Ha esetleg nem volt még:
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ays-seems-
Már a goal.com is foglalkozik a bohóckodásukkal. Szerintem ez a barca tolás a médiában már csak a buta magyaroknál van, mostanra mindenki átlát a szitán, aki el tud számolni kb. háromig.
Ami engem illet, soha ennyire nem utáltam (ez túl erős szó, igazság szerint csak patkányoknak tartom őket, néha nevetek néha csodálkozom) ezt a bandát, egy 2-6-nál sem, 0-3-nál sem, soha. De ez a bartra-busq-xavi ámokfutás (és a színészkedés és a rengeteg más) már kezd olyan lenni, mintha csak kíváncsiak lennének, miket lehet mondani anélkül, hogy végre valaki szarral dobálná meg őket.
Félreértés ne essék, nálunk is volt elég patkánykodás meg gyökérkedés, gyakorlatilag minden klubnál van. De soha a futballtörténelemben nem volt még olyan (szvsz, legalábbis ennyire átfogóan), hogy ezt művészetre fejlesztik és kb. célkitűzésnek tűnik.
Egyébként a döntőnél 1-1-nél azon gondolkodtam, hogyan működhet a két nagy óriásnál sarkítva egy igazolás? Csak mert megint majdnem elbohóckodtuk, mint szinte mindig az elmúlt években.
- Halló, itt a Madrid! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért és eladni százmillió mezt. Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy szezon elején elmondja hogy triplázni fogunk, aztán ha 1-0-ra vezetésre állunk lehetőleg ténferegjen, ha mégis sikerül egy helyzetet kidolgozni lehetőleg csessze el. Amennyiben hátvéd, komoly meccsenként egy bakit várunk el.
- Halló, itt a Barca! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért, aminek a felét valljuk be! Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy henteregjen a pályán, akár van a közelben ellenfél, akár nincs, mérkőzések után pedig beszéljen csacsiságokat.
Nincs ezeknek az embereknek apjuk, vagy valaki, aki jól picsán rúgja őket, mikor hülyét csinálnak magukból? Egyszerűen nem értem ezt a jelenséget.
Én Bartrat külön megvizsgáltatnám, mert abszolút nem kizárt, hogy ott valami komoly elváltozások vannak a koponyájában, és azt időben kezelni kell.
Legyen velünk holnap a Jóisten/szerencse/akarat és lépjük át a saját árnyékunkat pls pls pls pls pls, mert ez a döntős teljesítmény lófaszt nem fog érni egy gyengébb bayern ellen sem. Pls pls pls hadd legyek újra büszke a csapatra!!!!