Ramires meg nagyon sokszor játszik támadóbb felfogásban, sőt.

Egyedül Fernandinho az a poszt, de ő is 28 éves és most igazolt a City-hez.

Továbbra is: Pogba+Kroos. :Đ
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 11:04
Vidalt adom,Yaya is szuper,sőt a legjobb kp jelenleg a piacon de...én ahogy figyelem,már nem védekezik olyan elánnal mint anno valamikor,inkább támadóbb felfogásban játszik,úgy mint Modric...na most akkor melyiket játszatná az edző,az nagy talány.Hogy egymás mellett mennyire lennének jók,az még nagyobb....mert két játékos van aki megütné a Real mércét jelenleg, Touré és Vidal.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 21., hétfő 10:52
Ez igaz. De azért még tisztán emlékszem, arra a bayern-inter döntőre, hogy a kommentátor, minden egyes Sneijder és Robben labdaérintésnél nyomatékosította, hogy mekkora hibát követtünk el, hogy eladtuk.nem a két játékos eladásán múlt
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 10:47
Most estem haza partyrol,úgy hogy kicsit rizsás a fejem,de sztm nem egy poszt...Özil egyértelműen a 4231-be való,a támadók mögött közvetlen.Míg Sneijder inkább 433-ban,ha már valakivel össze lehet hasonlítani,az Modric.De a horvát jobb.(most már)Főleg,h a következő nyáron vettünk egy Özilt aki ugyanaz a poszt Sneijderrel,
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 10:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 10:34
nem a két játékos eladásán múlttubatibi írta:Szerintem az a gáz, hogy elmentek mind a ketten és a következő csapatukban BL-t is nyertek, mi még a döntőre se voltunk képesek.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 21., hétfő 10:07
Szerintem marha hasznos tudott volna ő lenni ilyen támadókkal kiegészülve. Főleg,h a következő nyáron vettünk egy Özilt aki ugyanaz a poszt Sneijderrel, meg egy DM-et aki egy poszt volt sokáig Robbennel, csak drágább és gyengébb kivitelben. Ez van,hatalmas lúzerségeket követtünk el az elmúlt évtizedben.Toky írta:Sneijdert meg inkább ne emlegessük. Őt sem sajnálom, hogy elment
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 20., vasárnap 22:19
Pontos részleteket akkor sem igen tudtunk, mert azért azokat a klubok jól titkolják/titkolták.h3x0r írta:Nalad meg a tobbieknel is ezek a szavak dominalnak hogy "remlik", "azt hiszem", "ha jol emlekszem".
Pont ez a gond hogy igy, 5 ev elteltevel mar alig emlekszunk a pontos reszletekre.
Ebben annyira nem lennék biztos. Tudom, hogy Te is csak feltételes módban írtad. De az, hogy most ott tarthatunk ahol "3 évnyi Calderón" után (bár azért volt egy kevés jó is a ténykedésében), ahhoz bizony kellett az a nyár. Ronaldostól, Kakástól, Benzemástól és 200 millióstól. Ezek a nevek, és a számok már önmagában elegendőek lehetnek a Real számára annyira fontos marketing beindítására. Buta hasonlat, de háborút nyerni csak is a stabil és erős gazdasággal, illetve jó stratégiával lehet. A jó gazdasághoz meg kellett az a marketing, amit ezek a nevek és ez az összeg jelentett. Kaká sportszakmailag tényleg nem volt nyerő, de gazdaságilag -szerintem- sokat jelentett. Na meg ilyen nevek más játékosokat is könnyebben bevonzanak (csatlakozásra való hajlam, és a hozzá fűződő gázsi, illetve átigazolási díj).torjack írta:Robben... Utólag jobban jártunk volna ha marad (talán Sneijder is), Kaká meg nem jön. De hát mindig utólag okos az ember...
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 20., vasárnap 20:48
Lehetett volna Robbenért kérni 50-et, csak rohadtul nem fizette volna ki senki 2009 nyarán ezt a pénzt érte. Robben egy szétesett Real tagja volt, nem sokkal a 2-6 után...szaladgált az oldalvonal mellett, befele húzott, majd ellőtte a picsába a labdát legtöbbször, a lasztit csak örökölni lehetett a hollandtól. Huszonötnél talán lehetett volna valamivel többet legombolni érte, de nem sokkal. Ha maradt volna már lehet olyan lett volna a teljesítménye a jobb társak mellett, ami 50 millát is ér, de az előző szezon alapján aligha. Utólag jobban jártunk volna ha marad (talán Sneijder is), Kaká meg nem jön. De hát mindig utólag okos az ember...25 millióért ment el. Ez túl nagy butaság volt. 50-et is el lehetett volna kérni érte. A pénz meg hülye indok, mert DM opciókkal közel 40-ért jött... Megérte kozmetikázni a költségvetést? Baromira nem. Főleg, mert a posztja hiányzott Pellének és Mou-nak is, majd vettünk 91 milláért egy játékost, aki kevésbé passzol a spanyol fociba, mint Robben...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 20., vasárnap 20:44
Nalad meg a tobbieknel is ezek a szavak dominalnak hogy "remlik", "azt hiszem", "ha jol emlekszem".pheco írta:Nekem is rémlik ez, hogy Riberyt akartuk és emiatt adtuk oda Robbent. Csak ugye közben jött Cé, nem tudom, hogy amiatt hiúsult-e meg az üzlet. Mindenesetre örülök, hogy nem jött ide a francia.
Remelem nem mondtad komolyan hogy az akkori Robben 50-et ert. Jelenlegi arak szerint igen, akkoriban viszont 35 korul volt az ara. Nem a tudasa, hanem a serulekenysege miatt.Matt009 írta:25 millióért ment el. Ez túl nagy butaság volt. 50-et is el lehetett volna kérni érte. A pénz meg hülye indok, mert DM opciókkal közel 40-ért jött... Megérte kozmetikázni a költségvetést? Baromira nem. Főleg, mert a posztja hiányzott Pellének és Mou-nak is, majd vettünk 91 milláért egy játékost, aki kevésbé passzol a spanyol fociba, mint Robben...
Vagy Jese-t isToky írta:De a Robben bizniszt összemosni a Di María biznisszel, aztán meg Bale-lel... Robinhot nem akarjuk még belekeverni?
Ribery minden aron jonni akart, el is kezdett sztrajkolni, de a Bayern vezetosege megmondta hogy semmi penzert nem engedik. Amikor pedig nem akart palyara lepni, az orra ala toltak egy uj szerzodest "apro" fizetesemelessel. Abban a pillanatban lett a Bayern almai klubbja.Toky írta:Én úgy emlékszem, hogy Ribéry nagyon szívesen lépett volna, patáliázott is. Csak Münchenben megmondták, hogy ha nem akar hosszabbítani, akkor kitöltetik vele a szerződését (azt hiszem még 2 év lett volna), és utána engedik csak el. A Real meg nem várhatott volna még rá 2 évig, így mi mást kerestünk helyette, Ő pedig újdonsült ősBayernessé alakult át, és hosszabbított.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 20., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 20., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 20., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 20., vasárnap 20:00
Én úgy emlékszem, hogy Ribéry nagyon szívesen lépett volna, patáliázott is. Csak Münchenben megmondták, hogy ha nem akar hosszabbítani, akkor kitöltetik vele a szerződését (azt hiszem még 2 év lett volna), és utána engedik csak el. A Real meg nem várhatott volna még rá 2 évig, így mi mást kerestünk helyette, Ő pedig újdonsült ősBayernessé alakult át, és hosszabbított.___Samy___ írta:nem mondod?kétlem, mert nincs nálunk a francia
onnantól kezdett el építkezni a bayern, és gondolom mivel így alakultak a dolgok, a franciának már nem volt kedve lépni
de mondom, lehet rosszul emlékszem, régen volt már
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. április 20., vasárnap 19:40
nem mondod?kétlem, mert nincs nálunk a francia
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 18:02
Jönne az sztm ha szólnának neki,de szerencsére még csak meg sem fordul a fejében senkinek a vezetők között,hogy leigazolják...Kéne egy csatár...szó se róla, de nem 40 millióért. Egy magas, jól fejelő, labdát megtartani tudó erőcsatár kellene, Gomez lett volna a legjobb Benzema mögé, annak a faszinak minden pontjáról sikerül a gól és Benzema se izgulna, hogy egy nála jobb vagy hasonló kvalitású játékos lenne. :lol:
Ő kilőve, tehát nem tudom igazából ki lehetne a megfelelő oda Morata helyett... :hmmm:
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 20., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 20., vasárnap 17:56
így van, annak a 38-nak a felét megéri, azt is csak azért, mert kevés még a hasonló szintű csatár is és a bayern-ben játszikRemy írta: Mandzukic nem a topkategóriás csatárok közé tartozik. Jó csatár, de ennyi. Semmi extra nincs benne. Gomez is 15 ért ment el anno a Bayernből és Mandzukic semmivel nem rosszabb, de jobb sem. 28 éves lesz idén, tehát fejlődni már nem nagyon fog.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 20., vasárnap 17:54
kétlem, mert nincs nálunk a francia. Az Perez papa nagytakarításának eredménye volt. Mondjuk én nem bánom, hogy elment Robben.___Samy___ írta:robben eladásánál volt vmi olyasmi is, hogy ha mi "olcsóban" odaadjuk a bajoroknak, akkor rá egy évre ribery jön hozzánk
vagy én emlékszem rosszul?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem