Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 11:04

mert két játékos van aki megütné a Real mércét jelenleg, Touré és Vidal. 
Vidalt adom,Yaya is szuper,sőt a legjobb kp jelenleg a piacon de...én ahogy figyelem,már nem védekezik olyan elánnal mint anno valamikor,inkább támadóbb felfogásban játszik,úgy mint Modric...na most akkor melyiket játszatná az edző,az nagy talány.Hogy egymás mellett mennyire lennének jók,az még nagyobb....
Nekem Ramires,Fernandinho,Paulinho....ezek kellenének,aztán akár mellettük Illarra is felnőhetne a feladathoz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 21., hétfő 10:52

nem a két játékos eladásán múlt
Ez igaz. De azért még tisztán emlékszem, arra a bayern-inter döntőre, hogy a kommentátor, minden egyes Sneijder és Robben labdaérintésnél nyomatékosította, hogy mekkora hibát követtünk el, hogy eladtuk. :lol:

Viszont ha már igazolások, tényleg rengeteg hülyeséget csináltunk az elmúlt években, és Perez megalomániája úgy tűnik továbbra sem akar alábbhagyni. Megint 100 millás Suarezben gondolkodik, amikor továbbra sincs egy ütős kp-nk, és nem is volt az egész második Perez éra alatt. Sajnos mostmár elkéstünk ezzel is, mert két játékos van aki megütné a Real mércét jelenleg, Touré és Vidal. Pogbat sokan szeretnék, de én mostmár kifejezetten ellene vagyok ennek a transzfernek. Olaszba eljátszogat a gyerek, de az már régen nem veszi fel a versenyt a spanyol ligával. Ezen felül szerintem a mi játékunkhoz kifejezetten lassú, darabos és fegyelmezetlen játékos a francia. Egy 15-20 millás kockázatot max megérne, de annál többet nem, viszont a sajtóban 60 millákról is beszélnek. :shutup:
Sahin helyett Vidal kellett volna ott csesztük el, most lehet a 11-ért mennénk már...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 10:47

Főleg,h a következő nyáron vettünk egy Özilt aki ugyanaz a poszt Sneijderrel,
Most estem haza partyrol,úgy hogy kicsit rizsás a fejem,de sztm nem egy poszt...Özil egyértelműen a 4231-be való,a támadók mögött közvetlen.Míg Sneijder inkább 433-ban,ha már valakivel össze lehet hasonlítani,az Modric.De a horvát jobb.(most már)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 10:38

Nem is erre akartam kilyukadni, hanem arra, hogy általában azért jönnek hozzánk, hogy kupát/kupákat nyerjenek, erre Sneijder is elmegy egy Interbe és megnyeri ott a BL-t? Robben is nem egyet döntőzött már a Münchennel és ő is megnyerte.

Azt sajnálom, hogy elmennek tőlünk játékosok és azok megnyerik a BL-t(és nevetnek rajtunk), mi meg kénytelenek vagyunk a döntőbe jutni vagy szerencsétlenség miatt, vagy gyökkettő edzői húzás miatt. :ike:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 10:34

tubatibi írta:Szerintem az a gáz, hogy elmentek mind a ketten és a következő csapatukban BL-t is nyertek, mi még a döntőre se voltunk képesek. :)
nem a két játékos eladásán múlt
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 10:28

Szerintem az a gáz, hogy elmentek mind a ketten és a következő csapatukban BL-t is nyertek, mi még a döntőre se voltunk képesek. :)

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 21., hétfő 10:07

Toky írta:Sneijdert meg inkább ne emlegessük. Őt sem sajnálom, hogy elment
Szerintem marha hasznos tudott volna ő lenni ilyen támadókkal kiegészülve. Főleg,h a következő nyáron vettünk egy Özilt aki ugyanaz a poszt Sneijderrel, meg egy DM-et aki egy poszt volt sokáig Robbennel, csak drágább és gyengébb kivitelben. Ez van,hatalmas lúzerségeket követtünk el az elmúlt évtizedben.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 20., vasárnap 22:19

h3x0r írta:Nalad meg a tobbieknel is ezek a szavak dominalnak hogy "remlik", "azt hiszem", "ha jol emlekszem".
Pont ez a gond hogy igy, 5 ev elteltevel mar alig emlekszunk a pontos reszletekre.
Pontos részleteket akkor sem igen tudtunk, mert azért azokat a klubok jól titkolják/titkolták. :)
torjack írta:Robben... Utólag jobban jártunk volna ha marad (talán Sneijder is), Kaká meg nem jön. De hát mindig utólag okos az ember...
Ebben annyira nem lennék biztos. Tudom, hogy Te is csak feltételes módban írtad. De az, hogy most ott tarthatunk ahol "3 évnyi Calderón" után (bár azért volt egy kevés jó is a ténykedésében), ahhoz bizony kellett az a nyár. Ronaldostól, Kakástól, Benzemástól és 200 millióstól. Ezek a nevek, és a számok már önmagában elegendőek lehetnek a Real számára annyira fontos marketing beindítására. Buta hasonlat, de háborút nyerni csak is a stabil és erős gazdasággal, illetve jó stratégiával lehet. A jó gazdasághoz meg kellett az a marketing, amit ezek a nevek és ez az összeg jelentett. Kaká sportszakmailag tényleg nem volt nyerő, de gazdaságilag -szerintem- sokat jelentett. Na meg ilyen nevek más játékosokat is könnyebben bevonzanak (csatlakozásra való hajlam, és a hozzá fűződő gázsi, illetve átigazolási díj).
Azt már mellékesen jegyzem meg, hogy Ronaldoval elvileg Calderón intézte az előszerződést. Tehát Kaká volt teljes egészében Pérez igazolás. Gondolom Pérez is akart egy "saját" nagyágyút. Sneijdert meg inkább ne emlegessük. Őt sem sajnálom, hogy elment.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 20., vasárnap 20:48

25 millióért ment el. Ez túl nagy butaság volt. 50-et is el lehetett volna kérni érte. A pénz meg hülye indok, mert DM opciókkal közel 40-ért jött... Megérte kozmetikázni a költségvetést? Baromira nem. Főleg, mert a posztja hiányzott Pellének és Mou-nak is, majd vettünk 91 milláért egy játékost, aki kevésbé passzol a spanyol fociba, mint Robben...
Lehetett volna Robbenért kérni 50-et, csak rohadtul nem fizette volna ki senki 2009 nyarán ezt a pénzt érte. Robben egy szétesett Real tagja volt, nem sokkal a 2-6 után...szaladgált az oldalvonal mellett, befele húzott, majd ellőtte a picsába a labdát legtöbbször, a lasztit csak örökölni lehetett a hollandtól. Huszonötnél talán lehetett volna valamivel többet legombolni érte, de nem sokkal. Ha maradt volna már lehet olyan lett volna a teljesítménye a jobb társak mellett, ami 50 millát is ér, de az előző szezon alapján aligha. Utólag jobban jártunk volna ha marad (talán Sneijder is), Kaká meg nem jön. De hát mindig utólag okos az ember...

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 20., vasárnap 20:44

pheco írta:Nekem is rémlik ez, hogy Riberyt akartuk és emiatt adtuk oda Robbent. Csak ugye közben jött Cé, nem tudom, hogy amiatt hiúsult-e meg az üzlet. Mindenesetre örülök, hogy nem jött ide a francia.
Nalad meg a tobbieknel is ezek a szavak dominalnak hogy "remlik", "azt hiszem", "ha jol emlekszem".
Pont ez a gond hogy igy, 5 ev elteltevel mar alig emlekszunk a pontos reszletekre.

Robbent azon a nyaron el kellett adni, egyreszrol mert tavozni akart, nekunk is kellett a penz az uj emberekre, viszont a legfontosabb dolog az hogy egyszeruen nem lehetett vele komolyan szamolni, mert folyamatosan leserult. Egy ilyen emberre nem lehet egy csapatot epiteni foleg a Sanitassal a hatunk mogott.
Matt009 írta:25 millióért ment el. Ez túl nagy butaság volt. 50-et is el lehetett volna kérni érte. A pénz meg hülye indok, mert DM opciókkal közel 40-ért jött... Megérte kozmetikázni a költségvetést? Baromira nem. Főleg, mert a posztja hiányzott Pellének és Mou-nak is, majd vettünk 91 milláért egy játékost, aki kevésbé passzol a spanyol fociba, mint Robben...
Remelem nem mondtad komolyan hogy az akkori Robben 50-et ert. Jelenlegi arak szerint igen, akkoriban viszont 35 korul volt az ara. Nem a tudasa, hanem a serulekenysege miatt.
Toky írta:De a Robben bizniszt összemosni a Di María biznisszel, aztán meg Bale-lel... Robinhot nem akarjuk még belekeverni?
Vagy Jese-t is :fpalm:
Toky írta:Én úgy emlékszem, hogy Ribéry nagyon szívesen lépett volna, patáliázott is. Csak Münchenben megmondták, hogy ha nem akar hosszabbítani, akkor kitöltetik vele a szerződését (azt hiszem még 2 év lett volna), és utána engedik csak el. A Real meg nem várhatott volna még rá 2 évig, így mi mást kerestünk helyette, Ő pedig újdonsült ősBayernessé alakult át, és hosszabbított.
Ribery minden aron jonni akart, el is kezdett sztrajkolni, de a Bayern vezetosege megmondta hogy semmi penzert nem engedik. Amikor pedig nem akart palyara lepni, az orra ala toltak egy uj szerzodest "apro" fizetesemelessel. Abban a pillanatban lett a Bayern almai klubbja. :D

Utolag meg kar is okoskodni, ha visszamehetnek az idoben, megtudnam mondani Pereznek, hogy ki az aki bevalik es ki az aki nem.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 20., vasárnap 20:15

Robben kelt el azon a nyáron a legdrágábban. Sneijderért 20-at kaptunk. És ez volt a krémje.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 20., vasárnap 20:11

Emlékszem, akkor törte fel Ribéry aranylábát a cipő. :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 20., vasárnap 20:00

Nekem is rémlik ez, hogy Riberyt akartuk és emiatt adtuk oda Robbent. Csak ugye közben jött Cé, nem tudom, hogy amiatt hiúsult-e meg az üzlet. Mindenesetre örülök, hogy nem jött ide a francia.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 20., vasárnap 20:00

___Samy___ írta:
kétlem, mert nincs nálunk a francia
nem mondod?
onnantól kezdett el építkezni a bayern, és gondolom mivel így alakultak a dolgok, a franciának már nem volt kedve lépni

de mondom, lehet rosszul emlékszem, régen volt már
Én úgy emlékszem, hogy Ribéry nagyon szívesen lépett volna, patáliázott is. Csak Münchenben megmondták, hogy ha nem akar hosszabbítani, akkor kitöltetik vele a szerződését (azt hiszem még 2 év lett volna), és utána engedik csak el. A Real meg nem várhatott volna még rá 2 évig, így mi mást kerestünk helyette, Ő pedig újdonsült ősBayernessé alakult át, és hosszabbított.

Szerintem nem volt a háttérben paktum, hogy megkapjuk a franciát, csak szerettük volna megpuhítani a München vezetőit, kicsit javítani a viszonyt, készülve a Ribéry-sagara. (Az Adidas szerint ugye "Impossible is nothing". Tévedni meg emberi dolog.) Szerintem ezért is engedtük el olcsóbban (azon felül, hogy nyíltan távozni akart, és valószínűleg kellett a pénz is).
De a Robben bizniszt összemosni a Di María biznisszel, aztán meg Bale-lel... Robinhot nem akarjuk még belekeverni?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. április 20., vasárnap 19:40

kétlem, mert nincs nálunk a francia
nem mondod?
onnantól kezdett el építkezni a bayern, és gondolom mivel így alakultak a dolgok, a franciának már nem volt kedve lépni

de mondom, lehet rosszul emlékszem, régen volt már
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 18:02

Kéne egy csatár...szó se róla, de nem 40 millióért. Egy magas, jól fejelő, labdát megtartani tudó erőcsatár kellene, Gomez lett volna a legjobb Benzema mögé, annak a faszinak minden pontjáról sikerül a gól és Benzema se izgulna, hogy egy nála jobb vagy hasonló kvalitású játékos lenne. :lol: 
Ő kilőve, tehát nem tudom igazából ki lehetne a megfelelő oda Morata helyett... :hmmm: 
Jönne az sztm ha szólnának neki,de szerencsére még csak meg sem fordul a fejében senkinek a vezetők között,hogy leigazolják... :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 20., vasárnap 17:59

@Matt009:
Azért nem lehet -200 millióval zárni egy adott évi költségvetést.A Real kiárusította a keret legértékesebb játékosait,de a riválisok ezt kihasználták és féláron vitték el őket.
Egyébként is jellemző ránk,hogy dupla áron vásárolunk és féláron adunk el. Ez a sikerességünk "átka".
Most nyáron nyilatkozta le először Perez, hogy mostantól nincs olyan, hogy féláron vásárolnak tőlünk és így szedtük el a Napolitól a Cavaniért kapott összeget.
(Nem beszélve arról, hogy a Real is meglépi ezt, ha módjában áll.Owen 11 millióért érkezett, egy évre rá 22-ért távozott.)
A Di Maria sztorit kár összevonni Robbennel, jött az új edző, aki a rendelkezésre álló pénzből őt akarta leigazolni.Az meg alap,hogy Portugáliából ennél olcsóbban nem lehet venni senkit.
Amúgy értem, mi a gondod és igazat adok neked, csak a felhozott példa nem volt jó szerintem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 20., vasárnap 17:56

Remy írta: Mandzukic nem a topkategóriás csatárok közé tartozik. Jó csatár, de ennyi. Semmi extra nincs benne. Gomez is 15 ért ment el anno a Bayernből és Mandzukic semmivel nem rosszabb, de jobb sem. 28 éves lesz idén, tehát fejlődni már nem nagyon fog.
így van, annak a 38-nak a felét megéri, azt is csak azért, mert kevés még a hasonló szintű csatár is és a bayern-ben játszik
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 20., vasárnap 17:54

___Samy___ írta:robben eladásánál volt vmi olyasmi is, hogy ha mi "olcsóban" odaadjuk a bajoroknak, akkor rá egy évre ribery jön hozzánk
vagy én emlékszem rosszul? :hmmm:
kétlem, mert nincs nálunk a francia. Az Perez papa nagytakarításának eredménye volt. Mondjuk én nem bánom, hogy elment Robben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 20., vasárnap 17:37

Viszont kitudja mennyire tenne jót ez az egész Benzemának, szó se róla, csípem a horvátot, örülnék neki nagyon, mert a taktikai repertoárunk nőne az érkezésével, DE...
Benzema a góljain kívül tökéletesen illik a képbe, a mezőnymunkája, az elegancia, azok a passzok, a védekezése, mind mind megbecsülendő. Gólok az hiányoznak, de van rá két két gólerős szélsőnk, így én nem cserélném le.

Kéne egy csatár...szó se róla, de nem 40 millióért. Egy magas, jól fejelő, labdát megtartani tudó erőcsatár kellene, Gomez lett volna a legjobb Benzema mögé, annak a faszinak minden pontjáról sikerül a gól és Benzema se izgulna, hogy egy nála jobb vagy hasonló kvalitású játékos lenne. :lol:
Ő kilőve, tehát nem tudom igazából ki lehetne a megfelelő oda Morata helyett... :hmmm:
Ráérünk ezen rágódni, először igazoljunk két középső kp-s arcot, aztán ráérünk a csatárkérdésre.

Kroos+Pogba pakk rendel elnök úr. :Đ (Sajnálom, hogy Matuidi hosszabbított)
majd vettünk 91 milláért egy játékost, aki kevésbé passzol a spanyol fociba, mint Robben...
Aki eldöntötte a Spanyol kupát és eddig jó teljesítményt nyújt a BL-ben is. :)
Lekakilom, hogy a bajnokságban hogyan szerepel, ameddig győztes gólt rúg egy kupa döntőjében és jól játszik a BL-ben. :)

Vissza: