Na akkor Klopp finoman beintett a Barcának, mondván Dortmundban "senkinek nem kell aggódnia" (mert marad és kitölti a szerződését)!Klopp habla del Barça: "Nadie tiene que preocuparse"

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 19., szombat 16:09
Na akkor Klopp finoman beintett a Barcának, mondván Dortmundban "senkinek nem kell aggódnia" (mert marad és kitölti a szerződését)!Klopp habla del Barça: "Nadie tiene que preocuparse"
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 19., szombat 15:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 19., szombat 15:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. április 19., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 19., szombat 13:04
keret a bilbao ellen. na fel kell kötni a gatyeszt, ha nem akarnak megint csúnyán szívni.Pinto, Oier, Montoya, Cesc, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Pinto, Bartra, Song, Afellay, Tello, Adriano, Alves, Sergi Roberto y Sergi Gómez
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 19., szombat 12:53
Meglepő is volt tőled. Okés.R.M.C.F írta:Kimaradt egy "olyan" szócska.....Soha többé nem lesz ilyen 10 évünk, főleg nem ilyen összetételű csapattal, de azért így lenézni minket...sorry, én is úgy gondoltam,hogy OLYAN 5-6 évetek nem lesz azon a szinten.
Nem lenézés akart lenni.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. április 19., szombat 12:36
egyetértekmorientes írta:Ez igaz,de koránt sem mindegyikből lesz edző,vagy ír könyvet.A pénz meg lehet sok,de soha nem elég...Azért ehhez azt még vegyük hozzá hogy az aktív pályafutása után sem áll meg az élet. Mert a legtöbb ír egy könyvet amiből szerintem megint csurran csöppen valamennyi, illetve elmennek edzőnek vagy valamelyik klubnál betöltenek egy semmilyen posztot és szerintem még ott is elég jól megfizetik őket. Ha meg összejön nekik az edzősködés akkor meg ismét egész jól kereshetnek.Miért ne okoskodna ha van sansza a többre?Így van ezzel az átlag ember is,mégha sokkal szerényebb keretek között is.Ilyen az emberi természet.Megszerezni amit csak lehet,ha van rá lehetőség....Az meg hogy már annyi pénze van hogy nem tud vele mit kezdeni....nos még egy villa,még egy ferrari,vagy akár egy trópusi sziget....
Toti írta:ezt még csak most látom, alves..
Sosem tartozott a nagy kedvenceim közéEzek után meg pláne nem fog ... jobban járna ha inkább focizna egy kicsit meg néha felvenne egy két könyvet és művelődne ...
okádék vagy.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. április 19., szombat 12:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 19., szombat 12:15
Ez igaz,de koránt sem mindegyikből lesz edző,vagy ír könyvet.A pénz meg lehet sok,de soha nem elég...Azért ehhez azt még vegyük hozzá hogy az aktív pályafutása után sem áll meg az élet. Mert a legtöbb ír egy könyvet amiből szerintem megint csurran csöppen valamennyi, illetve elmennek edzőnek vagy valamelyik klubnál betöltenek egy semmilyen posztot és szerintem még ott is elég jól megfizetik őket. Ha meg összejön nekik az edzősködés akkor meg ismét egész jól kereshetnek.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. április 19., szombat 12:04
Azért ehhez azt még vegyük hozzá hogy az aktív pályafutása után sem áll meg az élet. Mert a legtöbb ír egy könyvet amiből szerintem megint csurran csöppen valamennyi, illetve elmennek edzőnek vagy valamelyik klubnál betöltenek egy semmilyen posztot és szerintem még ott is elég jól megfizetik őket. Ha meg összejön nekik az edzősködés akkor meg ismét egész jól kereshetnek.morientes írta:Egy futballistának van kb 10 jó éve,ezalatt kell annyi grandot összetolni,amennyit csak lehet.Pláne-ahogy valaki írta előttem- jöhet egy sérülés,aztán adios.Én nem itélem ezért egyiket sem,azért viszont annál inkább,hogy olyankor jár a pofája valakinek,mikor a teljesítménye erősen visszaesik.
Meg persze nem mindenki David Beckham,aki akkor is a legtöbbet kereső labdarúgó volt,mikor már nem is volt aktív....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 19., szombat 11:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 19., szombat 11:35
Kimaradt egy "olyan" szócska.....Soha többé nem lesz ilyen 10 évünk, főleg nem ilyen összetételű csapattal, de azért így lenézni minket...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 19., szombat 11:23
Elvileg ő Barcelona új jelképe, ő nem tesz ilyet...Géci írta:Arra nem gondol senki, hogy Mesi pont azért kér ennyit, mert ùgy van vele, hogy ha olyan hülye a vezetőség, hogy fizet, akkor fizessen. Viszont ha nem akkor távozik... Gyors leugrik a süllyedő hajóról az anyák szeme fénye...
Én amúgy esküszöm, hogy leigazolnám a chileit. Jesé sérülése és a nyári változtatások mellett simán. Tud játszani mindenhol a támadók között és már az Udineseben is nagy spíler volt. Nem értem, hogy a Barcában miért csak ennyit látunk tőle. Vagy is Messi, meg a hülye rotáció...h3x0r írta:A katalán Sport úgy tudja, Alexis ígéretet kapott Martinótól, hogy a kupadöntőben a kezdőcsapat tagjaként futhat ki a pályára, ám az 51 esztendős szakember végül Cesc Fabregas mellett tette le a voksát, és a chilei támadót csak akkor küldte pályára, amikor már „égett a ház”.
A jelentések szerint Alexis ezt vette zokon, és a lefújás után gyávának nevezte Martinót, sőt a döntő vesztesének járó ezüstérmet sem vette át. (Erről az alábbi videó tanúskodik.)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 19., szombat 10:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 19., szombat 9:56
A katalán Sport úgy tudja, Alexis ígéretet kapott Martinótól, hogy a kupadöntőben a kezdőcsapat tagjaként futhat ki a pályára, ám az 51 esztendős szakember végül Cesc Fabregas mellett tette le a voksát, és a chilei támadót csak akkor küldte pályára, amikor már „égett a ház”.
A jelentések szerint Alexis ezt vette zokon, és a lefújás után gyávának nevezte Martinót, sőt a döntő vesztesének járó ezüstérmet sem vette át. (Erről az alábbi videó tanúskodik.)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 19., szombat 9:27
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. április 19., szombat 8:20
ha a neki fizetendő új bért bruttóban vesszük, és hozzátesszük a 100 % reklámbevételeit akkor már nem is vagyunk messze a 100tólMessi. Ha valóban ennyit akar, adios! Sőt, a helyében 1 euróval sem mernék többet kérni az idei szezon után. Amúgy kizártnak tartom. 5 évre 200 helyett 1 évre 100? Akkor miért nem 1 évre az 500? Még ha azt írnák, hogy "jóval többet". Konkrétan csődbe menne a klub. Sok idiótaságot csinált a vezetőség, és jópár botrány igaznak is bizonyult, de azért most örülhettek, a média nem csak titeket próbál mocskolni.
mahitoo(Henke)
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 19., szombat 8:14
Én már készülök is a másodosztályú meccsekre, mikor a Barca B-vel fogunk csatázni a kiesés ellen...R.M.C.F írta:mert ha igen, barcáék helyében közölném a gyerekkel hogy előtte is volt barcelona meg utána is lesz,
![]()
és még is milyen barca volt előtte?
![]()
vagy mi lesz utána szerinted?
Xavi,iniesta kimegy.....majd messi eligazol....szerinted mikor lesz akár csak esélyük is magas szinten játszani?
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. április 19., szombat 2:59
Ezt egész egyszerűen nem hiszem elA sport szerint, ami katalán lap, a klub vezetősége 5 évre 200 millát ajánl Messinek, és a marketingjogok egy részét. Ez azonban nem elég neki, és úgy alakítaná a dolgokat, hogy (mindenki kapaszkodjon) évi 100 MILLIÓRA jöjjön ki a fizetése!!!
Pessi+Me$$i=Pe$$i
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 18., péntek 23:15
A műesés- és a favágás-oktatót se hagyd ki.torjack írta:ez nem feltétlenül csak a játékosról szól. van ügynöke,könyvelője, pr-szaki, fodrász, miegymás...no meg a família.nekik is több eshet le, ha a játékos még többet keres.
lásd egyrészt a fentiek. másrészt...bejátszik az is, hogy számítani kell a negatív eshetőségekre. belepukkannak a játékos lábába kőkeményen amikor még csak a karrierje elején jár, úgy hogy a pályafutásának annyi, nem mindegy, mennyit focizott össze addig. nem csak neki, hanem a környezetének sem. az igazán jóknak és szerencséseknek jön az össze, hogy olyan helyen hozzák össze a nagy lóvét, ahol amúgy is szívesen játszanának.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem