Egy bayern ellen Ronaldot nem kezdetni???Egyébként szerintem az se lenne egy rossz húzás ha mondjuk CR csak a második félidőre jönne be vagy úgy a 60.perc környékén. Addig meg mehetne az IscoDisco.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 22., kedd 14:55
Egy bayern ellen Ronaldot nem kezdetni???Egyébként szerintem az se lenne egy rossz húzás ha mondjuk CR csak a második félidőre jönne be vagy úgy a 60.perc környékén. Addig meg mehetne az IscoDisco.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 22., kedd 14:43
aki nem a Realt választja egy Barcával szemben én azt nem tartom 100asnak.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. április 22., kedd 14:34
A Barcelonáról leírtakkal teljesen egyet értekMatt009 írta:.....A tiki-taka nem a Barca taktikája, hanem Pep taktikája........Maga a tény, hogy ezt a Barcát még mindig baromi nehéz megverni, igazolja azt, hogy a tiki-taka alapjai, ami még halványan él a Barcában, simán működőképes.
Annyiban egészíteném ki itt a leírtakat hogy a két klub filozófiája is más, illetve az anyagi lehetőségeket is érdemes figyelembe venni. Szerintem a Barca sokkal jobban rá van utalva az akadémiájára mint mi. És még ehhez vegyük hozzá azt hogy egy kész csapatba sokkal könnyebb beilleszteni egy - egy játékost mint egy félkészbe, ez ugye ott jöhet ki hogy lehet hogy az a játékos nem is olyan jó de a csapat teljesítménye rendszerint feljavítja az adott játékos teljesítményét. Érdemes még megemlíteni persze magát a képzést is mert nagyon remekül csinálják. Elkezdik kiskorától tanítani a játékosokat és csak ezt a bizonyos játékfilozófiát tanítják nekik. Nem feltétlenül azt amit a nagy csapat játszik de ahhoz nagyon hasonlót. Így nem igazán kell azon gondolkodniuk hogy tudja -e azt játszani a nagy csapatban mint az utánpótlásban. Könnyebb is így kiválasztani azokat a játékosokat akiket érdemes felvinni a nagy csapathoz.Nyilván az lenne a cél, hogy az első csapathoz felkerüljek, és az a Barcánál könnyebb.
Ez meg szerintem egy olyan bonyolult kérdés hogy kár is belemenni..... Még az sem biztos hogy sikerül neki beilleszkedni... ettől függetlenül a tehetsége megvan hozzá de már hány játékosnak megvolt az a bizonyos tehetsége... aztán.........Az meg, hogy Tajti milyen szintet ér el, az nem csak az akadémián múlik, hanem Tajti tehetségén, és hozzáállásán, illetve a korábbi képzésén is. Az, hogy csak Bojan szint lehet, szerintem erős. Ezt senki nem tudhatja. Aki látta már focizni, mondjuk fél éve, az talán tehet jóslatot, de mi innen a PC elől, nehezen. Mindkét akadémián megvannak a feltételek a nagy játékossá váláshoz, de egyik sem garancia (pl.: az az Alipio gyerek, akit kora csodagyerekének tartottak 16 évesen, elég szépen eltűnt). Szerintem jól döntött. Nem lett volna rossz a Real sem, de pusztán a szakmai szempontokat nézve a Barca egy kicsivel jobb.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. április 22., kedd 14:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 22., kedd 14:14
Én nem azt mondtam, hogy kötelező! Azt mondtam, hogy mint Puskás Akadémista bíztam benne, hogy a Realba megy. A másik, hogy a faterja is Real Madrid drukker tudtommal aztán úgy voltam vele, hogy hátha.Realista24 írta:Aki meg a puskás akadémián focizik, annak kötelező Real drukkernek lennie?
Nagyon jó lenne egy BBC előre. Coentrao most lehet jobb is, mert védekezésben nem rosszabb kicsit sem, sőt lehet jobb is mint a brazil.Realista24 írta:Coentrao fog kezdeni.
Cristianóról holnap döntenek, ma jól edzett, ha esélyes a visszaesése, akkor biztos, hogy nem vállalják a kockázatot.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 22., kedd 14:02
Realista24 írta:Coentrao fog kezdeni.
Cristianóról holnap döntenek, ma jól edzett, ha esélyes a visszaesése, akkor biztos, hogy nem vállalják a kockázatot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 13:53
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 22., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 22., kedd 13:23
Ashley Cole balhatved, Coentrao helyere szannak. Mondjuk december tolti be a 34-et, szoval pont ezert nem hoznam meg 2 evre se.szilamer írta:Miért kell ekünk védő? Tudom, hogy csak pletyka stb, de nem az első és azért ilyenkor már szokott alapja lenni egy kicsi. Van 4 belső védőnk... valaki távozni fog? Nachót én megtartanám, hozza a szintet, a csere védő szintet, és amikor idén játszott nem okozott csalódást.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 13:22
Coentrao helyére, Marci mögé.szilamer írta:Miért kell ekünk védő? Tudom, hogy csak pletyka stb, de nem az első és azért ilyenkor már szokott alapja lenni egy kicsi. Van 4 belső védőnk... valaki távozni fog? Nachót én megtartanám, hozza a szintet, a csere védő szintet, és amikor idén játszott nem okozott csalódást.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 22., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 22., kedd 12:36
Azt hiszem itt valamit nagyon félreértettél.Ez már nonszensz...Tajti most húzta le magát a lefolyón. Elmegy abba a barcába ahol megtanítsák neki azt ami már abszolút nem működik. Örüljön ha Bojan szintjét eléri majd. Egy srácnak aki a Puskás akadémián nevelkedik a két nagy spanyol csapat közül egy percig sem lehetne kérdés melyiket választja. 5 év múlva meg kiderül itt is elcsaltak valamit katalánék.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 22., kedd 12:28
Én itt arról beszélek,hogy Robbennek mennyivel volt több esze ehhez a játékhoz...semennyivel..megbontotta a védelmet?Ok...de hogy...vagy lefutotta a védőt,aztán beadta,vagy behúzta középre,aztán lőtt....több-kevesebb sikerrel.Ugyan ezt tette DM a szélen,csak neki valahogy kevésbé nézték el az emberek a céltalan megoldásokat,mint a hollandnak.S mivel ő korántsem.olyan önző mint Robben,jobban kijött egy egy rossz passz vagy megoldás...neki az volt a legnagyobb baja hogy mindig épp a legrosszabb döntéseket hozta,míg Robben tette amit tudott,beadott vagy lött...Di Maria sosem tudta annyira konstansan megbontani a védelmeket, mint Robben. Itt Madridban is nagyon ment neki. Rengeteg gólt szereztünk az általa kialakított helyzetekből. Di Maria ezt sosem tudta olyan szinten megvalósítani, mint Robben. Kár, hogy most van ez a vita, amikor DM a szezon embere belső kp-s poszton. De jobb oldali támadóként mindenki el akarta adni a nyáron, nem véletlenül. Meccseket hozott le vállalható megmozdulás nélkül. Míg Robbent senki sem akarta eladni, és sok meccsünkön hozzátett a győzelemhez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 12:14
Bale lázas volt, ma már normálisan edzett, ott lesz a meccsen.dannen írta:nem nagyon vagyok gépközelben pár napja, valaki mondja már meg, hogy bale játéka kérdéses holnap? annyit hallottam, hogy megfázott vagy mi
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 22., kedd 12:09
Teljesen jó lesz neki. Lényeg az, hogy nem itthon edződik, innentől kezdve nyert ügye van, ha nem fog szarni az egészbe.csabi87 írta: Most ha kimegy majd,teljesen mindegy hogy a Barcelonát választotta csak kapkodni fogja a fejét szerintem egy darabig.Azért ott elég erős lesz a versenyhelyzet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 12:08
Hiába vagy tehetséges, ha a csapatod nem szerepel olyan tornán, ahol játékosmegfigyelők vannak. Mert nehogy azt hidd, hogy a spanyolok megfigyelői Felcsútra járnának kéthetente.Ez igaz,de én nem fűzök hozzá nagy reményt.Én azt mondom,hogy ha valaki tehetséges akkor azt észreveszik teljesen mindegy az,hogy akadémia vagy nem akadémia...
Most ha kimegy majd,teljesen mindegy hogy a Barcelonát választotta csak kapkodni fogja a fejét szerintem egy darabig.Azért ott elég erős lesz a versenyhelyzet.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 22., kedd 12:03
Realista24 írta:Azért nem mindennapos, hogy egy magyar fiatalnak esélye van választani, hogy a Realba vagy a Barcába igazoljon.Akkor minek az akadémia?Semmi sem változott...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 11:58
Azért nem mindennapos, hogy egy magyar fiatalnak esélye van választani, hogy a Realba vagy a Barcába igazoljon.Akkor minek az akadémia?Semmi sem változott...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 22., kedd 11:49
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem