HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. április 21., hétfő 23:06
Nanana.
Először is, edzőnek legszívesebben Kloppot látnám de ő lehetetlen szvsz, így képbe jöhetne akár Ole, akár Blanc, de még Queiroz is(másodedzőnek), és visszahozhatnánk Meulensteent is. Giggstől viszont félek, szerintem ő leszerepelne.
Moyes megbukott, ezt el kell fogadni. A nyilatkozatai szánalmasak( mindig mondja, hogy mennyire jól játszottunk, szerinte Ferguson se tudna sokkal jobb eredményt elérni ezzel a csapattal -> a sajtó előtt leszarozza kb a saját csapatát, stb). Semmi előrelépés nincs, semmi taktika, motiválni képtelen, és vannak játékosok akik simán fölötte állnak, mint Rooney.
Ezt a keretet mindenki lesajnálja, pedig annyira sok változtatás nem kéne rajta. Először is, Fletcherrel és Welbeckkel nincsen semmi gond, Hernandez pedig a tökéletes csereember, egy csapatba nem lehetnek csak világsztárok. Moyes legnagyobb hibája az volt, hogy új szerződést adott Rooneynak. Az első lépés afelé, hogy újra akár egy BL döntős csapatunk legyen, Rooney eltávolítása kell, hogy legyen, addig itt semmiféle előrelépés nem fog megtörténni. A tagunk már futni alig tud, labdát nem tud átvenni, rövid passzos játéka katasztrófa, mindig csak kiíveli a szélre a labdákat. Ktk-nak jobb Kagawa és Mata, csatárnak pedig mindhárom ember jobb kis túlzással.
Rooney mellett el kell adni Youngot, Büttnert, valószínűleg Anderson és Nani is távozik, Fellainit én már most eladnám, de erre sajnos semmi esély, Vidic ugye már biztos, plusz Giggs is szerintem visszavonul, de én nyugodt szívvel elengedném Valenciát is. Ez lenne a távozók listája.
Érkezőnek kéne egy balhátvéd(Shaw nagyon drága ennyiért, majd meglátjuk ki érkezik ide), egy középpályás, aki képes hátulról is irányítani(akár Kroos, akár más), és egy szélső(Lallananak örülnék, Reus szerintem esélytelen). Ez három ember, plusz felhoznám a tartalékokból Keanet, Lingardot és Powellt, plusz visszajönne Zaha. Aki nem tudná, Keane KH, Lingard szélső/ktk, Powell kk és Zaha szélső.
Nagyjából ennyi, kicsit hosszúra sikeredett, aztán majd meglátjuk ebből mi fog megvalósulni. Előre félek, hogyha marad Moyes és kap a kezébe 200 milliót mit fog vele kezdeni... nem szeretném, ha zsoldoscsapatot csinálna belőlünk.