Egy szoval valaszolok neked: Sanitas.Matt009 írta:Üveglábú volt? Lehet, de érdekes módon ott lesz ellenünk is, mint ahogy az elmúlt években is ott volt az összes fontos BM meccsen (nem ugrik be hirtelen olyan, amit sérülés miatt hagyott volna ki).

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 21., hétfő 21:40
Egy szoval valaszolok neked: Sanitas.Matt009 írta:Üveglábú volt? Lehet, de érdekes módon ott lesz ellenünk is, mint ahogy az elmúlt években is ott volt az összes fontos BM meccsen (nem ugrik be hirtelen olyan, amit sérülés miatt hagyott volna ki).
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 21:05
Most is akasztott egy szép góltRealista24 írta:Pogba: "A jövőm? Most csak a bajnokság megnyerésére gondolok. Hogy ezután mi lesz? Nem tudom."
HozzászólásSzerző: sander » 2014. április 21., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 21., hétfő 20:27
Di Maria sosem tudta annyira konstansan megbontani a védelmeket, mint Robben. Itt Madridban is nagyon ment neki. Rengeteg gólt szereztünk az általa kialakított helyzetekből. Di Maria ezt sosem tudta olyan szinten megvalósítani, mint Robben. Kár, hogy most van ez a vita, amikor DM a szezon embere belső kp-s poszton. De jobb oldali támadóként mindenki el akarta adni a nyáron, nem véletlenül. Meccseket hozott le vállalható megmozdulás nélkül. Míg Robbent senki sem akarta eladni, és sok meccsünkön hozzátett a győzelemhez.morientes írta:De még DM től sem...ha valaki azt gondolja,több agya van Robbennak mint Mariskának,az téved...ráadásul az argentinunk elpusztíthatatlan,míg a holland lába cukorból van...wxyz írta:Robben madridi pályája során semmivel sem mutatott többet, mint Bale idén. Nem értem milyen űr nem lett mai napig megoldva
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 21., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 18:01
De még DM től sem...ha valaki azt gondolja,több agya van Robbennak mint Mariskának,az téved...ráadásul az argentinunk elpusztíthatatlan,míg a holland lába cukorból van...wxyz írta:Robben madridi pályája során semmivel sem mutatott többet, mint Bale idén. Nem értem milyen űr nem lett mai napig megoldva
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 21., hétfő 15:11
Először is, én egy szóval nem mondtam, hogy biztosan volt gentlemen's agreement a két klub között. Én azt mondtam, hogy lehetett! Többször is kiemeltem, hogy én a Bayern rabszolgatartási politikáját nem értettem.RealMiki írta:@Toky:
A Santosnak nem adtunk el senkit közvetlenül a Neymarról szóló szóbeli megállapodás előtt.
A Riberyről hozott ( általad feltételezett ) szóbeli megállapodás semmit nem módosít a helyzeten.
Ez esetben szóban megállapodtunk volna Robbenről és a 25 millióról.
A papírokat pedig csak akkor írtuk volna alá,amikor Beckenbauer készen állt volna a Ribery- egyezségről is papíron szerződni.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 21., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. április 21., hétfő 14:41
Mattnél ezek nem számítanak. Azokat nem kell figyelembe venni ahhoz, hogy a kákán is csomót találjunk.Toky írta:A lényeg, lehet mondani, hogy a vezetőség így hülye, meg úgy volt hülye. De azért az eladásoknál nem árt figyelembe venni a körülményeket is, mielőtt elkezdjük/folytatjuk ezt a "mért adtuk el, aztán meg pótolni kellett" vitát.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 21., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 13:44
Nem....azok az idők sajnos már elmúltak....ami nincs leírva,nem létezik...Azért -tudtommal- az üzleti életben az adott szónak nagy jelentősége van.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 21., hétfő 13:05
Ha most közhelyet akarnék írni: Egy játékos ára annyi, amennyit adnak érte. Egy általában sérült játékosért, legyen bármilyen klasszis, nem szoktak sokat fizetni (ne hozd fel Kakát).RealMiki írta:Elengedtük áron alul a legértékesebb játékosunkat csak azért, hogy Beckenbauer mosollyal az arcán érkezzen Madridba Riberyről tárgyalni?Nem kellett volna lepapírozni valamit?Perez művelt hajmeresztő dolgokat az elnöksége alatt,de amatőrnek semmiképpen nem mondható.
