revolver írta:az ilyenért nem járna büntetés? emlékeim szerint Ibrát is megbüntették vagy legalább megrótták amiért villantotta alsónemű szponzorát
neymarnak szabad... ibra más, ő nem a bárszában játszik

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. április 21., hétfő 11:06
revolver írta:az ilyenért nem járna büntetés? emlékeim szerint Ibrát is megbüntették vagy legalább megrótták amiért villantotta alsónemű szponzorát
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 21., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 21., hétfő 9:04
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 21., hétfő 2:21
Kétszer is meggondoltam, de nem tudtam megfogalmazni normálisan fáradt fejjel, talán elég lett volna egy idézőjel, vagy valami rövid duma egy zárójelbe.csabi* írta:lordgabi írta:Pinto, Neymar, Xavi, Iniesta nem kapott a nagyobb nevek közül, de Messi, Tata, Fabregas és az elnök nem lett megkímélve.pinto mint nagyobb név
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 21., hétfő 2:08
Ha választhatnék hogy aláírok a United-hez/Madrid-hoz heti 2000 euróért, vagy a PSG-hez 15000-ért, nem gondolkodnék egy percet sem, aláírnám az előbbit. Teljeseb hülyeség ez az "utána is meg kell élni" szöveg". Egyrészt dolgozzob csak szépen, másrészt ha csak egy tucatjátékost veszünk, aki keres 50000-et hetente, az 200/hó, ami átváltva 60 millió forint/hó. Egy magyar ember átlagban jó ha ennyit keres egész élete alatt. Egy évi fizetéséből (720 millió forint) még a dédunokái is vígan elélnek. Pénzéhesek, nem kelle védeni őket (már aki, a 90% kb)morientes írta:Ez igaz,de koránt sem mindegyikből lesz edző,vagy ír könyvet.A pénz meg lehet sok,de soha nem elég...Azért ehhez azt még vegyük hozzá hogy az aktív pályafutása után sem áll meg az élet. Mert a legtöbb ír egy könyvet amiből szerintem megint csurran csöppen valamennyi, illetve elmennek edzőnek vagy valamelyik klubnál betöltenek egy semmilyen posztot és szerintem még ott is elég jól megfizetik őket. Ha meg összejön nekik az edzősködés akkor meg ismét egész jól kereshetnek.Miért ne okoskodna ha van sansza a többre?Így van ezzel az átlag ember is,mégha sokkal szerényebb keretek között is.Ilyen az emberi természet.Megszerezni amit csak lehet,ha van rá lehetőség....Az meg hogy már annyi pénze van hogy nem tud vele mit kezdeni....nos még egy villa,még egy ferrari,vagy akár egy trópusi sziget....
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 21., hétfő 0:04
nem én kezdtem.DavieS írta:Ha mi berúgtuk volna a helyzeteinket az elmúlt 4 évben, lenne 2 bl, 2 bajnoki, 1 kupa aranyunk még...csababarca írta:én meg azon sírtam be,hogy 4 ziccert hagytunk ki,alsóhangon,ebből egy 2 méterről üres kapura.
Ki min, ugyebár.
nem érdemes belemenni......
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 20., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 20., vasárnap 23:55
Ha mi berúgtuk volna a helyzeteinket az elmúlt 4 évben, lenne 2 bl, 2 bajnoki, 1 kupa aranyunk még...csababarca írta:én meg azon sírtam be,hogy 4 ziccert hagytunk ki,alsóhangon,ebből egy 2 méterről üres kapura.
Ki min, ugyebár.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 20., vasárnap 23:26
ott azt hittem,hogy gól. Mondjuk tippmixen X-re raktam,de nem bántam,hogy elmentferni írta: jól van, én is láttam a meccset, voltak szép dolgok mindkét oldalon, de itt a végén nem sokon múlott.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 20., vasárnap 23:18
jól van, én is láttam a meccset, voltak szép dolgok mindkét oldalon, de itt a végén nem sokon múlott.csababarca írta:ferni írta:hát besírok mit makkoltak ki a kapu előtt bakker...![]()
ezt behúzta a Barca...
én meg azon sírtam be,hogy 4 ziccert hagytunk ki,alsóhangon,ebből egy 2 méterről üres kapura.
Ki min, ugyebár.
Ami pozitívum,hogy végre lengtek a fehér zsebkendők a stadionban újra, nosztalgikus érzés fogott el.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 20., vasárnap 22:54
ferni írta:hát besírok mit makkoltak ki a kapu előtt bakker...![]()
ezt behúzta a Barca...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. április 20., vasárnap 22:53
lordgabi írta:Pinto, Neymar, Xavi, Iniesta nem kapott a nagyobb nevek közül, de Messi, Tata, Fabregas és az elnök nem lett megkímélve.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 20., vasárnap 22:52
ott van hogy május 7h3x0r írta:kommentator ketszer is elmondja hogy a Real Madrid holnap lep palyara a Valladolid ellen![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 20., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 20., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 20., vasárnap 22:46
majd a meccs után..a már egészséges argentín eldöntötte!R.M.C.F írta:megkaphatta a zsetont? vagy mi ez hogy gólt rúgott?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 20., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 20., vasárnap 22:39
közeli szabad volt, meg 2 Barcás takart a kapus előtt... csak 1 idióta védő miatt nem voltak lesen a szabadnál a takaró játékosok....R.M.C.F írta:megkaphatta a zsetont? vagy mi ez hogy gólt rúgott?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 20., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 20., vasárnap 22:35
the king is backCsabi írta:messi felépült, végre már.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem