Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Formula-1
egy biztos...ha Briatore vissza kerül, és a Ferrari élére, akkor ott vége mindennek, megint jönnek a sunyi húzások, ordító csalások...az az ember egy szégyen
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, hogy még nem ért hozzá, de attól még lehet jó menedzser. Talán most arra van szüksége a Ferrarinak, hogy hagyják a szakembereket dolgozni, nyugodt körülményeket biztosítsanak nekik. Mattiacci lehet olyan körülményeket fog teremteni a Ferrarinál, hogy megtáltosodnak, és frappáns megoldásokkal jönnek ki a mérnökök. Nem kell, hogy a főnök mindig ott okoskodjon a fejük felett, talán kisebb lesz rajtuk a nyomás, felszabadulnak. Legalábbis ezt látom a rózsaszín köd mögülEz az új csapatfőnök....ez valami vicc...mondjuk ügy hogy egy sima autókereskedőt megbíznak egy alapvetően speciális szegmens vezetőjévé....az oke hogy egy jó üzletember,(na ez sem volt nehéz,eldőnteni ki vásárolhat ferrarit és ki nem),de ha mégoly jó menedzser is,az autósporthoz semmi köze.Ez kb olyan mintha Perez leülne a Real kispadjára...aztán kiadná a taktikai utasítást:"Gyerekek nyerni kell..."

ez kajak igaz, hogy egy körrel előbb intették le a futamot???....
http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-banali ... ye-2330205
nem néztem ezt a valamit, úgy látom jól döntöttem, de ez azért korrekt, hogy 56ig nem tudnak számolni....

http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-banali ... ye-2330205
nem néztem ezt a valamit, úgy látom jól döntöttem, de ez azért korrekt, hogy 56ig nem tudnak számolni....

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ricciardo lassacskán kezdi beárazni Vettel eddigi 4 vb-címét. Mikor még a WSR-ben versenyzett, már ott jónak tűnt, egy alkalommal meg is néztem itthon.. Tud a srác, na.
#happyshitting
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez az új csapatfőnök....ez valami vicc...mondjuk ügy hogy egy sima autókereskedőt megbíznak egy alapvetően speciális szegmens vezetőjévé....az oke hogy egy jó üzletember,(na ez sem volt nehéz,eldőnteni ki vásárolhat ferrarit és ki nem),de ha mégoly jó menedzser is,az autósporthoz semmi köze.Ez kb olyan mintha Perez leülne a Real kispadjára...aztán kiadná a taktikai utasítást:"Gyerekek nyerni kell..."

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a Ferrari gárdája hülyékből áll...évek óta nem nyertek semmit. A stratégia persze az hogy 1 versenyzőre kell építeni az autót. Idén sincs ez másképp ez egyértelmű. Nem értem hogy tudnak ekkora hibát elkövetni. Így Kimi még csak segíteni sem tud, de más sem tudna, egy szem Alonsonak kell valamit produkálnia...a vicc az hogy a ráépített autó sem ér sokat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazság szerint azért jobban örülök, hogy Alonso végre dobogón vanPuding írta:Legalább neked tetszik valami a mostani f1-ben...Remy írta:Hallod Vettel... idén már másodjára kell elengedned Ricciardot, mert jobb náladPedig a valahavoltlegnagyobb pilótától azért kicsit többet várnék

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Legalább neked tetszik valami a mostani f1-ben...Remy írta:Hallod Vettel... idén már másodjára kell elengedned Ricciardot, mert jobb náladPedig a valahavoltlegnagyobb pilótától azért kicsit többet várnék

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hallod Vettel... idén már másodjára kell elengedned Ricciardot, mert jobb nálad
Pedig a valahavoltlegnagyobb pilótától azért kicsit többet várnék

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
A 2. legeredményesebb csapat az F1 történetébenA Mekik a kezdeti sikereket követően eléggé legyengültek sajnos.:hmmm:

Jövőre a hondával nagyon ütőképesek lehetnek

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nyugi, Balázs Benjamin a legjobb, a Schumi meg a Hakkinen elmegy, a többi... 
A Mekik a kezdeti sikereket követően eléggé legyengültek sajnos.

A Mekik a kezdeti sikereket követően eléggé legyengültek sajnos.

"And my heart will leave you never."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A sokkal az már túlzás, mikor csapattársak voltak Ferrariba, első évben Kimi vb cím, kis szerencsével(és Massa tökéletes utolsó brazil nagydíjával), második évben Massa nyerhetett volna, neki pont az a kevés hiányzott ami Kiminek megvolt. Harmadik évben pedig Massa a balesetéig jobban állt pontszámokban, szóval ha olyan sokkal jobb Kimi akkor ez a három év neki simábban ki kellett volna jöjjön, nem?Massa egy erős közepes pilóta. Kimi sokkal jobb nála.

Persze ha a 2007 előtti időszakot nézem akkor valóban jó volt Kimi, aztán jóllakott egy címtől, és valószinüleg hosszútávon
a piázgatás, meg a bulizás sem segített.
- morientes
Azért 2007-ben berántotta,igaz némi szerencsével.És azóta sem nyert bajnokságot a ferrari,csak csapatban.a kifogások meg inkább tények, de sajnos Kimi egész pályafutására jellemző ez a balszerencse a technikával...
Ami Massat illeti...valóban jobb megoldás vokt Alonso mellé mint Raikkönen,de örülök hogy Iceman visszatért...a brazilnak meg jót tett a környezetváltàs,azt hiszem.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Massa egy erős közepes pilóta. Kimi sokkal jobb nála. Bár, valljuk be, ez a mai F1-ben lóf'szt se számít kb.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jóhogy mondod, már-már spicces állapotban vagyok. No de, téma: Azt nem írtad le konkrétan, hogy Massa jobb, mint Kimi de arra engedtél következtetni azzal, hogy ezt írtad:realistahuni írta:Állj le a piával még korai locsolkodni.
Olvasd el mégegyszer, azt írtam, hogy jobb Massa mint Kimi? Nem hinném.
És erre jöttem én. Értem, hogy mit mondasz de még korai visszasírni Massát és Kimit elküldeni. Pláne, hogy a Ferrari az első helyekért megy... ja nem. Nem hiszem, hogy ez lenne a max. amit tudna Kimi. Várjunk még, aztán ha nem változik semmi akkor neked lett igazad, nincs belőle semmi.realistahuni írta:sőt talán még közelebb is tudott kerülni Alonsohoz mint a finn.
Kár volt ezért a vastag szerződést odadobni Kiminek.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én meg az Alonso fanokat nem akarom megsérteni, de ha megnézzük az eddigi pályafutásukat, hogy kinek milyen lehetőségei voltak, milyen autókat vezettek, a spanyol semmivel sem tett le különlegesebb dolgokat az asztalra mint Kimirealistahuni írta:Jó, persze most még lehet kifogásokat keresni, tényleg nem akarom megbántani a Kimi fanokat
ez a nagy Alonso se**nyalás is kicsit vicces, ott van már mióta a Ferrarinál, de még egyszer sem sikerült normális autót összerakni. Lehet szidni a mérnököket, de nagy beleszólása van a pilótáknak is a kocsi fejlesztésébe. Az anyagi forrásokkal sincs baj, valahogy mégse sikerül...
a kifogások meg inkább tények, de sajnos Kimi egész pályafutására jellemző ez a balszerencse a technikával...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Állj le a piával még korai locsolkodni.Most így pár futamból azt megmondani, hogy Massa jobb, mint Kimi több, mint butaság.
Olvasd el mégegyszer, azt írtam, hogy jobb Massa mint Kimi? Nem hinném.
Nem az elmúlt évekre gondoltam, ezt elfelejtettem megemlíteni, azt hittem nyilvánvaló, bocs.Ezt így pár futamból levontad? Az elmúlt évek teljesítményei azok abszolút nem lényegesek
Hanem arra, hogy értelmetlennek tartottam már tavaly megbontani az Alonso-Massa kettőst, mert a FERRARIBAN a brazil is hozta ezt a szintet amit most Kimi.
Jó, persze most még lehet kifogásokat keresni, tényleg nem akarom megbántani a Kimi fanokat, mert sokan szeretik, mert vicces, beszól, nem az a tipikus sablonpilóta...de tökmindegy ha 40 éves korukig ülnek a Ferrariban Kimi akkor sem fogja megverni Alonsot, sem időmérőn, sem vb pontszámokban. Alonsonak pedig szüksége lenne egy jó másodpilótára, ha már nem tudnak normális kocsit alátenni. Persze idén már minden mindegy, mert nem tud beleszólni az első helyért folyó harcba.Kimi talán még nem is vezette ezt az autót úgy hogy ne lett volna vmi baja. Szar a ferrari, ez van. Meg amugy is Alonsora lett építve, ki is lett mondva nemrég.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már megbocsáss, de ez úgy nem igaz ahogy van.realistahuni írta:Mit mondtam tavalyi szezon végén, hogy Kimi nem jobb pilóta mint Massa?
Ezt a teljesítményt a brazil simán lehozta kikiáltott másodpilótaként, sőt talán még közelebb is tudott kerülni Alonsohoz mint a finn.
Kár volt ezért a vastag szerződést odadobni Kiminek.

1. Kimi az egyik legtechnikásabb, a legjobb pilóták közé tartozik. Aki ha egy olyan mezőnyben versenyezne, ahol a kocsik egyenrangúak (GP2) ott lenne az élen. Most így pár futamból azt megmondani, hogy Massa jobb, mint Kimi több, mint butaság.
2. Egyszerűen nem fekszik neki a kocsi, még. EZt látjuk most. De ez akkor nem számít, szar és kész. A lotusban is az volt, 2007 és 09 között is az volt, amikor a McLarennel fenyegetést jelentett Schumira akkor is az volt...

- Remy
- Kapcsolat:
Jobb mint Massa ez tény, Kimi keményebb pilóta, azért Schumi tökeit is sikerült keményen megszorongatnia 2003-ban. DE az is tény, hogy a VB győzelem után Kimi megváltozott, és már nem az aki előtte volt. A VB győzelem után viszont már nem tudom kijelenteni azt, hogy egyértelműen jobb pilóta mint Massa.besteve7 írta:Ezt így pár futamból levontad? Az elmúlt évek teljesítményei azok abszolút nem lényegesekrealistahuni írta:Mit mondtam tavalyi szezon végén, hogy Kimi nem jobb pilóta mint Massa?Valahogy neki egy VB címet is sikerült összekukázni, sőt ha anno nem lett volna ilyen balszerencsés akár többet is. De, hogy most nem megy neki ezzel a szutyok géppel, amivel valahogy Alonsonak se nagyon, máris jobb Massa
![]()
Ha a Ferrari nem egy gyökér vezetővel állt volna ki évről-évre, akkor Massa is simán VB győztes. Ráadásul, ha nem sérül meg, akkor sikeresebb is lehetett volna. (azt nem mondom, hogy nyert volna még 1VB-t) Massa is nagyon oda tudta tenni a kocsit, de neki sajnos vége lett a bizonyos magyar nagydíj után

Mindenesetre nem érdemes nagyon belemenni ebbe a témába.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ezt így pár futamból levontad? Az elmúlt évek teljesítményei azok abszolút nem lényegesekrealistahuni írta:Mit mondtam tavalyi szezon végén, hogy Kimi nem jobb pilóta mint Massa?