Nalam nem a jatekos, nem az edzo, nem a bosszuvagy, hanem a Real Madrid az elso. Mindig. Jelen allas szerint pedig nekunk az a jo ha az Atletico jut tovabb. Innentol nincs is mirol beszelni.nmate írta:Nem az a csapat, ahol lövöldözhetik be a védelem mögé a labdát. Tegnap is láthattuk, az összes beadás, felívelés ment a levesbe. Abban bízhatnak, hogy sok a sérült, de amúgy ezt a párharcot Mourinho hozná. Így azért lesznek izgalmak. Megjegyzem, én ennek örülök. Ki szeretne inkább José ellen játszani a döntőben, mint az eszetlenül hajtó Atletico ellen? Kis segítség: senki.
Tevedsz. Pont hogy nem lehet nem szeretni. Amint valaki elmondja hogy nem szereti, azonnal jon a betamadas tobb embertol is hogy bezzeg a tobbi edzo az elmult 10 evben...El Unico írta:Egyébként tényleg sokat köszönhetünk neki,én sem értem az utálatot amit itt néha tapasztalok. Lehet szeretni nem szeretni,de azért tényleg sok mindent helyretett a klubban.
Vagy imadod vagy utalod, a ketto kozott nincs atmenet. Olyan nincs hogy halas vagy neki azert a 3 evert, de kozben megis csak egy kicsit keseru szajizzel gondolsz vissza ra, bizonyos dolgoker...Anthony írta:Szerintem...bár nem láthatok bele mások fejébe...nem feltétlenül utáljuk Mourinhot, de attól még kritizálhatjuk a focit, amit játszik, nemde??
R24 par hete azt mondta hogy triplazni fogunk, ugyhogy triplazni is fogunk.Toky írta:Dehogy ver ki. Ha kiverne, mégis hogy tudnánk triplázni?Realista24 írta:Bl tema, lehet iden is kiver minket az elso értelmes csapat.

Aki elhozza a Tizediket, azt a szurkolok orokke mar - mar istenkent fogjak kezelni. Mourinho Mennybe mehetett volna haromszor is, foleg a masodik eveben, de nem sikerult neki, innentol kezdve pedig az o itteni tenykedese felig bukas.Remy írta:Mourinho szerinted sikeres volt? Eredményekről beszéljünk, nem beszédekről meg tököm tudja mikről... Azért jött ide, hogy eredményes legyen, BL-t nyerjen! Ehhez képes - azzal a kerettel - egy full átlagos eredményt produkált. A keret benne volt a top 4-ben, be is jutott a 4 közé. A barcával felvette a versenyt, de mégsem tudott eredményben felülkerekedni.
Igen, voltak jó húzásai, igen voltak olyan lépései, amik segítették a csapatot, DE olyan húzásai is voltak, amik miatt elbukott.
Na de az esti meccsen meg kell dogleni a palyan, olyan nincs hogy ne jussunk tovabb, ezt minden jatekosnak a fejebe kell verni.
SZERK. Bréking!!!! A Chelsea a tegnapi meccs utan cimert valtoztatott.