José csatlósa ide a bökőt...Remy írta:Ez a Rui Faria vagy ki mekkora bohóc

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 19., szombat 20:11
José csatlósa ide a bökőt...Remy írta:Ez a Rui Faria vagy ki mekkora bohóc
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 19., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 19., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 19., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 19., szombat 20:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 19., szombat 20:08
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 19., szombat 19:33
hát szerintem spanyolba nem illik. rettentő sokat fejlődött a tavalyi énjéhez képest (de még a szezon elejihez képest is), mára simán a leggólerősebb PL-védő, de sajnos a saját kapura isSucre, megint hozzád fordulok, ha nem gond.Szóval, a túloldalon már nem egyszer szóba jött Skrtel, mint potenciális erősítés a védelem tengelyébe. Róla mi a véleményed, egyrészt általánosságban, másrészt pedig az idei szezonban nyújtott teljesítményét illetően? Szerinted beválna a Barçában?
![]()
Láttam ugyan pár Pool-meccset idén, de nyilván közel sem annyit, mint te, ezért érdekelne a véleményed a szlovákról.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 19., szombat 19:19
Jó képességű védő, de fejben gyenge, bármikor benne van egy gól/piros. Lassú és technikailag is kevés, igaz szíve van a focihoz (esze kevésbé). Kb olyan mint Pepe csak lassabb.GT37 írta:Sucre, megint hozzád fordulok, ha nem gond.Szóval, a túloldalon már nem egyszer szóba jött Skrtel, mint potenciális erősítés a védelem tengelyébe. Róla mi a véleményed, egyrészt általánosságban, másrészt pedig az idei szezonban nyújtott teljesítményét illetően? Szerinted beválna a Barçában?
![]()
Láttam ugyan pár Pool-meccset idén, de nyilván közel sem annyit, mint te, ezért érdekelne a véleményed a szlovákról.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 19., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 19., szombat 15:23
Mer a csóka eszméletlen szarul rúgta a tizit...:DKb mint DM dortmundba...szerk.: Lloris barátom, eszméletlen nagy király vagy.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 19., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 19., szombat 15:16
Nem értek egyet, szerintem kiemelkedő játékintelligenciájú futballista, aki nem csak a gyorsaságára építi a játékát, mentálisan abszolút a topon van és sosem vét amatőr hibákat.nmate írta:Kedvencem ez a Rose. Helyén kis túlzással egy faék is játszhatna,de akár én is, annyira fogalmatlan.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 19., szombat 15:15
Olyan seminyő...ziro4vr írta:addig jó amíg nem hall róla az ember..nem tartom valami nagy edzőnek, bár ha őt megkérdeznénk, valszeg mást mondanaGT37 írta: Furcsa amúgy Magath papát látni a padon, róla sem hallottam már vagy két éve.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 19., szombat 15:12
Ehhez mondjuk nem kell látnoknak lenni'shutterisland írta:eriksen megint odatett két gólpasszt.
a szezon legjobbja szerintem a spursben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 19., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 19., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:55
addig jó amíg nem hall róla az ember..nem tartom valami nagy edzőnek, bár ha őt megkérdeznénk, valszeg mást mondanaGT37 írta: Furcsa amúgy Magath papát látni a padon, róla sem hallottam már vagy két éve.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 19., szombat 14:53
ziro4vr írta:gondolkodtam hogy bemásolom a kezdőt, de nem éreztem magam méltónak ráGT37 írta:Félidőben 1-1-re állunk a Fulham ellen, meglepő módon Eriksen adta a gólpasszt. Csak most tudok bekapcsolódni a meccsbe, remélem, behúzzuk valahogy.Mondjuk ez a Kaboul-Fryers páros középen nem hangzik olyan jól...
![]()
![]()
és vezet is a csapatod, ennyit jelent a jelenléted
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:51
gondolkodtam hogy bemásolom a kezdőt, de nem éreztem magam méltónak ráGT37 írta:Félidőben 1-1-re állunk a Fulham ellen, meglepő módon Eriksen adta a gólpasszt. Csak most tudok bekapcsolódni a meccsbe, remélem, behúzzuk valahogy.Mondjuk ez a Kaboul-Fryers páros középen nem hangzik olyan jól...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 19., szombat 14:48
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem