Mert az Arsenalban nem tudott bizonyítani anno.wZoLee7 írta: eleve nem is értettem soha hogy a csávó miért nem egy topcsapatban focizik...

Azóta mondjuk szerintem is kiforrottabb lett, és a spanyol foci is jobban fekszik neki.
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. április 20., vasárnap 16:34
Mert az Arsenalban nem tudott bizonyítani anno.wZoLee7 írta: eleve nem is értettem soha hogy a csávó miért nem egy topcsapatban focizik...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 20., vasárnap 16:19
eleve nem is értettem soha hogy a csávó miért nem egy topcsapatban focizik...morientes írta:És nem is lenne sokba.Mivel a klubja nem áll jól anyagilag...Kerlon írta:Én Carlos Velát hoznám Morata bevonásával, de ezt már leírtam. Azért jó a mexikói, mert a szélen is bevethető és csatárnak is. Gyors, jól cselez, jó összjátékban, nem túl nagy sztár és elég rutinos is már.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 20., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 20., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 20., vasárnap 15:14
nagyot röhögök ha ennyire gyökketők vagyunk, de nem hinnémtubatibi írta:Ez mi? 39 millió euróért igazolunk csatárt? Mégha egy 15-20 lenne azt mondom okés, de így nagyon sok és megint nem a középpályára menne az erősítés.Spanyol értesülések szerint a Real Madrid szerződtette Mario Mandzukicot. A Bayern München játékosa 38 + 1 millió euróért érkezhet 3 évre, bruttó 8 millió eurós fizetésért cserébe. A horvát támadót még a vb előtt bemutathatják.![]()
Remélem hatalmas kacsa, inkább Pogbat mutatnák be a VB előtt vagy arra számítanak, hogy a VB-n lesz majd valami feltörekvő kp-s, aki oktat?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 20., vasárnap 14:36
Ez mi? 39 millió euróért igazolunk csatárt? Mégha egy 15-20 lenne azt mondom okés, de így nagyon sok és megint nem a középpályára menne az erősítés.Spanyol értesülések szerint a Real Madrid szerződtette Mario Mandzukicot. A Bayern München játékosa 38 + 1 millió euróért érkezhet 3 évre, bruttó 8 millió eurós fizetésért cserébe. A horvát támadót még a vb előtt bemutathatják.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 13:17
És nem is lenne sokba.Mivel a klubja nem áll jól anyagilag...Kerlon írta:Én Carlos Velát hoznám Morata bevonásával, de ezt már leírtam. Azért jó a mexikói, mert a szélen is bevethető és csatárnak is. Gyors, jól cselez, jó összjátékban, nem túl nagy sztár és elég rutinos is már.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 20., vasárnap 13:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 12:47
Adom.Itt is úgy járna mint münchenben.Ott is a két szélső dominál,itt meg mégjobban így lenne.Ès korántsem olyan jó kombinativ játékban mint Benzema...Ezen felül nem ér 40 milliót, a cserepadra pláne nem.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 20., vasárnap 12:40
Mandzukic nem azért akar lelépni Münchenből, mert nem stabil kezdő? Itt is stabil másodhegedűs lenne Benzema mögött.Kerlon írta:Mandzukic szemszögéből érthető, de a mi szemszögünkből nem az, hogy érte kiadunk közel 40 millió eurót.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 20., vasárnap 12:32
Te kit hoznal csatar posztra es mennyiert? (mert Morata nem opcio)Kerlon írta:Mandzukic szemszögéből érthető, de a mi szemszögünkből nem az, hogy érte kiadunk közel 40 millió eurót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 20., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 20., vasárnap 12:17
Ha belegondolsz, hozzák a nyakára Lewandowskit, ő se hülye, látja,h miért hozzák, elkezdhet vele harcolni a kezdőtagságért, vagy elmehet a Real Madridba ahol egy teljesen más tipusú csatárral menne szembe és lenne rá esélye,h kiüsse benzemát a kezdőböl, szerintem lehet valami valóságalapja. Egy igazi harcos center, megnéznék már egy ilyet fehér mezben. Bár Benzema az utóbbi időben nekem teljesen vállalható teljesitményt nyújt.ateeemadrid írta:mennyire lehet komolyan venni ezt a hírt? gondolom nem nagyon.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 20., vasárnap 12:00
ezt most néztem énis, wtf.BBeno írta:boldog húsvétotSpanyol értesülések szerint a Real Madrid szerződtette Mario Mandzukicot. A Bayern München játékosa 38 + 1 millió euróért érkezhet 3 évre, bruttó 8 millió eurós fizetésért cserébe.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 20., vasárnap 11:49
boldog húsvétotSpanyol értesülések szerint a Real Madrid szerződtette Mario Mandzukicot. A Bayern München játékosa 38 + 1 millió euróért érkezhet 3 évre, bruttó 8 millió eurós fizetésért cserébe.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 20., vasárnap 11:29
Mi nem volt érthető? Egy téttel bíró el classicora nem állhatsz ki B csapattal.Realista24 írta:
Matt, most már döntsd el mit akarsz írni.![]()
Matt009 írta:Egy el Classicora nem állhatsz ki B csapattal.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 11:27
A múltkor meg az volt a baj,hogy nem mer vállalkozni,ezáltal kevés gólt szerez...azt meg ne várja már senki hogy minden ziccert berúg.Tegnap ha látta valaki az itt nagyra tartott Lewandowskit,hogy hány 100%-os helyzetet baszott el,akkor tudja miről beszélek...Becksy23 írta:Most ezt a Benzema-s hírt nem nagyon értem, szerintem nagyon öncélúan játszott a döntőben, minimum 3 gólpasszt adhatott volna, de mindent ellőtt/elcselezett. Persze a labdákat ügyesen tartotta meg, de ez nekem kevés, főleg hogy egy huszadrangú játékossal szemben csinálta (Mascherano). Passzolni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 20., vasárnap 10:45
kezdeni fog, aztán szétszakad a combja és kiesik szeptemberig.dannen írta:a marca szerint ronaldo felépült sérüléséből és készen áll a játékra, azonban nem biztos, hogy kezdeni fog még szerdán.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 19., szombat 23:56
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 19., szombat 23:33
hát szerintem meg köze se volt hozzá, az első 20 percben a németek azt se tudták hol vannak, összevissza szaladgáltak egytől egyig, 2-0 mentünk(!!!!!!!!!!!!!!!) és hoztuk az akkori szokásos taktikánkat, ami már addigra is 57352342x megbukott..és akkor se volt másképp, ismert a vége.BBeno írta:hát igen. két éve gyakorlatilag az el clasicó döntötte el hogy a real kiesik a baryner ennel a barca meg kiessik a chelesa ellen. azaz elclasico akkor nem kellett volna bár mi nyyertük azt a meccset és akkor letttünk bajnokok a spanyol focinak aza meccs ártott nem kicsit,.-
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem