HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 22., kedd 21:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 22., kedd 21:13
Johet be cserekent Courtoissoadroli írta:Cech off. Mourinho aggódhat.
HozzászólásSzerző: starvilden » 2014. április 22., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: cart » 2014. április 22., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 22., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 22., kedd 20:47
Persze, hát ebben maximálisan igazad van.Úgy értettem, hogy a pályán nem annyira mutatkozott meg, hogy gyengébb lett volna a Bayern. Mourinho meg Clasico ide vagy oda ez tény. De ezzel én sem azt akarom mondani, hogy akkor az a Bayern jobb csapat volt összességében.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 22., kedd 20:44
szuper labdarúgó volt. kora egyik legjobbja hátulRemy írta:Hehe, RMCF múltkor téma volt a középhátvéd kérdés.
Marcel Desailly-ról mit gondoltok? (felvezető műsorba pont róla volt szó)
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. április 22., kedd 20:41
Úgy értettem, hogy a pályán nem annyira mutatkozott meg, hogy gyengébb lett volna a Bayern. Mourinho meg Clasico ide vagy oda ez tény. De ezzel én sem azt akarom mondani, hogy akkor az a Bayern jobb csapat volt összességében.petiamadridista írta:hát persze, hogy nem jött le, hiszen továbbmentetek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 22., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 22., kedd 20:33
hát persze, hogy nem jött le, hiszen továbbmentetek.Joggal érezhetted akkor, hogy a Madrid erősebb. Viszont a pályán 210 perc alatt ez nekem nem jött le.
Ami a vastagítottat illeti: Ez azért elég sértő volt. Neuer Lahm Kroos Alaba Müller már akkor is ott futkározott.
Vagy egy évvel későbbre jók lettek a srácok egy BL győzelemre?
Igen, túloztam ebben, bár szerintem egy évvel később Dante, Javi Martinez és Mandzukic igazolása volt az igazi kulcs. Mind3 csapatrész óriásit javult velük.Ami a vastagítottat illeti: Ez azért elég sértő volt. Neuer Lahm Kroos Alaba Müller már akkor is ott futkározott.
Vagy egy évvel későbbre jók lettek a srácok egy BL győzelemre?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 22., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 22., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. április 22., kedd 20:24
Joggal érezhetted akkor, hogy a Madrid erősebb. Viszont a pályán 210 perc alatt ez nekem nem jött le.petiamadridista írta:2 évvel ezelőtt a Real Madrid jobb csapat volt mint a Bayern. Sokkal jobb focit játszott, jobb kerettel. A Bayern végül semmit sem nyert akkor, elhasaltak a német kupa döntőjében egy laza ötössel (pf..) és a BL döntőt is elbukták. Nem volt egy nagy durranás az a csapat, a Ribéry, Schweini, Robben hármast leszámítva egyenesen szar volt.
Akkor is leírtam, most is leírom, hogy 2012-ben a Real Madrid jobb volt a Bayernnél (sztem mia san mia emlékszik is ezekre a sorokra).
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 22., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: Raull77 » 2014. április 22., kedd 20:14
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 22., kedd 20:12
ha torrest a helyén kezeljük, akkor azt is mondhatjuk, hogy csatár nélkül állnak kiKerlon írta:Már-már öngyilkos. Schürrle szerintem simán elment volna Mikel helyett és, akkor Ramires meg a nigériai helyén. Remélem így is szopnak 2-t, aztán Mourinho elgondolkozik a hülyeségén. LOL.CS0ki írta:A KEZDŐCSAPATOK
ATLÉTICO: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Gabi, Mario Suárez – Raúl García, Diego, Koke – Diego Costa
CHELSEA: Cech – Azpilicueta, Cahill, Terry, A. Cole – Mikel, David Luiz – Ramires, Lampard, Willian – F. Torres
Mourinho rámegy a támadójátékra!Tudna még védekező játékost betenni, vagy már mindenki a pályán lesz?
Hazard sérülése nyilván nem jött jól, de azért durva ez a felállás, színvonalas meccs várható, sziporkázó támadójátékkal!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 22., kedd 20:10
Már-már öngyilkos. Schürrle szerintem simán elment volna Mikel helyett és, akkor Ramires meg a nigériai helyén. Remélem így is szopnak 2-t, aztán Mourinho elgondolkozik a hülyeségén. LOL.CS0ki írta:A KEZDŐCSAPATOK
ATLÉTICO: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Gabi, Mario Suárez – Raúl García, Diego, Koke – Diego Costa
CHELSEA: Cech – Azpilicueta, Cahill, Terry, A. Cole – Mikel, David Luiz – Ramires, Lampard, Willian – F. Torres
Mourinho rámegy a támadójátékra!Tudna még védekező játékost betenni, vagy már mindenki a pályán lesz?
Hazard sérülése nyilván nem jött jól, de azért durva ez a felállás, színvonalas meccs várható, sziporkázó támadójátékkal!
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 22., kedd 20:06
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 22., kedd 20:05
Melyikben?KAG írta:Holnap nem lesz a városban valami közös meccsnézés?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem