Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 22., kedd 15:21

Ugy nez ki Messi elkezdett gitarozni.
Nagyon szeretek gitározni, és szeretnék jól megtanulni. Segít, hogy kipihenjem magam, és kiszellőzteti a fejemből a sok hazugságot, amit hallok.”
Leo Pintónak is elmondta, hogy nagyon szereti az argentin zenét, főleg a cumbiát, de a reggae is feldobja. „Leginkább a nyugodt zenét szeretem” – mondta Messi.
A kedvenc száma mostanában a Los Cafres együttes „Hijo” (vagyis Fiú) című dala. Az argentin futballista az utóbbi időben gitárleckéket vett, de nem tud annyit gyakorolni, amennyit igazán szeretne.

Gondolom ezert nincs kedve a fontos meccseken focizni, mert siet haza gitarozni :mrgreen:

AmonRe

HozzászólásSzerző: AmonRe » 2014. április 22., kedd 14:12

Ha esetleg nem volt még:
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ays-seems-

Már a goal.com is foglalkozik a bohóckodásukkal. Szerintem ez a barca tolás a médiában már csak a buta magyaroknál van, mostanra mindenki átlát a szitán, aki el tud számolni kb. háromig.
Ami engem illet, soha ennyire nem utáltam (ez túl erős szó, igazság szerint csak patkányoknak tartom őket, néha nevetek néha csodálkozom) ezt a bandát, egy 2-6-nál sem, 0-3-nál sem, soha. De ez a bartra-busq-xavi ámokfutás (és a színészkedés és a rengeteg más) már kezd olyan lenni, mintha csak kíváncsiak lennének, miket lehet mondani anélkül, hogy végre valaki szarral dobálná meg őket.

Félreértés ne essék, nálunk is volt elég patkánykodás meg gyökérkedés, gyakorlatilag minden klubnál van. De soha a futballtörténelemben nem volt még olyan (szvsz, legalábbis ennyire átfogóan), hogy ezt művészetre fejlesztik és kb. célkitűzésnek tűnik.

Egyébként a döntőnél 1-1-nél azon gondolkodtam, hogyan működhet a két nagy óriásnál sarkítva egy igazolás? Csak mert megint majdnem elbohóckodtuk, mint szinte mindig az elmúlt években.

- Halló, itt a Madrid! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért és eladni százmillió mezt. Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy szezon elején elmondja hogy triplázni fogunk, aztán ha 1-0-ra vezetésre állunk lehetőleg ténferegjen, ha mégis sikerül egy helyzetet kidolgozni lehetőleg csessze el. Amennyiben hátvéd, komoly meccsenként egy bakit várunk el.

- Halló, itt a Barca! Szeretnénk leigazolni rekordösszegért, aminek a felét valljuk be! Csillagászati fizetést kínálunk, csak annyit kell tennie, hogy henteregjen a pályán, akár van a közelben ellenfél, akár nincs, mérkőzések után pedig beszéljen csacsiságokat.

Nincs ezeknek az embereknek apjuk, vagy valaki, aki jól picsán rúgja őket, mikor hülyét csinálnak magukból? Egyszerűen nem értem ezt a jelenséget.

Én Bartrat külön megvizsgáltatnám, mert abszolút nem kizárt, hogy ott valami komoly elváltozások vannak a koponyájában, és azt időben kezelni kell.

Legyen velünk holnap a Jóisten/szerencse/akarat és lépjük át a saját árnyékunkat pls pls pls pls pls, mert ez a döntős teljesítmény lófaszt nem fog érni egy gyengébb bayern ellen sem. Pls pls pls hadd legyek újra büszke a csapatra!!!!

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 22., kedd 13:45

ikarus93 írta:
h3x0r írta:Messi újra öklendezett!
Az Athletic Bilbao elleni bajnoki felvezetésekor, a játékoskijáróban dobta ki a taccsot, amit Tata igyekezett nem észre venni! http://as.com/videos/2014/04/21/portada ... 69571.html

Szerintem az idegességtől dobta ki a taccsot.
Mondjuk tényleg hatalmas nagy teher van rajta, egyrészt Barcelonába másrészt a világbajnokságon is Argentína elvárja azt, hogy úgy focizzon, ahogy a Barcába. Nem sok ember bírja el ezt a terhet.
Mindegy mitől dobta ki megint,ez nem normális. Nem értem, valami egészségügyi gond tuti lehet, mert most már nem is meccs közben csinálja, meg sem erőlteti magát, de ez van.
Gyomorsavával lehet gond, vagy nem tudom,de ki kéne vizsgálni,mert aggasztó.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 22., kedd 13:41

h3x0r írta:Messi újra öklendezett!
Az Athletic Bilbao elleni bajnoki felvezetésekor, a játékoskijáróban dobta ki a taccsot, amit Tata igyekezett nem észre venni! http://as.com/videos/2014/04/21/portada ... 69571.html

Szerintem az idegességtől dobta ki a taccsot.
Mondjuk tényleg hatalmas nagy teher van rajta, egyrészt Barcelonába másrészt a világbajnokságon is Argentína elvárja azt, hogy úgy focizzon, ahogy a Barcába. Nem sok ember bírja el ezt a terhet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 22., kedd 11:55

Géci írta:Nem azt mondtam, hogy nem érdemlik meg, hanem azt, hogy nem gondoltam volna, hogy végig képesek tartani tempót. Aki megnyeri az meg is érdemli, és meg is fogja érdemelni, akárki is legyen az. Érdemes azért még hozzá tenni, hogy most jön nekik 4 igen komoly meccs amin nagyon sok fog múlni. Kíváncsi vagyok megbirkóznak e ezzel a 4 meccsel vagy sem, mert ezeken nagyon sok múlik.
Az az igazság, hogy már annyiszor vártuk a bukásukat és soha nem jött el, hogy most sem hiszem, hogy elbuknának a célegyenesben...meg különben a következő ellenfeleik mind "légüres térben" mozognak...azaz nem oszt nem szoroz nekik az eredmény már...így ebből kifolyólag nem is hiszem, hogy megszakadnának a matracosok ellen...egyszer benne van, hogy botlanak, de kétszer, ami nekünk ugye megfelelne, már nem hiszem...de kár is tovább ragozni, mert ezt a bajnokságot mi csesztük el a barca meg a sevilla ellen...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 22., kedd 9:44

Nem azt mondtam, hogy nem érdemlik meg, hanem azt, hogy nem gondoltam volna, hogy végig képesek tartani tempót. Aki megnyeri az meg is érdemli, és meg is fogja érdemelni, akárki is legyen az. Érdemes azért még hozzá tenni, hogy most jön nekik 4 igen komoly meccs amin nagyon sok fog múlni. Kíváncsi vagyok megbirkóznak e ezzel a 4 meccsel vagy sem, mert ezeken nagyon sok múlik.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 22., kedd 9:01

Géci írta: Nagyobb koppanás lesz számomra, ha végül csak behùzza az Atletico, mert szezon kezdetétől nem gondoltam volna, hogy ott lesznek, és még most is nehezen hiszem el...
Nekem már egy ideje egyáltalán nem számítana meglepetésnek az Atletico bajnoki címe. Amilyen kiegyensúlyozottak, masszívak idén, teljesen megérdemelt lesz ha megnyerik...bár én még a Barcának is adok esélyt...egyáltalán nem írnám le őket sem.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 22., kedd 8:53

Messi újra öklendezett!

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 22:31

Ha kikap az Atletico, ők meg hoznak minden meccset közte az utolsó Atletico ellenit is akkor benbe van, de csak akkor ha mi is bukunk... Igazából az első 3-ból még bárki nyerhet. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 22:27

A barca képes arra hogy nevető harmadikként behúzza,vigyázni kell velük. Messi megkapja az évi 100 millát és mindjárt rúg pár gólt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 22:17

Realista24 írta:
Géci írta:Lehet most is csak altatnak és a végén behùzzák a bajnokságot... :S
Mondjuk amíg esélyük van, addig nem írnék ilyeneket. Mert aztán jön a koppanás és a bujkálás.

Koppanni akkor koppannék, ha ùgy nyernének, hogy közben sose lett volna rá esélyük, de mindig van és volt is. Nagyobb koppanás lesz számomra, ha végül csak behùzza az Atletico, mert szezon kezdetétől nem gondoltam volna, hogy ott lesznek, és még most is nehezen hiszem el...

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 22:02

Realista24 írta:
Mondjuk amíg esélyük van, addig nem írnék ilyeneket. Mert aztán jön a koppanás és a bujkálás.

ezért is nem drukkolok nekik. kapjanak ki. bár ma egyik barcás haverom azt irta,messi megérdemelné a több100 millát is,mert ő a legjobb.
Akkor nem szóltam,lehet megkapta.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 21., hétfő 21:49

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 21:48

Hegyinél nagyobb fajansz nincsen a magyar fociban. Tele van tudatlan,mérhetetlen fogalmatlan emberekkel a foci,akikkel kb egy percig tudnék komoly vitát folytatni,mert nevetség tárgyai lennének,de hegyi túltesz az összesen,mert van benne egy bizonyos szándékos ártó szándék.....egy igazi paréj,aki élvezi ha drukkereket uszíthat össze,aki az elvakultság szobra,aki se lát se hall csak a magáét.
Iszonyat sok baromságot beszél.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 21:43

Lehet most is csak altatnak és a végén behùzzák a bajnokságot... :S

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. április 21., hétfő 21:41

R.M.C.F írta:Jó,bartra elengedte bale-t,rendes volt,ha akarta volna utoléri.Egy egyébként nyilvánvaló mindenki számára,mondania sem kellett volna. Ez emberileg dicséretes,mint amikor nekünk adták a ligát,nem mi nyertük meg,hanem ők engedték.
Jó lenne ha ezt te is belátnád. :) A Hegyi is megmondta hogy: "A Bárszelóóóna akkor kap gólt amikor a Bárszelóóóna akarja" Nem úgy van ám az hogy csak gólt lehet nekik lőni. Most az hogy Bartra elengedte Balet az egy nagylelkű dolog volt... főleg hogy ezzel nyertük meg a kupát. Most az egyszer ezt megengedték de szerintem többet nem fogják :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 21:34

Egyebkent latszik rajta hogy barca neveles, pontosan tudja hogy "ha a barcanak kedve van jatszani aki a vilagon ok a legjobbak". Ja, persze
:lol: :lol: ez nekem is tetszik,van egy nagyon nagy barca drukker haverom,az mondja mindig ha nem nyernek: Ha azt játszunk amit tudunk akkor......

......ja,mert csak a barca dönti el mi legyen. Mondom is neki mindig,és ha a real azt játssza amit tud? Hee? Néz és nem érti. :lol: :lol: :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 21., hétfő 21:29

Bartra: “Így utólag belegondolva lehet, hogy le kellett volna rántanom. De ha nem lett volna az a térdín sérülésem Bale nem tud elfutni mellettem. Ebben biztos vagyok ahogy abban is, ha ez az első félidőben történik akkor is utolértem volna. Ha pedig látom, hogy mégsem akkor fellököm vagy lerántom. Persze azt is meg kell hagyni, hogy ő egy pillanatig sem hagyta abba a futást, még a pályán kívüli műfüves részen sem.” Forrás: Madridom.hu

Jaa, igy mar konnyu. Egy kicsit sok a "ha". Utolag belegondolva minden kapus tudja hogy a 11-esnel merre vetodjon. Utolag mindenki tudja hogy mit kellett volna tennie, a fociban viszont pont az a szep hogy sokszor 1-1 pillanat alatt kell reagalni, meghozni a jo dontest, ez viszont nem mindig sikerul.
Egyebkent latszik rajta hogy barca neveles, pontosan tudja hogy "ha a barcanak kedve van jatszani aki a vilagon ok a legjobbak". Ja, persze

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 21:22

Jó,bartra elengedte bale-t,rendes volt,ha akarta volna utoléri.Egy egyébként nyilvánvaló mindenki számára,mondania sem kellett volna. Ez emberileg dicséretes,mint amikor nekünk adták a ligát,nem mi nyertük meg,hanem ők engedték.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 21:18

Nem volt kedve na... Ez ilyen szokás a barcában. :(

Vissza: