Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
Nekem az az érzésem, hogy Pep előhúzza a tavalyit.
Elmondom miért gondolkozom így.
Alaba és Lahm játéka változott tavaly óta. Sokkal többet jönnek a pálya centruma felé szélső védők létére mint tavaly.
Viszont itt Pep nem adhatja fel a széleket hiszen Ronaldo és Bale személyében két életveszélyes játékossal kell felvenni a versenyt. Ezért azt a posztot a szélső védőknek fegyelmezetten be kell tölteni.
Ezzel viszont egy picit borulhat a belső dominancia. Legalábbis a pálya közepén kevésbé lehet könnyen megtartani a labdát.
Ezért írtam Götzét még oldalakkal ezelőtt mint előretolt embert. Erre kellene ő, hogy ezt az egyensúlyt visszaállítsa.
Én erős széljátékot és masszív (Basti Javi Toni) középpályát várok. Nem a körbepasszolgatás fog dominálni szerintem.
Viszont az ilyen jellegű játék megkíván egy jól fejelő harcos centert.
A kezdőm egy nappal a meccs előtt így néz ki: Neuer Lahm Boateng Dante Alaba Martinez Schweini Robben Kroos Ribéry Mandzukic.
Hazai pályán pedig jöhet majd Müller kotorni. De itt most a stabilitás fontosabb.
Elmondom miért gondolkozom így.
Alaba és Lahm játéka változott tavaly óta. Sokkal többet jönnek a pálya centruma felé szélső védők létére mint tavaly.
Viszont itt Pep nem adhatja fel a széleket hiszen Ronaldo és Bale személyében két életveszélyes játékossal kell felvenni a versenyt. Ezért azt a posztot a szélső védőknek fegyelmezetten be kell tölteni.
Ezzel viszont egy picit borulhat a belső dominancia. Legalábbis a pálya közepén kevésbé lehet könnyen megtartani a labdát.
Ezért írtam Götzét még oldalakkal ezelőtt mint előretolt embert. Erre kellene ő, hogy ezt az egyensúlyt visszaállítsa.
Én erős széljátékot és masszív (Basti Javi Toni) középpályát várok. Nem a körbepasszolgatás fog dominálni szerintem.
Viszont az ilyen jellegű játék megkíván egy jól fejelő harcos centert.
A kezdőm egy nappal a meccs előtt így néz ki: Neuer Lahm Boateng Dante Alaba Martinez Schweini Robben Kroos Ribéry Mandzukic.
Hazai pályán pedig jöhet majd Müller kotorni. De itt most a stabilitás fontosabb.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom ki figyeli, de Guardiola nagyon szépen altatja a népet...okosan próbálja a nyilatkozatai alapján levenni a terhet a játékosai válláról és próbál minket beállítani esélyesnek...szerintem nagyon okosan csinálja. Nálunk meg megint túl nagy a "hurráoptimizmus"...nekem ez nagyon nem tetszik...nagyon nem akarom, hogy megint pofán köpjenek minket a játékosaink...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez így van, aki itt clean sheetet remél annak nagyon merész álmai vannak.Kizárt hogy kapott gól nélkül lehozzuk.
Kíváncsi vagyok, de eddig elég csúnya mérlegünk van a bayern ellen, főleg idegenben. 7 meccsből 6 vereség és 1 döntetlen. Az ilyen statisztika nem túl mérvadó, de azért jelzi, hogy nekünk soha nem ment a bajorok ellen.Én azt mondom,egy 1:1 sem lenne rossz. Mert mi idegenben is bőven odatudunk piritani egy jól BBC-vel. Bár 1:1 nél nem a BM nek égne a ház,de én nem félnék attól ha az allianzba kell menni.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Optimista vagyok... Ancelottiék nagyon felkészültek a BM-ből és ha a nagyképet is félre tudják tenni 90 percig akkor igen csak megnőnek az esélyeink. Guardiola ha valami mást eszelne ki az 'altatós-körbepasszolom a pályát' BM játék után abba szerintem igen csak belebukhat már itt a Bernabéuban. Remélni tudom csak, hogy egyszer nem mi hanem az ellen taktikázza túl magát. Itt az ideje, hogy mi nevessünk a legvégén.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyerni kell, nyerni fogunk...az x nem elég hazai pályán
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha elől lenne a BBC, és DM középen villogna, szerintem simán benne van, hogy kettővel nyerünk, de az is, hogy x vagy kikapunk. Tipikusan 3 esélyes meccs, de én szeretek optimista lenni mint szurkoló. Utálok úgy leülni meccset nézni, hogy "szerintem kikapunk, vagy jó az x". Nyerünk, mert nyerni kell! Ennyi!hunmadridista írta:Nem lesz ez ilyen sima mint sokan gondolják...nem fogunk nyerni a Bayern ellen 2 góllal...jobb csapat annál, gólt biztos, hogy szereznek...a védelmünk nem egy életbiztosítás a kiélezett helyzetekben. A legfontosabb, hogy ne kapjunk ki, mert akkor kis túlzással értelmét veszítené a visszavágó...nüanszok fognak dönteni, meg a szerencse.
Amúgy ma az Atletico-Chelsea meccsen 0-0 vagy 1-1 lesz

Amúgy szerintem baromi nagy x lesz az Atletico, de simán benne van a meglepi. Az az igazság, hogy én szurkolok a Chelseanek, mert abban bízok, hogy ha most kikap az Atletico akkor kicsit megtörnek. A másik pedig, hogy Real - Chelsea döntőt akarok!! :Đ
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem lesz ez ilyen sima mint sokan gondolják...nem fogunk nyerni a Bayern ellen 2 góllal...jobb csapat annál, gólt biztos, hogy szereznek...a védelmünk nem egy életbiztosítás a kiélezett helyzetekben. A legfontosabb, hogy ne kapjunk ki, mert akkor kis túlzással értelmét veszítené a visszavágó...nüanszok fognak dönteni, meg a szerencse.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Uhh, olyan komoly házi páleszt kaptam egy lakodalomban, hogy párja nincsen. Kikúrál mindent, szívesen megkínálom Balet egy centessel, MERT játszania kell, erősen kötelező! Szerintem játszani fog, nem fogja kihagyni...már a pálinka miatt sem.Géci írta:Igyon inkább egy kis jó házi páleszt, mert baromi nagy szükség van rá!! Amùgy meg nyugi... Sima 2-0 ide

-
Jó hát akkor 3-1... Ott a kapott gólod, tessék
!!

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Igyon inkább egy kis jó házi páleszt, mert baromi nagy szükség van rá!! Amùgy meg nyugi... Sima 2-0 idetorjack írta:bale igyon egy kis neocitránt 'oszt jóvan. influenzás bazzegvagy csak picsarészegre itta magát locsolkodás közben, aztán ez a fedősztori
Kizárt hogy kapott gól nélkül lehozzuk. Én azt mondom,egy 1:1 sem lenne rossz. Mert mi idegenben is bőven odatudunk piritani egy jól BBC-vel. Bár 1:1 nél nem a BM nek égne a ház,de én nem félnék attól ha az allianzba kell menni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Igyon inkább egy kis jó házi páleszt, mert baromi nagy szükség van rá!! Amùgy meg nyugi... Sima 2-0 idetorjack írta:bale igyon egy kis neocitránt 'oszt jóvan. influenzás bazzegvagy csak picsarészegre itta magát locsolkodás közben, aztán ez a fedősztori

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja mer az egész faszi úgy néz ki mint egy nagy party arc...torjack írta:bale igyon egy kis neocitránt 'oszt jóvan. influenzás bazzegvagy csak picsarészegre itta magát locsolkodás közben, aztán ez a fedősztori

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Jó lesz ez gyerekek én nem félek,(de tartok) a Pep féle csapattól .....
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Én egy szóval nem mondtam, hogy Pepe hentes lenne. Ezt már ti tettétek hozzá.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
bale igyon egy kis neocitránt 'oszt jóvan. influenzás bazzeg
vagy csak picsarészegre itta magát locsolkodás közben, aztán ez a fedősztori

Hát ezt nem hiszem el.
Örülhetünk lassan, ha kitudunk állni.
OMG, szép előjelekkel nézünk az elődöntő elé...

OMG, szép előjelekkel nézünk az elődöntő elé...

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Bale megfazott wazze mi johet meg hat ez nemigaz!! Szukseg lenne a gyorsasagara !!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bale beteg lett,lehet hogy nem lesz ott a München ellen,így Isco lesz helyette. Fasza,ez is csak azért van,hogy még cserélni se tudjunk

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A götze/müller/mandzukic hármasból kettő vélhetően a padon kezd, plusz ott van a perui papa pizarro..szóval tudnak előrefele cserélni, míg mi gyakorlatilag csak hátra, bár Isco így ott lehet a padon ha CR játszik.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem kicsit.....nagyon rövidebb.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.