20 évesen

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 18., péntek 20:05
20 évesen
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 15:59
Ez így van,de ismerve Mout,koránt sem biztos hogy hozza a meccset a liverpool.Bár talán az X is elég lehet,de a cheldeat még mindig szervezettebbnek tsrtom.mint csapatot.Ami a vörösök mellett szöl,hogy talán jobban egyben vannak,és itt most enyhe képzavar lehet,hisz előbb írtam hogy szervezetebb a chelsea,de ezt úgy értem hogy taktikailag,míg a poolnál maga a csapat egység az,ami egyetlen PL csapatnál sincs meg,mint őnáluk.R.M.C.F írta:Chelsea-re nyomtam anno, JM miatt,ő plusz egy ember egy csapatnál. De örülök a pool feltámadásának, régi nagy csapat,akikre szüksége volt a focinak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 15:53
már csak egy jó depor, valencia, sevilla, lyon, marseille, milan, inter, juve és fradi kellR.M.C.F írta:Chelsea-re nyomtam anno, JM miatt,ő plusz egy ember egy csapatnál. De örülök a pool feltámadásának, régi nagy csapat,akikre szüksége volt a focinak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 18., péntek 15:28
Legyen úgy.De ha a tegnap alapították volna is megérdemlik, hogy helyesen leírjuk a nevét nemde?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 18., péntek 15:08
Miért is? A klubot 1880-ban alapították, és nyertek már 1-2 kupát.torjack írta: Ugyanakkor a tisztelet nem olyan dolog, ami alanyi jogon jár, hanem vagy kivívod, vagy nem. A futballistáiknak, edzőjüknek, szurkolóiknak jár. Magának a klubnak? Térjünk vissza rá úgy 20-30 év múlva.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 18., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 18., péntek 15:02
nmate írta:Nem kötekedésből, meg tudom, hogy semmi jogom szólni, de ne süllyedjünk már FCB meg EB fórum szintre. Tisztelet adjuk meg.torjack írta:shitty nem nyeri meg
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 18., péntek 14:07
Nem kötekedésből, meg tudom, hogy semmi jogom szólni, de ne süllyedjünk már FCB meg EB fórum szintre. Tisztelet adjuk meg.torjack írta:shitty nem nyeri meg
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 18., péntek 13:31
dettó.Realista24 írta:Chelseare nyomtam korábban, de bízom benne, hogy a Pool nyeri, megérdemelnék minden tekintetben. És őszintén bevallva, amiket eddig néztem meccseket, tetszettek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 18., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 18., péntek 12:57
féltucatnyi helyzetük volt, csak magukat okolhatják hogy nem mentek be. sokkal nagyobb lehetett volna a kettő csapat közti különbség, nem csak 0-1. győzelem a lényeg, most más nem számít.sucre írta:Mármint az a csapat, aki a meccs elejétől emberhátrányban játszó Swanseat egy potyával vertek?
Poolnál az előny ez igaz, de... A MECCS ahol minden el fog dőlni! (trailer)sucre írta:Nem azt mondom, hogy a 'Pool már megnyerte, de elég a következő 4 meccsen 3 win 1 draw. Innentől már tényleg csak mi bukhatjuk el.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 18., péntek 11:40
Mármint az a csapat, aki a meccs elejétől emberhátrányban játszó Swanseat egy potyával vertek? Vagy a Palack elleni vereség?de a Chelsea az erősebb csapat
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 17., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 17., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 17., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 17., csütörtök 13:28
Mindkét csapatnak a kezében van a bajnoki cím, mert csak a saját teljesítményüktől függ a győzelmük, nem kell az ellenfél botlására várni, mint ahogy a Real teszi. A Pool minimális előnyben van a hazai pálya miatt, és mert egy x is elég nekik, de a Chelsea az erősebb csapat. A Chelsea és főleg Mou hány meccset nyertek ilyen szituban? Rengeteget. Szerintem tök egyenlő esélyekkel indul a meccs, az lesz a bajnoki döntő. Ha tippelnem kéne, még mindig a Chelseat mondanám.Remy írta:Matt009 írta:Igazam lesz még a végén ezzel a Chelsea bajnoki címmel... A Chelsea kezében van a bajnokság, csak a Poolt kell megverni, meg hozni a többi meccset.![]()
![]()
nap hozzászólása
![]()
![]()
![]()
Pool van előrébb, és Pool - Chelsea lesz (érted... Pool lesz hazain!) tehát kurvára a Pool kezében van a bajnoki cím sorsa, nem a Chelseaében. Ráadásul, ha a Pool kikap, akkor is csak 1 pont előnye lesz a Chelseanek, ami egy X esetén is bukó.
Amúgy a Pool igazi bajnokként küzd, úgyhogy megérdemelnék.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem