GT37 írta:Egy perced van, hogy felsorold a 20 PL-csapatot - közreműködik: Dembélé, Chiriches, Friedel, Rose, Kaboul, Dawson.
http://www.youtube.com/watch?v=5W6stkAKuBo
Kaboul 14/20![]()
Mondjuk érthető, csak hét éve játszik Angliában.

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 26., szombat 11:17
GT37 írta:Egy perced van, hogy felsorold a 20 PL-csapatot - közreműködik: Dembélé, Chiriches, Friedel, Rose, Kaboul, Dawson.
http://www.youtube.com/watch?v=5W6stkAKuBo
Kaboul 14/20![]()
Mondjuk érthető, csak hét éve játszik Angliában.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 25., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 25., péntek 12:58
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 24., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 0:31
ericco írta:Kirúgták Moyest, a MU részvényei egyből emelkedtek 6%-ot
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. április 23., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 23., szerda 11:03
Méltoság lehet, hogy kevés volt benne, de egyébként ésszerű volt. A maradék meccs már olymindegy, Giggs is megteszi, amit kell. Februárban még azért volt BL, még volt tétje a meccseknek, még ott összekaphatta volna a csapatot.Abszolút egyetértek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett 3 meccsel a vége előtt kirúgni, miért nem lehetett még ezt a 3-at méltósággal megvárni.
Amúgy februárban ki kellett volna rúgni, ha nem akartak adni neki még egy évet. Így csak a klubbal basztak ki, hogy eddig vártak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 10:25
Ez azert nem teljesen igaz...A Telegraph úgy tudja, José Mourinho feláldozza a PL-t, hogy csapata minden erejével a Bajnokok Ligájára tudjon koncentrálni. Ennek érdekében Mourinho engedélyt fog kérni Abramovicstól, hogy a vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli bajnokira tartalékos kezdőcsapatot küldhessen pályára, így kulcsemberei pihentebbek lehetnek a jövő szerdai BL-visszavágóra.
„Nem dönthetek egyedül – idézi a Telegraph Mourinhót az ügy kapcsán. – Egy ilyen döntés meghozatalához meg kell hallgatnom a klub véleményét is. Én csak a menedzser vagyok. Úgy érzem, a felelősség nem az enyém, hanem azé, aki péntek vagy szombat helyett vasárnapra rakta a Liverpool elleni bajnokit.”
„Egyedüli, még versenyben lévő csapatként Angliát képviseljük a nemzetközi porondon. Spanyolország minden feltételt biztosított a BL-ben és El-ben szereplő gárdáinak. Szívem szerint azokat szerepeltetném vasárnap, akik a szerdai BL-mérkőzésen nem fognak játszani. De Roman és a vezetőség felettem áll, nekem pedig kötelességem követni a döntésüket” – nyilatkozta Mourinho.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 22., kedd 16:31
Reális áron ennyit érnek. Ha a 3 távozik, és ennél olcsóbban, akkor áron alul mentek el. 100 milla a 3-ért, és akkor nagy üzletet csináltunk...Coentrao+Khedira+Morata pakkot nekik 70-80 millkoert.
Abszolút egyetértek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett 3 meccsel a vége előtt kirúgni, miért nem lehetett még ezt a 3-at méltósággal megvárni.Varhato volt, ugyanakkoren vagy mar korabban kirugtsm volna, vagy adtam volna neki jovo telig idot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 22., kedd 16:26
Azért én még odaraknám Rooney-t,RvP-t meg tán Januzajt is azért...De Gea, Mata...en oket erzem kezdoszintunek a MU-ba...eleg sovany..
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 22., kedd 12:57
CSak ideiglenesen, más választás nem nagyon volt szerintem. Érthető döntés, nagyon lesüllyedt az Mu és ezt persze nem engedhetik meg. Nagyon kíváncsi vagyok a végleges utódra. Az Nso egy szavazáson még Ancelottit is oda vette, mint esélyes jelölt az Mu vezetésére...tubatibi írta:Giggs lesz az edzo?![]()
Sajat magat ulteti a padra. :Đ
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 22., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 22., kedd 10:27
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 22., kedd 10:26
hehe írta:ryan geeks
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 22., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 22., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 10:20
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem