Mandzukic nem a topkategóriás csatárok közé tartozik. Jó csatár, de ennyi. Semmi extra nincs benne. Gomez is 15 ért ment el anno a Bayernből és Mandzukic semmivel nem rosszabb, de jobb sem. 28 éves lesz idén, tehát fejlődni már nem nagyon fog.DavieS írta:Már bocs, de hol kapsz egy értelmes csatárt ennyiért?Remy írta:De max 15-20 millió.
Nem annyira túlzó az a majdnem 40 milla, kb ennyi is a piaci értéke jelenleg. Ha maradna még egy évet és padozna Lewa mellett, akkor igen, akkor menne lejjebb, de most ér ennyit.
Amúgy tetszene, egy efféle csatár jól jönne sokszor, jól fejel, harcos, tud védekezni is..

Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
robben eladásánál volt vmi olyasmi is, hogy ha mi "olcsóban" odaadjuk a bajoroknak, akkor rá egy évre ribery jön hozzánk
vagy én emlékszem rosszul?
vagy én emlékszem rosszul?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pipita mennyibe is ment el?Nem annyira túlzó az a majdnem 40 milla, kb ennyi is a piaci értéke jelenleg. Ha maradna még egy évet és padozna Lewa mellett, akkor igen, akkor menne lejjebb, de most ér ennyit.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
25 millióért ment el. Ez túl nagy butaság volt. 50-et is el lehetett volna kérni érte. A pénz meg hülye indok, mert DM opciókkal közel 40-ért jött... Megérte kozmetikázni a költségvetést? Baromira nem. Főleg, mert a posztja hiányzott Pellének és Mou-nak is, majd vettünk 91 milláért egy játékost, aki kevésbé passzol a spanyol fociba, mint Robben...RealMiki írta:@Matt009:
2009 nyarán Robben volt a keret legpiacképesebb játékosa, muszáj volt az eladásával fedezni valamennyit a 200 millió euró feletti költekezésből.
Egy évre rá JM szabad kezet kapott az átigazolások tekintetében, DM az ő kifejezett kérésére érkezett, a vezetőség nem örült a transzfernek.
Ettől eltekintve tény, hogy Perez második regnálása sem hoz(ott) sokkal átgondoltabb átigazolási politikát az elsőnél.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Már bocs, de hol kapsz egy értelmes csatárt ennyiért?Remy írta:De max 15-20 millió.
Nem annyira túlzó az a majdnem 40 milla, kb ennyi is a piaci értéke jelenleg. Ha maradna még egy évet és padozna Lewa mellett, akkor igen, akkor menne lejjebb, de most ér ennyit.
Amúgy tetszene, egy efféle csatár jól jönne sokszor, jól fejel, harcos, tud védekezni is..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Én úgy tudom, hogy a Chelsea akkor megverte őket.Néhány pillanattal később Bastian Schweinsteiger már csapattársaival ünnepelt, miután értékesített büntetőjével végül a Bayern München jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, amit ráadásul az Allianz Arénában meg is nyertek. Forrás: Madridom.hu

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
@Matt009:
2009 nyarán Robben volt a keret legpiacképesebb játékosa, muszáj volt az eladásával fedezni valamennyit a 200 millió euró feletti költekezésből.
Egy évre rá JM szabad kezet kapott az átigazolások tekintetében, DM az ő kifejezett kérésére érkezett, a vezetőség nem örült a transzfernek.
Ettől eltekintve tény, hogy Perez második regnálása sem hoz(ott) sokkal átgondoltabb átigazolási politikát az elsőnél.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Mert az Arsenalban nem tudott bizonyítani anno.wZoLee7 írta: eleve nem is értettem soha hogy a csávó miért nem egy topcsapatban focizik...

Azóta mondjuk szerintem is kiforrottabb lett, és a spanyol foci is jobban fekszik neki.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
eleve nem is értettem soha hogy a csávó miért nem egy topcsapatban focizik...morientes írta:És nem is lenne sokba.Mivel a klubja nem áll jól anyagilag...Kerlon írta:Én Carlos Velát hoznám Morata bevonásával, de ezt már leírtam. Azért jó a mexikói, mert a szélen is bevethető és csatárnak is. Gyors, jól cselez, jó összjátékban, nem túl nagy sztár és elég rutinos is már.
- Matt009
Egyébként ha ez igaz (szerintem nem), akkor a vezetőség nagy idiótákból áll. Megint megismétlődik a Robben-DM szitu, amikor Robben elment áron alul, majd elhoztuk DM-et drágábban, mint amennyiért a holland elment, és nem is ütötte meg Robben szintjét. Most ugyanez fennáll, csak legalább nem érkezik drágábban a gyengébb (vagy legalábbb is nem jobb) játékos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Simán hoznám Mandzukicot, de könyörgöm, mi ez a 38 millió? Tuti kacsa, ennyire nem lehetünk hülyék, hogy egy olyan játékosért fizetnénk ennyit, aki kb tuti, hogy elhagyja a Bayernt. Mintha erről már korábban is lett volna szó. Egyrészt nem egy húha csatár, de 2. számúnak teljesen jó lenne, és ha Karim kiesne simán bíznék benne. De max 15-20 millió.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nagyot röhögök ha ennyire gyökketők vagyunk, de nem hinnémtubatibi írta:Ez mi? 39 millió euróért igazolunk csatárt? Mégha egy 15-20 lenne azt mondom okés, de így nagyon sok és megint nem a középpályára menne az erősítés.Spanyol értesülések szerint a Real Madrid szerződtette Mario Mandzukicot. A Bayern München játékosa 38 + 1 millió euróért érkezhet 3 évre, bruttó 8 millió eurós fizetésért cserébe. A horvát támadót még a vb előtt bemutathatják.![]()
Remélem hatalmas kacsa, inkább Pogbat mutatnák be a VB előtt vagy arra számítanak, hogy a VB-n lesz majd valami feltörekvő kp-s, aki oktat?
Nem illik.
Ez mi? 39 millió euróért igazolunk csatárt? Mégha egy 15-20 lenne azt mondom okés, de így nagyon sok és megint nem a középpályára menne az erősítés.Spanyol értesülések szerint a Real Madrid szerződtette Mario Mandzukicot. A Bayern München játékosa 38 + 1 millió euróért érkezhet 3 évre, bruttó 8 millió eurós fizetésért cserébe. A horvát támadót még a vb előtt bemutathatják.

Remélem hatalmas kacsa, inkább Pogbat mutatnák be a VB előtt vagy arra számítanak, hogy a VB-n lesz majd valami feltörekvő kp-s, aki oktat?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
És nem is lenne sokba.Mivel a klubja nem áll jól anyagilag...Kerlon írta:Én Carlos Velát hoznám Morata bevonásával, de ezt már leírtam. Azért jó a mexikói, mert a szélen is bevethető és csatárnak is. Gyors, jól cselez, jó összjátékban, nem túl nagy sztár és elég rutinos is már.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Én Carlos Velát hoznám Morata bevonásával, de ezt már leírtam. Azért jó a mexikói, mert a szélen is bevethető és csatárnak is. Gyors, jól cselez, jó összjátékban, nem túl nagy sztár és elég rutinos is már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Adom.Itt is úgy járna mint münchenben.Ott is a két szélső dominál,itt meg mégjobban így lenne.Ès korántsem olyan jó kombinativ játékban mint Benzema...Ezen felül nem ér 40 milliót, a cserepadra pláne nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Matt009
Mandzukic nem azért akar lelépni Münchenből, mert nem stabil kezdő? Itt is stabil másodhegedűs lenne Benzema mögött.Kerlon írta:Mandzukic szemszögéből érthető, de a mi szemszögünkből nem az, hogy érte kiadunk közel 40 millió eurót.
Ezen felül nem ér 40 milliót, a cserepadra pláne nem.
Jah és ott vagyunk, hogy veszünk egy Higuáin szintű, vagy annál gyengébb csatárt ugyanazért az árért, mint amiért Higut elengedtük?
Ha csak azt nézem, hogy lesz egy használható cserecsatárunk, és nem nézem az árat, akkor örülnék neki, de egyrészt szerintem kamu, másrészt vannak nagyobb problémáink, minthogy egy cserecsatárra 40 milkát kidobjunk.
- h3x0r
Te kit hoznal csatar posztra es mennyiert? (mert Morata nem opcio)Kerlon írta:Mandzukic szemszögéből érthető, de a mi szemszögünkből nem az, hogy érte kiadunk közel 40 millió eurót.
Mandzukic szemszögéből érthető, de a mi szemszögünkből nem az, hogy érte kiadunk közel 40 millió eurót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ha belegondolsz, hozzák a nyakára Lewandowskit, ő se hülye, látja,h miért hozzák, elkezdhet vele harcolni a kezdőtagságért, vagy elmehet a Real Madridba ahol egy teljesen más tipusú csatárral menne szembe és lenne rá esélye,h kiüsse benzemát a kezdőböl, szerintem lehet valami valóságalapja. Egy igazi harcos center, megnéznék már egy ilyet fehér mezben. Bár Benzema az utóbbi időben nekem teljesen vállalható teljesitményt nyújt.ateeemadrid írta:mennyire lehet komolyan venni ezt a hírt? gondolom nem nagyon.