Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
En se kezdetnem, jatszon csak Isco. Az utolso fel oraban pedig johet CR a kifaradtabb vedelem ellen.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én nem kockáztatnám, hiába nyilvánították fullosnak.
akkora baj lehet belőle, ami a vébébe és a következő őszbe is belekerülhet.
de ő tudja. az biztos, hogy ha hátráltatja a csapatot, mert nem százas, és ennek ellenére elveszi vki elől a helyet a pályán, akkor megint tehet egy szívességet.
akkora baj lehet belőle, ami a vébébe és a következő őszbe is belekerülhet.
de ő tudja. az biztos, hogy ha hátráltatja a csapatot, mert nem százas, és ennek ellenére elveszi vki elől a helyet a pályán, akkor megint tehet egy szívességet.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most akkor sérült vagy nem,mer rohaggyak meg nemtom már eldönteni...multkor még azt firkálták jö lesz...most akkor mégsem...pont ezért tartunk itt, hogy minden szezon végére, amikor igazán kéne, az ember egy hulla, mert ez szentségtörésnek számít, hogy csak csereként áll be :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- hehe
erre 4 perc gondolkodás után rá lehet jönni, hogy egyértelmű, hogy a barcelonába kell menni.Egyébként meg nem hiszem, hogy csak az alapján döntött volna, hogy melyik csapathoz áll közelebb érzelmileg, biztos vagyok benne, hogy részletesebben is elemezték a két klub utánpótlását, a közöttük lévő különbségeket, és ennek fényében (is) hozták meg a döntést.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nagyon adom, amit a Barçáról írtál.Matt009 írta:...
Tajti döntésének meg örülök, nagy dolog, hogy odáig eljutott egy magyar kissrác, hogy a Barça és a Real ajánlata is ott hevert az asztalán. Mondjuk nem sok az esélye annak, hogy eljut a nagycsapatig (szép is lenne), de azért remélem, korrekt kis játékos válhat majd belőle, aki a válogatottban is alapember lehet.

Egyébként meg nem hiszem, hogy csak az alapján döntött volna, hogy melyik csapathoz áll közelebb érzelmileg, biztos vagyok benne, hogy részletesebben is elemezték a két klub utánpótlását, a közöttük lévő különbségeket, és ennek fényében (is) hozták meg a döntést.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Inkább erőltessük hátha rásérül, meg amúgy is tudna ilyen állapotban is fickándozni a bayern kapuja előtt. Aztán ha az első két lövése a felső karéjra megy, akkor is tuti nem veszti el a fejét és nem fog görcsölni egész meccsen át.Egy bayern ellen Ronaldot nem kezdetni???Ugyexezt most nem gondoltad komolyan...
hehe írta:aki nem a Realt választja egy Barcával szemben én azt nem tartom 100asnak.![]()
erre mit lehet mondani?![]()
tipikus "magyarországi" példa, már a gyerek mindennek a legalja, csak mert a barcát választotta

Amúgy tegnap abszolút nem tűnt ki a gyerek a mezőnyből, többet vártam volna tőle, de még van lehetősége bizonyítani és nem rossz ómen, hogy a Barcánál készülhet. Igaz, Giovanni meg Krkic ilyenkor már a nagyoknál voltak.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
morientes írta:Egy bayern ellen Ronaldot nem kezdetni???Egyébként szerintem az se lenne egy rossz húzás ha mondjuk CR csak a második félidőre jönne be vagy úgy a 60.perc környékén. Addig meg mehetne az IscoDisco.Ugyexezt most nem gondoltad komolyan...
Ha nincs megfelelő állapotban.. így gondoltam. Ott a példa tavalyi visszavágó dortmund ellen.. szinte semmi nem jött össze neki, ha most is így áll a dolog inkább kezdjen a padról.. ezt neki is fel kell fognia.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- hehe
pont ezért tartunk itt, hogy minden szezon végére, amikor igazán kéne, az ember egy hulla, mert ez szentségtörésnek számít, hogy csak csereként áll bemorientes írta:Egy bayern ellen Ronaldot nem kezdetni???Egyébként szerintem az se lenne egy rossz húzás ha mondjuk CR csak a második félidőre jönne be vagy úgy a 60.perc környékén. Addig meg mehetne az IscoDisco.Ugyexezt most nem gondoltad komolyan...

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egy bayern ellen Ronaldot nem kezdetni???Egyébként szerintem az se lenne egy rossz húzás ha mondjuk CR csak a második félidőre jönne be vagy úgy a 60.perc környékén. Addig meg mehetne az IscoDisco.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- hehe
aki nem a Realt választja egy Barcával szemben én azt nem tartom 100asnak.

erre mit lehet mondani?

tipikus "magyarországi" példa, már a gyerek mindennek a legalja, csak mert a barcát választotta

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
A Barcelonáról leírtakkal teljesen egyet értekMatt009 írta:.....A tiki-taka nem a Barca taktikája, hanem Pep taktikája........Maga a tény, hogy ezt a Barcát még mindig baromi nehéz megverni, igazolja azt, hogy a tiki-taka alapjai, ami még halványan él a Barcában, simán működőképes.

Annyiban egészíteném ki itt a leírtakat hogy a két klub filozófiája is más, illetve az anyagi lehetőségeket is érdemes figyelembe venni. Szerintem a Barca sokkal jobban rá van utalva az akadémiájára mint mi. És még ehhez vegyük hozzá azt hogy egy kész csapatba sokkal könnyebb beilleszteni egy - egy játékost mint egy félkészbe, ez ugye ott jöhet ki hogy lehet hogy az a játékos nem is olyan jó de a csapat teljesítménye rendszerint feljavítja az adott játékos teljesítményét. Érdemes még megemlíteni persze magát a képzést is mert nagyon remekül csinálják. Elkezdik kiskorától tanítani a játékosokat és csak ezt a bizonyos játékfilozófiát tanítják nekik. Nem feltétlenül azt amit a nagy csapat játszik de ahhoz nagyon hasonlót. Így nem igazán kell azon gondolkodniuk hogy tudja -e azt játszani a nagy csapatban mint az utánpótlásban. Könnyebb is így kiválasztani azokat a játékosokat akiket érdemes felvinni a nagy csapathoz.Nyilván az lenne a cél, hogy az első csapathoz felkerüljek, és az a Barcánál könnyebb.
Ettől függetlenül azért nem kell fejre állni a Barca utánpótlásától sem mert ott is - ahogy nálunk is- csak néha néha tűnnek fel igazán értelmes játékosok akik télleg magas színvonalon tudnak teljesíteni.
Ez meg szerintem egy olyan bonyolult kérdés hogy kár is belemenni..... Még az sem biztos hogy sikerül neki beilleszkedni... ettől függetlenül a tehetsége megvan hozzá de már hány játékosnak megvolt az a bizonyos tehetsége... aztán.........Az meg, hogy Tajti milyen szintet ér el, az nem csak az akadémián múlik, hanem Tajti tehetségén, és hozzáállásán, illetve a korábbi képzésén is. Az, hogy csak Bojan szint lehet, szerintem erős. Ezt senki nem tudhatja. Aki látta már focizni, mondjuk fél éve, az talán tehet jóslatot, de mi innen a PC elől, nehezen. Mindkét akadémián megvannak a feltételek a nagy játékossá váláshoz, de egyik sem garancia (pl.: az az Alipio gyerek, akit kora csodagyerekének tartottak 16 évesen, elég szépen eltűnt). Szerintem jól döntött. Nem lett volna rossz a Real sem, de pusztán a szakmai szempontokat nézve a Barca egy kicsivel jobb.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tajti gyerek volt kint Madridban is, de őfelsége nem érezte kint jól magát... Most ne haragudj, aki nem érzi kint jól magát Madridban, a Valdadesben az menjen a picsába. Bezzeg, ha a Barca nem hívta volna. Nem érdekel, hogy valaki magyar v. brazil v. bármi, aki nem a Realt választja egy Barcával szemben én azt nem tartom 100asnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én nem azt mondtam, hogy kötelező! Azt mondtam, hogy mint Puskás Akadémista bíztam benne, hogy a Realba megy. A másik, hogy a faterja is Real Madrid drukker tudtommal aztán úgy voltam vele, hogy hátha.Realista24 írta:Aki meg a puskás akadémián focizik, annak kötelező Real drukkernek lennie?
Viszont el kell ismerni, hogy azért a barca ifije most is behúzta a mini BL-t, és nem akármilyen utánpótlás van ott. Az más dolog, hogy nagy százalékban elcseszik őket, de fejlődni ott tud igazán... Nem vagyok rá mérges, csak kicsit csalódott...

Nagyon jó lenne egy BBC előre. Coentrao most lehet jobb is, mert védekezésben nem rosszabb kicsit sem, sőt lehet jobb is mint a brazil.Realista24 írta:Coentrao fog kezdeni.
Cristianóról holnap döntenek, ma jól edzett, ha esélyes a visszaesése, akkor biztos, hogy nem vállalják a kockázatot.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Coentrao fog kezdeni.
Cristianóról holnap döntenek, ma jól edzett, ha esélyes a visszaesése, akkor biztos, hogy nem vállalják a kockázatot.
Hát nagyon nehéz dolog ez.. hazai környezetben főleg égető szükség van az ő jelenlétére a pályán... de ha olyan állapotban lesz akkor ne kezdjen, legyen 100%os a visszavágóra. Egyébként szerintem az se lenne egy rossz húzás ha mondjuk CR csak a második félidőre jönne be vagy úgy a 60.perc környékén. Addig meg mehetne az IscoDisco.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Coentrao fog kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A. Cole egy nulla, az nem forgatja, aki nem akarja, raadasul 34 eves. Omg.
Szerencsere csak pletyka.
Moreno/Siqueira vagy maradjon Fabio.

Szerencsere csak pletyka.

Moreno/Siqueira vagy maradjon Fabio.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
És amint elküldtem jutott eszembe, hogy Cole balhátvéd. Ezesetben nem szólok semmit.
Viszont már tényleg öreg ide. Mondjuk ingyen jönne, egy évig elfocizgathat..
Viszont már tényleg öreg ide. Mondjuk ingyen jönne, egy évig elfocizgathat..
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- h3x0r
Ashley Cole balhatved, Coentrao helyere szannak. Mondjuk december tolti be a 34-et, szoval pont ezert nem hoznam meg 2 evre se.szilamer írta:Miért kell ekünk védő? Tudom, hogy csak pletyka stb, de nem az első és azért ilyenkor már szokott alapja lenni egy kicsi. Van 4 belső védőnk... valaki távozni fog? Nachót én megtartanám, hozza a szintet, a csere védő szintet, és amikor idén játszott nem okozott csalódást.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Coentrao helyére, Marci mögé.szilamer írta:Miért kell ekünk védő? Tudom, hogy csak pletyka stb, de nem az első és azért ilyenkor már szokott alapja lenni egy kicsi. Van 4 belső védőnk... valaki távozni fog? Nachót én megtartanám, hozza a szintet, a csere védő szintet, és amikor idén játszott nem okozott csalódást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema