Perceken belül babrálni fogok a fórummal, nem kell megijedni, ha néhány percig (vagy óráig) nem úgy néz ki, ahogyan szokott

Megértéseteket köszönöm,
Gergő
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. április 22., kedd 1:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 21., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 21., hétfő 8:22
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 20., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 20., vasárnap 9:17
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 20., vasárnap 0:55
Kellemes ünneplést mindenkinek!A korona mögött írta:Röpültem mint Casillas, hajtottam mint CR,
Száguldottam hozzád Bale sebességével,
Tekertem mint di María, csúsztam mint a Pepe,
Felugrottam sebesen mint Carlo szemöldöke
El ne hervadj szép hölgy, meglocsollak, meg én,
De pirostojást nem kérek, az én színem a fehér,
Bár Modric cseleitől az én kölnim sem véd meg,
Marcelo szép vigyorával meglocsollak téged.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 17., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 17., csütörtök 21:45
Most veszem eszre,hogy lehagytam azt hogy Facebookon.ferni írta:privát üzenetet kétlem, hogy vissza lehet nézni, mivel azok 50 után törlődnek...Marci77 írta: Ezzel meg tudom nezni hogy a kozos privat uzenetvaltasunkban mik voltak az elso uzenetek? (mar tobb eve volt)(erre gondoltam,lehet h nem volt ertheto
)
de ha több éve volt, akkor annak a 'distán kell lennie, de ott is 50en üzenet után törlődtek tudtommal az utolsók szépen sorban...
szóval ott se lesz meg sztem, meg oda nem is kattintunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 17., csütörtök 2:41
privát üzenetet kétlem, hogy vissza lehet nézni, mivel azok 50 után törlődnek...Marci77 írta:Ezzel meg tudom nezni hogy a kozos privat uzenetvaltasunkban mik voltak az elso uzenetek? (mar tobb eve volt)P. Krisz írta:rákattintasz a profiljára és ott van hogy a Felhasználó hozzászólásainak megtekintése(erre gondoltam,lehet h nem volt ertheto
)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 17., csütörtök 2:33
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 16., szerda 21:27
Ezzel meg tudom nezni hogy a kozos privat uzenetvaltasunkban mik voltak az elso uzenetek? (mar tobb eve volt)P. Krisz írta:rákattintasz a profiljára és ott van hogy a Felhasználó hozzászólásainak megtekintése
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 16., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. április 16., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 16., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 16., szerda 15:46
Én is emlékszem, de Danomics is voltam, meg még kitudja, hogy kicsoda.Marci77 írta:Emlekszem,szegeny Mikirol az irtam hogy Rej titkos tavoli unokatestveee,akit iranyit. Vagy valami ilyesmi. Mert hasonloan tolta.
Komoly?lordgabi írta:egyébként egy napon is születtek!
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2014. április 16., szerda 15:32
Köszönöm!nmate írta: Kis guglizás után úgy látom, mobil appokon van, viszont webes felületen nincs ilyesmi.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 16., szerda 15:23
Kis guglizás után úgy látom, mobil appokon van, viszont webes felületen nincs ilyesmi.Alexaszaszin írta:( Az egyik kérdésemre már tudom a választ csak utána kellett nézni :Đ )
Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik de nagyon fontos lenne:
Van valamilyen hangjelzés/hangeffekt ha valaki be van jelentkezve twitteren és új privát üzenete érkezik ?
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2014. április 16., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 16., szerda 15:09
R24 multkor az mondta, hogy aki Anisra szavaz, annak azonnal megy az egy honap pihiGT37 írta: Sírok, bakker, komolyan mondom, RMCF után Anisra fogok szavazni az Ismerd meg a fórumozókat! rovat keretében.(De csak ha R24 készíti vele az interjút.
![]()
)
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 16., szerda 14:34
GT37 írta:Remy, téged pedig Isten éltessen, remélem, a Real nem kívánja győzelemmel ünnepelni a születésnapodat.
Erre emlékszem, egyébként egy napon is születtek! :ĐMarci77 írta:Emlekszem,szegeny Mikirol az irtam hogy Rej titkos tavoli unokatestveee,akit iranyit. Vagy valami ilyesmi. Mert hasonloan tolta.
Es Rej ezt is elmentette.
Vagy 12 ilyen/hasonlo print screenje volt
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem