagy filler volt, és a trailer alapján a következő rész is az lesz. Remélem nem most kezdik elkúrni az egészet...
Szerintem nincs ezzel gond, minden sorozatban van par ilyen resz..de majd jon mason verger, az jo lehet
Nem illik.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 22., kedd 13:29

Fent van már a neten a GoT legújabb része???Sehol nem találom,letöteni meg nem szeretném.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 22., kedd 13:13

GoT 4x3
ferni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sokat nem írnék róla, de a legvége bakker az durván ütött :D azt nagyon odatették B-) kicsit többet is mutathatnának Daenerys szálból, lazán az volt a legjobb része a mai epizódnak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Daenerys szal tenyleg nagyon adta, parbajjal, lehugyozasokkal meg a "bilincsek" bedobasaval egyutt.
Gondoltam hogy Kisujj all Sansa megmentese mogott, viszont Joffrey-t is o gyilkolta volna meg? Eddig a Tyrell nagyira gyanakodtam leginkabb, viszont Tywin Lannister is egyre gyanusabb, szoval fogalmam sincs ki lehetett :lol:

(GT, nehogy elspoilerezd a konyvbol!!! :sly: )

Silicon Valley 1x3
Valaki nezi meg rajtam kivul? Az HBO berendelte a 2. evadot is (meg 4 resz van az elso evadbol).
Ezt a reszt egy kicsit elszorakoztak a nevvalasztassal, de azert remelem jovo heten visszaternek az eredeti szalhoz.

Californication 7x1
Realfan1 írta: Ez a rész valami :cens: jó volt! Nagyon jól nyitott, remélem hozza ezt a színvonalat végig az évadon át!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És a végén , hogy Levon Hank fia lenne..hát kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Nagyon hiányzott már ez a sorozat & Hank Moody , mostantól várni fogom a hétfőket :lol:
En egy kicsit feltem a resztol, foleg hogy az elozo evad vegen kaszaltam a sorozatot, de csak visszatertem az utolso evadra, ennek ellenere szerintem is nagyon jol nyitott, kivancsi vagyok a kovetkezo reszekre. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hank majd egy igazi csajozo gepet csinal Levon-bol :D

Californication 7x2
Az utobbi evadokban mindig volt egy csaj, aki a hatan vitte az adott evadot, kivancsi vagyok iden ki lesz az.
Marcy meg mindig egy jo kis milf :roll:

Arrow 2x17
Eleg gyenge resz volt, de nem meglepo, hiszen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Laurel egy csomot szerepelt benne :D
Mondjuk kivancsi vagyok mit kezdenek a tovabbiakban a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thea es Slade szallal.
Ezen a jeleneten viszont szakadtam:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Roy: Thea, we need to break up.
Thea:What?! No.
Roy: What do you mean, no? Thea, I'm breaking up with you.
Thea: No, you're not.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 22., kedd 8:39

Valaki látta már a Hacsi - A leghűségesebb barát című filmet? Nem szoktam sírni filmeken, de ezen még én is bekönnyeztem.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. április 22., kedd 2:18

Hát ez az új Hannibal baszott nagy filler volt, és a trailer alapján a következő rész is az lesz. Remélem nem most kezdik elkúrni az egészet...

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 21., hétfő 20:53

Vikings s02e08

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tartalmas rész volt, nem volt kiemelkedő, de a szintet hozta. Bár egy History channel által gyártott sorozat ekkorát bakizzon vagy nem is tudom, mint Csonttalan Ivar esetében. Nem ismerem a teljes történetet, de hogy ha ő az a Csonttalan Ivar akiről mondák vannak, akkor nagyot hibáztak, mivel nem a lába miatt kapta a nevét, hanem a horcokban elszenvedett törések miatt.
az új angol muff meg egy idegesítő nimfomán pi :cens: :lol:
Kiváncsi vagyok mi lesz Ragnarral, mert kezdi elveszteni a tekintélyét, és hogy mire célzott azzal, hogy majd mind mennek a várba.

Na de érdekes lesz a vége, kár, hogy csak 10 részes...
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Vissza: