R.M.C.F írta:szbence: ha kérhetlek, pár sorban ìrhatnál egy két gondolatot a szezonról. főleg jm érdekel meg a taktika, szerkezet, változás amit esetleg hozott.
A szezon szerintem összességében pozitív a fejlődés látszik az előző szezonokhoz képest ez abban is megmutatkozik hogy eddig harcban voltunk a bajnoki címért (persze ez Mourinhóval elvárható volt

) ám sajnos a keret hiányosságai kijöttek hogy nincs a csapatnak egy normális csatára aki képes hosszabb távon gólokat lőni (sajnos ez főleg a betömörülő kis csapatok ellen jött ki ) hogy nincs egy normális balhátvéd mert Azpi a védekezés részét megoldja támadásban viszont nulla illetve kellene egy irányító Lampard helyére mert Foscar nem alkalmas rá. Mourinho pedig a védekezést nagyon összerakta Hazardot nagyon szépen felépítette azok után hogy a nyári szünetben sikerült elég nagy súlyfelesleget felszednie (Szerintem emiatt a hozzáállás miatt nem lesz sohasem CR szinten.).Matic nagy vétel volt pont kellett egy ilyen játékos vele a védelem is jobb lett és támadásban is sokkal jobb Mikelnél csak sajnos a BL-ben nem játszhat.
Szerintem idén nem reális a bl győzelem ezzel a kerettel már az is nagy eredmény hogy az elődöntőig sikerült eljutni talán jövőre ha az igazolások is úgy sikerülnek ahogy eltervezték.Csatár biztos jön JM már télen mondta hogy majd megértjük nyáron hogy télen miért nem jött csatár.