HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 22., kedd 18:55
Dortmundban nagyon nagy volt az arc.
ki is estünk, nagyon csúnyán.
Holnap.. hát nem tudom mi lesz, egy biztos, a Bayer München jobb csapat mint a Real Madrid.
Jobbak, ezt sajnos fogadjuk el. Tavaly is és idén is jobb játékot produkálnak, meggyőzőek nagyon.
Profik, le tudják zárni a meccseket, mi nem. Nekik nem kellett volna a 85. percig várni a győztes gólra múlthét szerdán, mint ahogy a Bernabúban is behúzták volna az ElClassicót a vezetés tudatában.
Ebben jobbak, valamit a keretük is jobban felépített. Nem mondom hogy sokkal erősebb, de sokkal kiegyensúlyozottabb.
Jobb.
Ők tavaly mindent vittek, idén is erre készülnek, a jelenlegi Real Madrid nem tudja azt a játékot produkálni amit a München
ez van sajnos, ezt fogadjuk el.
DE
2 évvel ezelőtt a Real Madrid jobb csapat volt mint a Bayern. Sokkal jobb focit játszott, jobb kerettel. A Bayern végül semmit sem nyert akkor, elhasaltak a német kupa döntőjében egy laza ötössel (pf..) és a BL döntőt is elbukták. Nem volt egy nagy durranás az a csapat, a Ribéry, Schweini, Robben hármast leszámítva egyenesen szar volt.
Akkor is leírtam, most is leírom, hogy 2012-ben a Real Madrid jobb volt a Bayernnél (sztem mia san mia emlékszik is ezekre a sorokra).
Most viszont a Bayern a jobb csapat.
Ez a véleményem nem fog megváltozni (ha csak nem tömjük ki őket vagy 4el 5el, de nem fogjuk) bármi lesz én idén a Bayernt jobbnak gondolom, mint a Real Madridot.
2 éve pedig a Realt gondoltam jobbnak, ahogy 2007ben is. Mindkétszer kiestünk ugye..
Egyszerűen nem ez dönt. Kevés van a két csapat között, nincs nagy különbség, bárki továbbmehet, az adott forma, lelki állapot, jó hozzáállás, jó döntések fogják eldönteni a párharcot, vagy a holnapi meccset.
Jobb a Bayern, de nem vagyunk esélytelenek, továbbmehetünk, ki is eshetünk, brutális meccs lesz.
Ha a Müncheniek azt a hozzáállást hozzák magukkal, amit az Arsenal ellen az első félidőben vagy a ManU ellen is tettek, és a Madrid kellően fel lesz pörögve, akkor csúnyán ráfázhatnak.
Ha a legjobbjukat hozzák, mi pedig baromkodunk, mint a márciusi ElClassicón, akkor csúnyán megszívjuk...
A két szélén támadásban erősebbnek érzem magunkat, gyors labdaszerzésekből, ellentámadásokból tudunk gólokat szerezni. Ők meg kizsugázhatják a madridi védelmet, mivel agyatlankodni azt Pepe és Ramos is tud.. Xabi meg lassú..
Maxon kell pörögni, nincs más választása a Realnak, csak az, hogy "meghaljanak" a pályán. Zsinórban negyedszer vagyunk ott a BL döntő kapujában, mindent bele kell adni, mindenkinek hinnie kell a sikerben (egyébként volt már arra példa, hogy egy csapat zsinórban 4 BL/BEK elődöntőt játsszon, és egyszer se jusson be a döntőbe?? Mert én nem emlékszem ilyenre...). Muszáj nyerni, meg tudják csinálni a srácok, bármennyire is jobb a Bayern.