Ez igaz. De azért még tisztán emlékszem, arra a bayern-inter döntőre, hogy a kommentátor, minden egyes Sneijder és Robben labdaérintésnél nyomatékosította, hogy mekkora hibát követtünk el, hogy eladtuk.nem a két játékos eladásán múlt

Viszont ha már igazolások, tényleg rengeteg hülyeséget csináltunk az elmúlt években, és Perez megalomániája úgy tűnik továbbra sem akar alábbhagyni. Megint 100 millás Suarezben gondolkodik, amikor továbbra sincs egy ütős kp-nk, és nem is volt az egész második Perez éra alatt. Sajnos mostmár elkéstünk ezzel is, mert két játékos van aki megütné a Real mércét jelenleg, Touré és Vidal. Pogbat sokan szeretnék, de én mostmár kifejezetten ellene vagyok ennek a transzfernek. Olaszba eljátszogat a gyerek, de az már régen nem veszi fel a versenyt a spanyol ligával. Ezen felül szerintem a mi játékunkhoz kifejezetten lassú, darabos és fegyelmezetlen játékos a francia. Egy 15-20 millás kockázatot max megérne, de annál többet nem, viszont a sajtóban 60 millákról is beszélnek.

Sahin helyett Vidal kellett volna ott csesztük el, most lehet a 11-ért mennénk már...