Ribéryt Pérez akarta. 2007-ben már Calderón volt az elnök. És ugye nem gondolod, hogy a Bayernből egy 1 éve ott játszó játékost el lehet hozni, ha nem akarják eladni? Más kérdés, hogy Calderón tudtommal továbbra sem akarta. Később kiderült, hogy egy 2 évig tartó szerződésest sem lehet, de ezt nem tudhatták előre. Általában ha egy játékos lép, akkor megfelelő kompenzáció ellenében, el szokták fogadni a kívánságát. Ribérynél, és kezdetben Bale és Modric esetében is, ez nem így történt. Ez van.RealMiki írta:Ha a Madrid-Ribery szerelem annyira erős lett volna, 2007 nyarán már a Marseille-ből el lehetett volna hozni.2008 nyarán pedig nem vásároltunk senkit komoly összegért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 12:39
Paulinhot nem kell az alapján megitélni amit a spursben nyújt.Aztán Ramires Mounál kicsit sem támadó sőt...Di Matteo játszatta ott mert nem volt akkor még egy normális szélsője....amúgy tipikus btb.Az meg hogy Fernandinho 28,nem azt jelenti hogy vén marha,simán benne van még 5 év.....Ez a Tony Kroos meg kcsit fel van kapva,azt hiszem,de amúgy ha igazak a hírek,2015-ig marad..Pogbarol meg leírtam már hogy mit gondolok...tubatibi írta:Paulinho.![]()
Ramires meg nagyon sokszor játszik támadóbb felfogásban, sőt.![]()
Egyedül Fernandinho az a poszt, de ő is 28 éves és most igazolt a City-hez.![]()
Továbbra is: Pogba+Kroos. :Đ
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 21., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 21., hétfő 11:54
Már megint a "kit adtunk el, aztán pótolni kellett"? Tény, hogy Pérez a legtöbb Calderón igazolást eltüntette, de akik elmentek azok mind értető okokból.chronic írta:Szerintem marha hasznos tudott volna ő lenni ilyen támadókkal kiegészülve. Főleg,h a következő nyáron vettünk egy Özilt aki ugyanaz a poszt Sneijderrel, meg egy DM-et aki egy poszt volt sokáig Robbennel, csak drágább és gyengébb kivitelben. Ez van,hatalmas lúzerségeket követtünk el az elmúlt évtizedben.Toky írta:Sneijdert meg inkább ne emlegessük. Őt sem sajnálom, hogy elment
Űr az volt, csakhogy a vezetőség azt hitte, hogy Ribéry biztos érkező lesz. Nem tudhatjuk, hogy nem volt-e valami szóbeli egyesség a két fél között. Ribéry pedig nagyon is jönni akart, sokszor (általában) ez elég. Hogy most a Bayern felrúgott-e egy egyességet, vagy csak szimplán rabszolgahajcsárok, nem tudom.Matt009 írta:Nem kár összevonni. Robben távozásával keletkezett egy űr, amit be kellett tölteni. Az más kérdés, hogy értelmes megoldást nem sikerült találni azóta se (Balenek még sokat le kell tenni az asztalra, hogy őt megoldásnak tekinthessük).A Di Maria sztorit kár összevonni Robbennel, jött az új edző, aki a rendelkezésre álló pénzből őt akarta leigazolni
...
Ha meg a BM megpuhítása volt a cél, hát... A BM pont nem az a klub, amelyiket puhítani lehet.
Nálunk meg a Sanitasos számlákat hozta. És Ő továbbra sem az az ember, aki olyan mélyen visszazár és gürizik, mint az argentin kollégája. Hajt odafenn, de nem ennyire. Kíváncsi vagyok, hogy Bale a második évétől továbbra is ennyire szerény és alázatos marad-e.Matt009 írta:Nem kellett volna eladni, hanem úgy helyrepofozni, ahogy Münchenben sikerült. 2010-ben nagyban hozzájárult a BL döntőhöz, majd az utána következő sikereknek is tevékeny részese volt. Tavaly, amikor a legjobban kellett, akkor hozott klasszis teljesítményt.
Robben távozni akart. Mi meg sosem voltunk rabszolgahajcsárok mint a Tottenham vagy a Bayern.Matt009 írta:Így van. Pont ezért kellett volna 50-et kérni érte, hogy senki ne legyen olyan hülye, hogy kifizesse.
Helyet csináltunk Ribérynek, mit nem értesz ezen? A vezetőség abban a hitben volt, hogy Ribéry a következő szezonban jönni fog. Robben eladása után meg CR lett a támadójátékunk.Matt009 írta:Én már akkor sem értettem az egészet. Riberyt hajkurásztuk, közben meg eladtuk Robbent... Egy szélsőre volt szükségünk, és helyette eladtunk egy másik szélsőt...? WTF? Még akkor is, ha Ribery jobb játékos Robbennél, elég érdekes dolog volt. Az idiotizmus fellegvára. Robben volt a támadójátékunk a 2008-2009-es szezonban.
Bár én is Bale ellen voltam, de én még nem ítélkezem felette (ahogy Illarra felett semMatt009 írta:Ezt nagyjából adom. És itt van Sneijder, akivel teljesé válik a kép. Az ő posztját sikerült megoldani, sokkal jobb megoldásokkal (Özil, Modric, Isco), szóval érte nem kár. És pont ez a probléma a Robben szituval. Őt meg nem sikerült.
Mert valószínűleg valóban akartuk. Elég nagy valószínűséggel Ő is jönni akart. És az sem kizárt, hogy okkal engedtük el pont oda a holland szélsőnket.RealMiki írta:A Ribery- saga szerintem csak az újságírók kitalációja volt.2009 nyarán a Bayern vezetősége kategorikusan és ellentmondást nem tűrően kijelentette,hogy a Robben- transzfer nem tartalmaz Riberyvel kapcsolatosan semmit.
Riberyvel 2006 nyarától kezdve minden átigazolási időszakban összeboronáltak minket.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 21., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 11:30
Azt írod, hogy nála nemsikerült betölteni az űrt.Balenek még sokat le kell tenni az asztalra, hogy őt megoldásnak tekinthessük).
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 21., hétfő 11:13
Nem kár összevonni. Robben távozásával keletkezett egy űr, amit be kellett tölteni. Az más kérdés, hogy értelmes megoldást nem sikerült találni azóta se (Balenek még sokat le kell tenni az asztalra, hogy őt megoldásnak tekinthessük).A Di Maria sztorit kár összevonni Robbennel, jött az új edző, aki a rendelkezésre álló pénzből őt akarta leigazolni
Nem kellett volna eladni, hanem úgy helyrepofozni, ahogy Münchenben sikerült. 2010-ben nagyban hozzájárult a BL döntőhöz, majd az utána következő sikereknek is tevékeny részese volt. Tavaly, amikor a legjobban kellett, akkor hozott klasszis teljesítményt.Robben egy szétesett Real tagja volt, nem sokkal a 2-6 után...szaladgált az oldalvonal mellett, befele húzott, majd ellőtte a picsába a labdát legtöbbször, a lasztit csak örökölni lehetett a hollandtól.
Így van. Pont ezért kellett volna 50-et kérni érte, hogy senki ne legyen olyan hülye, hogy kifizesse. Én már akkor sem értettem az egészet. Riberyt hajkurásztuk, közben meg eladtuk Robbent... Egy szélsőre volt szükségünk, és helyette eladtunk egy másik szélsőt...? WTF? Még akkor is, ha Ribery jobb játékos Robbennél, elég érdekes dolog volt. Az idiotizmus fellegvára. Robben volt a támadójátékunk a 2008-2009-es szezonban.Lehetett volna Robbenért kérni 50-et, csak rohadtul nem fizette volna ki senki 2009 nyarán ezt a pénzt érte.
Itt volt már Cé Kaká és Benzema, melléjük akartuk még Riberyt. Ezért nem értettem én ezt a Robben sztorit. Kaká meg Cé már július elején velünk volt, Benzema sem késett sokat, majd kezdődött a Xabi-saga vele párhuzamosan a Ribery-saga.Nekem is rémlik ez, hogy Riberyt akartuk és emiatt adtuk oda Robbent. Csak ugye közben jött Cé, nem tudom, hogy amiatt hiúsult-e meg az üzlet. Mindenesetre örülök, hogy nem jött ide a francia.
Ezt nagyjából adom. És itt van Sneijder, akivel teljesé válik a kép. Az ő posztját sikerült megoldani, sokkal jobb megoldásokkal (Özil, Modric, Isco), szóval érte nem kár. És pont ez a probléma a Robben szituval. Őt meg nem sikerült.Ebben annyira nem lennék biztos. Tudom, hogy Te is csak feltételes módban írtad. De az, hogy most ott tarthatunk ahol "3 évnyi Calderón" után (bár azért volt egy kevés jó is a ténykedésében), ahhoz bizony kellett az a nyár. Ronaldostól, Kakástól, Benzemástól és 200 millióstól. Ezek a nevek, és a számok már önmagában elegendőek lehetnek a Real számára annyira fontos marketing beindítására. Buta hasonlat, de háborút nyerni csak is a stabil és erős gazdasággal, illetve jó stratégiával lehet. A jó gazdasághoz meg kellett az a marketing, amit ezek a nevek és ez az összeg jelentett. Kaká sportszakmailag tényleg nem volt nyerő, de gazdaságilag -szerintem- sokat jelentett. Na meg ilyen nevek más játékosokat is könnyebben bevonzanak (csatlakozásra való hajlam, és a hozzá fűződő gázsi, illetve átigazolási díj).
Azt már mellékesen jegyzem meg, hogy Ronaldoval elvileg Calderón intézte az előszerződést. Tehát Kaká volt teljes egészében Pérez igazolás. Gondolom Pérez is akart egy "saját" nagyágyút. Sneijdert meg inkább ne emlegessük. Őt sem sajnálom, hogy elment.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 11:10
Jelenlévő fórumozók: 67 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem