HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 23., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 16:07
deAnis írta:de kupa miatt a 7. is megy EL-ba, nem?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 23., szerda 15:58
Játékosként is ilyen volt...sose érdekelte mi volt...vagy mi lesz...mindig csak az hogy éppen mi van...az ő filozófiája mindig a következő feladat megoldása.Realista24 írta:Simeone korrekt egy fazon, Diego Costa eligazolásával kapcsolatban azt mondta:
"Ha úgy dönt, hogy távozik, én leszek az első, aki áldását adja rá. A mi filozófiánk az, hogy játékosokat találjunk majd jobbá tegyük őket."
"Tavaly ugyanez volt Falcaoval. Bekopogtatott egy Monacotól származó ajánlattal a kezében. Mit mondhattam volna? Hogy mondanék nemet egy olyan játékosnak, aki mindenét beleadta a pályán érted."
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 23., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 23., szerda 11:34
Az esély megvan, de ha ezek tegnap 180 percet emberhátrányban fociztak volna, akkor is mennének hétvégén, mint akiket Kalasnyikovval kergetnek...ha eddig nem pukkadt ki a matrac, szerintem már ezek után sem fog...El Unico írta:Szerintem alaposan kihajtotta magàt az Atletico. Mindent beleadtak,hogy legalàbb egy gólt rúgjanak,de nem jött össze. Van esély,hogy fásultak lesznek,és megbotlanak Valenciában.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 23., szerda 10:42
A Valenciának meg Atma + Real... Két a bajnokságért harcoló csapat.... Hát a Villarealnak jobb a helyzete, nem is kicsit...Remy írta:12 pont szerezhető még a bajnokságban. 7 pont a Valencia hátránya úgy, hogy a Villarreal még fogadja a barcát, megy a Sevillához és a Sociedadhoz is, tehát nincs annyira veszve az az EL hely a Valencia számára. Nyilván kevés az esély rá, de egyáltalán nem lehetetlen. Úgyhogy csak tegyék oda magukat a hétvégén.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 23., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 10:26
Pffff... És tényleg. Nagyon remélem, hogy hazain nem akarnak kikapni, és minimum egy x-re jók...CS0ki írta:Jól sejtem, hogy a Valencia még holnap fog játszani az EL-ben? Tehát két nappal kevesebbet pihenhet a hétvégi meccsre, ami már mindegy nekik, és jó eséllyel inkább a visszavágórta fognak tartalékolni? Hát, így nehéz lesz az Atletico pontvesztése....
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 23., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 23., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 22:38
Ne akard tudniMike írta:most komolyan, neked ennyi időd van?Anis írta:Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 22., kedd 22:37
most komolyan, neked ennyi időd van?Anis írta:Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 22., kedd 22:25
Eibarban játszik Jota, aki tavaly a Castillában szerepelt kölcsönben, de alig kapott szerepet (3 meccsen 45 perc). Amúgy meg van 6 kölcsönjátékosuk (3 Sociedadtól) más klubtól, mind alapember, szóval nehéz lesz ha nem tarthatják meg őket!Remy írta:Nagyon remélem, hogy az Eibar feljut, mert még soha nem szerepeltek az első osztályban. Mindig örülök az újoncoknak.
Castillának is még ez a mázlija, ezért nem esett még ki. két győzelemmel már akár középmezőnyben is lehetnének. A Mallorca-Zaragoza pároson én is nagyon meglepődtem, így Eto'o még egy darabig nem tér vissza a Mallorcához ahogy anno megfogadta...'shutterisland írta:ugyan nem az első, hanem a másodosztály, de durva, amit leművelnek a csapatok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 12:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 21., hétfő 23:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 21., hétfő 21:47
2 eve mi a Bayern-el, a Barca a Chelsea-vel vivta az elodontot. Csak mig az angolok es a nemetek a ket meccs kozotti hetvegen pihentettek a kulcsjatekosaikat, addig mi egy komoly, bajnoksagot eldonto klasszikust jatszottunk. Mindket vezetoseg szerint ez a meccs is kozrejatszott abban, hogy egyik spanyol csapat se jutott be a dontobe.Aroninho írta:Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?
A kupameccs és a BL is szerdán van, szombaton simán mehetett volna ettől még egy meccs, nem?
Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem az, hogy miért maradt el, csak azt tudtam, hogy nem játszunk.
Köszi
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 21., hétfő 21:46
mikor egyeztették a Spanyol Kupa Döntő részleteit a Barca meg a Real megegyeztek a szövetséggel, hogy a Kupa döntő utáni meccs elmarad majd a BL elődöntő miatt, hogy segítsék a csapatokat.Aroninho írta:Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?
A kupameccs és a BL is szerdán van, szombaton simán mehetett volna ettől még egy meccs, nem?
Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem az, hogy miért maradt el, csak azt tudtam, hogy nem játszunk.
Köszi
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 21., hétfő 21:44
spanyol szövetség volt olyan kedves aranyos, hogy elhalasztotta.Aroninho írta:Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?
Köszi
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2014. április 21., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 20., vasárnap 22:40
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem