HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 19., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:18
szerintem menjetek a telejósdábaGéci írta:Én elmondom, hogy itthon 2-0-ra nyerünk. Idegenben pedig vezetést szerez a BM, majd CR ver eggyet beállitva az 1-1-es erdményt.dannen írta:én azt mondom, hogy (bár nagyon nehéz lesz) , de itthon nem szabad gólt kapni. egy 0-0-val is elégedett lennék szerdán. ha gólt kapunk, akkor nem nagyon születhet nekünk olyan eredmény (a realitás talaján maradva), ami egyértelműen nekünk kedvezne. a 3-1 nyilván, de nem tudom ki fog-e jönni a lépés. a 2-1re is húznám a számat, nem életbiztosítás. idegenben szerintem képesek leszünk gólt szerezni, főleg ha a bayern gól kényszerben lesz és fejetlenül jönnek előre.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 19., szombat 13:53
Én elmondom, hogy itthon 2-0-ra nyerünk. Idegenben pedig vezetést szerez a BM, majd CR ver eggyet beállitva az 1-1-es erdményt.dannen írta:én azt mondom, hogy (bár nagyon nehéz lesz) , de itthon nem szabad gólt kapni. egy 0-0-val is elégedett lennék szerdán. ha gólt kapunk, akkor nem nagyon születhet nekünk olyan eredmény (a realitás talaján maradva), ami egyértelműen nekünk kedvezne. a 3-1 nyilván, de nem tudom ki fog-e jönni a lépés. a 2-1re is húznám a számat, nem életbiztosítás. idegenben szerintem képesek leszünk gólt szerezni, főleg ha a bayern gól kényszerben lesz és fejetlenül jönnek előre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. április 18., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 19:11
Ha a két évvel ezelőtti BM elleni visszavágón Pepe nem hozza össze azt a full felesleges büntetőt akkor továbbjutunk. Tavaly Dortmundban Lewandowski a tizenhatoson belül azt csinált amit akart, a mai napig képtelen vagyok felfogni, hogy rámolhatott be négy gólt akkor, 11-essel együtt is. 3 éve szintén Pepe ment Alves felé talppal, és hiába hogy nem volt kontakt, de az nem rajta múlott, Alves tudta is mit kell csinálni, a bíró megette, de ettől a portugál még vastagon benne volt szerintem, ott megint ha 0-0 akkor ki tudja...De az is tény, hogy a posztjuk legjobb 10 játékosa között mindketten ott vannak, és értik és tudják annyira a dolgukat, hogy nem rajtuk múlik a Real eredményessége.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 18., péntek 18:43
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 18., péntek 18:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 14:53
mert fejben gyenge...Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...
nagyon kevésszer.....Ahogy az ellenkezője is sokszor...mindkét esetben.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 18., péntek 14:46
Khediramorientes írta: Majd egyszer talán a japán tudósok kifejlesztik azt a tökéletes robotot,aki mentes lesz minden emberi tènyezőtől,s ha ne aggy isten Neymar mégis főldhözvágja magát mellette,szépen felsegíti,leporolja,és 5 nyelven kér majd tőle elnézést...
.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 14:40
Na tessék...pont erről beszélek,egy dolog a francia liga,meg egy másik helytállni,odakoncentrálni 90 percen keresztül egy top csapat ellen...Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 18., péntek 14:26
Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...Csak ha ők nem,akkor nemtom ki ezen a poszton a legjobb,Thiago Silva OK,
Mondjuk az, hogy valaki 18 meccsen keresztül nem hibázik, az nem jelenti azt, hogy nem is hibázott...(nem tudom, hogy beleesett-e, de az MU ellen pl könnyen elkerülhető lett volna a kapott gól, ha Varane nem akarja kihozni a labdát a 16oson kívülre), ahogy Drogbáék is szopatták kicsit.18 meccset nem neveznék szűk időtartamnak.
Ahogy az ellenkezője is sokszor...mindkét esetben.Az újságírók baromságokat beszélnek...én nem szoktam,mint ez már számtalanszor ki is derült.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 18., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 14:10
Az egész csapat gyenge fejben...ez most az új szlogenmert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék,
Az újságírók baromságokat beszélnek...én nem szoktam,mint ez már számtalanszor ki is derült.Ellenben ugyanolyan butítást végzel itt a fórumon, mint amiket az újságírókra mondasz.
okos.....Egyszóval ebben a posztban mindig benne van a hiba,úgy mentálisan,mint egy rossz helyezkedéssel vagy egy rossz ütemű becsúszással...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 14:01
Én ezen nem csodálkozom,hogy néha elszakad a cérna,mikor olyan a támadók 99%-a hogy ráfújnak és aztán kiskanállal kell összeszedni....Az tény, hogy nem nagyon van náluk jobb játékos jelenleg a posztjukon, nem is ez a baj. A baj az, hogy sokszor a csaját csapatukra veszélyesek azzal amiket egyes szitukban elkövetnek, mert nem bírnak semlegesek maradni és nyugodtak maradni. Ezért nem lesznek ők sosem kiemelkedően jók, mert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék, hiába lennének ők a legjobbak, ha egyszerűen sokszor nem gondolkodnak... az esetek többségében.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 18., péntek 13:42
Az tény, hogy nem nagyon van náluk jobb játékos jelenleg a posztjukon, nem is ez a baj. A baj az, hogy sokszor a csaját csapatukra veszélyesek azzal amiket egyes szitukban elkövetnek, mert nem bírnak semlegesek maradni és nyugodtak maradni. Ezért nem lesznek ők sosem kiemelkedően jók, mert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék, hiába lennének ők a legjobbak, ha egyszerűen sokszor nem gondolkodnak... az esetek többségében.R.M.C.F írta:Ramos és pepe is megbizható kitűnő teljesitményt nyújt évek óta....a média ennek ellenmegy és ez megzavarhatja a fejeket,és azt hihetjük,ők nem top játékosok......az a rossz hír,hogy igencsak azok. A többi akik még oda tehetek mellé,thiago silva pl,szintén hibázgat,bár minden meccsét nem láttam,de amin láttam voltak szépen helyezkedési hibái.
A sokra tartott david luiz meg olyan gyermeteg hibákat vét,hogy nevetséges.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 13:41
Oké, elmúltam már 14 és van önálló véleményem a fociról. Látom, amit látok..a média ennek ellenmegy és ez megzavarhatja a fejeket
18 meccset nem neveznék szűk időtartamnak.ezek egyedi esetek,illetve szűk időtartam alatt voltak..
Rajta meg kb mindenki röhög a Chelsea drukkereken kívül.A sokra tartott david luiz meg olyan gyermeteg hibákat vét,hogy nevetséges.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 13:40
Igen azok, papiron. De ha bayern ellen lehozzák mondjuk a két meccset max 1 olyan egyéni hibából amiből gólt kapunk, akkor befogom a pofám, ígérem.ők nem top játékosok......az a rossz hír,hogy igencsak azok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 13:32
ezek egyedi esetek,illetve szűk időtartam alatt voltak....pepe is levette a csúcs etoot úgy hogy azt sem tudta merre arra.Levette Messit a pályáról, majd oda-vissza gólt vert. Na az, extraklasszis teljesítmény, meg a 18 (?) szabálytalanság nélkül lehozott meccs.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem