Ez azert nem teljesen igaz...A Telegraph úgy tudja, José Mourinho feláldozza a PL-t, hogy csapata minden erejével a Bajnokok Ligájára tudjon koncentrálni. Ennek érdekében Mourinho engedélyt fog kérni Abramovicstól, hogy a vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli bajnokira tartalékos kezdőcsapatot küldhessen pályára, így kulcsemberei pihentebbek lehetnek a jövő szerdai BL-visszavágóra.
„Nem dönthetek egyedül – idézi a Telegraph Mourinhót az ügy kapcsán. – Egy ilyen döntés meghozatalához meg kell hallgatnom a klub véleményét is. Én csak a menedzser vagyok. Úgy érzem, a felelősség nem az enyém, hanem azé, aki péntek vagy szombat helyett vasárnapra rakta a Liverpool elleni bajnokit.”
„Egyedüli, még versenyben lévő csapatként Angliát képviseljük a nemzetközi porondon. Spanyolország minden feltételt biztosított a BL-ben és El-ben szereplő gárdáinak. Szívem szerint azokat szerepeltetném vasárnap, akik a szerdai BL-mérkőzésen nem fognak játszani. De Roman és a vezetőség felettem áll, nekem pedig kötelességem követni a döntésüket” – nyilatkozta Mourinho.
A Chelsea programja: kedd, vasarnap(15:05), szerda
Az Atletico programja:kedd, vasarnap(17:00), szerda
2 oraval tobbet pihennek es meg utazniuk se kell (marmint Madridbol Londonba)

Bajnoksagban hatralevo meccsek:
Pool: Chelsea(o), Crystal Palace (i), Newcastle (o)
Chelsea: Liverpool (i), Norwich (o), Cardiff (i)
City: Crystal Palace (i), Everton (i), Aston Villa (o), West Ham (o)