mert fejben gyenge...Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...

nagyon kevésszer.....Ahogy az ellenkezője is sokszor...mindkét esetben.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 14:53
mert fejben gyenge...Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...
nagyon kevésszer.....Ahogy az ellenkezője is sokszor...mindkét esetben.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 18., péntek 14:46
Khediramorientes írta: Majd egyszer talán a japán tudósok kifejlesztik azt a tökéletes robotot,aki mentes lesz minden emberi tènyezőtől,s ha ne aggy isten Neymar mégis főldhözvágja magát mellette,szépen felsegíti,leporolja,és 5 nyelven kér majd tőle elnézést...
.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 14:40
Na tessék...pont erről beszélek,egy dolog a francia liga,meg egy másik helytállni,odakoncentrálni 90 percen keresztül egy top csapat ellen...Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 18., péntek 14:26
Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...Csak ha ők nem,akkor nemtom ki ezen a poszton a legjobb,Thiago Silva OK,
Mondjuk az, hogy valaki 18 meccsen keresztül nem hibázik, az nem jelenti azt, hogy nem is hibázott...(nem tudom, hogy beleesett-e, de az MU ellen pl könnyen elkerülhető lett volna a kapott gól, ha Varane nem akarja kihozni a labdát a 16oson kívülre), ahogy Drogbáék is szopatták kicsit.18 meccset nem neveznék szűk időtartamnak.
Ahogy az ellenkezője is sokszor...mindkét esetben.Az újságírók baromságokat beszélnek...én nem szoktam,mint ez már számtalanszor ki is derült.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 18., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 14:10
Az egész csapat gyenge fejben...ez most az új szlogenmert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék,
Az újságírók baromságokat beszélnek...én nem szoktam,mint ez már számtalanszor ki is derült.Ellenben ugyanolyan butítást végzel itt a fórumon, mint amiket az újságírókra mondasz.
okos.....Egyszóval ebben a posztban mindig benne van a hiba,úgy mentálisan,mint egy rossz helyezkedéssel vagy egy rossz ütemű becsúszással...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 14:01
Én ezen nem csodálkozom,hogy néha elszakad a cérna,mikor olyan a támadók 99%-a hogy ráfújnak és aztán kiskanállal kell összeszedni....Az tény, hogy nem nagyon van náluk jobb játékos jelenleg a posztjukon, nem is ez a baj. A baj az, hogy sokszor a csaját csapatukra veszélyesek azzal amiket egyes szitukban elkövetnek, mert nem bírnak semlegesek maradni és nyugodtak maradni. Ezért nem lesznek ők sosem kiemelkedően jók, mert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék, hiába lennének ők a legjobbak, ha egyszerűen sokszor nem gondolkodnak... az esetek többségében.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 18., péntek 13:42
Az tény, hogy nem nagyon van náluk jobb játékos jelenleg a posztjukon, nem is ez a baj. A baj az, hogy sokszor a csaját csapatukra veszélyesek azzal amiket egyes szitukban elkövetnek, mert nem bírnak semlegesek maradni és nyugodtak maradni. Ezért nem lesznek ők sosem kiemelkedően jók, mert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék, hiába lennének ők a legjobbak, ha egyszerűen sokszor nem gondolkodnak... az esetek többségében.R.M.C.F írta:Ramos és pepe is megbizható kitűnő teljesitményt nyújt évek óta....a média ennek ellenmegy és ez megzavarhatja a fejeket,és azt hihetjük,ők nem top játékosok......az a rossz hír,hogy igencsak azok. A többi akik még oda tehetek mellé,thiago silva pl,szintén hibázgat,bár minden meccsét nem láttam,de amin láttam voltak szépen helyezkedési hibái.
A sokra tartott david luiz meg olyan gyermeteg hibákat vét,hogy nevetséges.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 13:41
Oké, elmúltam már 14 és van önálló véleményem a fociról. Látom, amit látok..a média ennek ellenmegy és ez megzavarhatja a fejeket
18 meccset nem neveznék szűk időtartamnak.ezek egyedi esetek,illetve szűk időtartam alatt voltak..
Rajta meg kb mindenki röhög a Chelsea drukkereken kívül.A sokra tartott david luiz meg olyan gyermeteg hibákat vét,hogy nevetséges.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 13:40
Igen azok, papiron. De ha bayern ellen lehozzák mondjuk a két meccset max 1 olyan egyéni hibából amiből gólt kapunk, akkor befogom a pofám, ígérem.ők nem top játékosok......az a rossz hír,hogy igencsak azok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 13:32
ezek egyedi esetek,illetve szűk időtartam alatt voltak....pepe is levette a csúcs etoot úgy hogy azt sem tudta merre arra.Levette Messit a pályáról, majd oda-vissza gólt vert. Na az, extraklasszis teljesítmény, meg a 18 (?) szabálytalanság nélkül lehozott meccs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 13:25
Itt most nem arról van szó, hogy valakit ki tudott-e cselezni Thorgelle vagy nem. Hanem arról, hogy szinte nincsen olyan fontos meccs, ahol egyikük ne hibázna. Getafék ellen könnyű villogni, meg cleansheetet lehozni, de nem ez a mérce..a foci ilyen.
cannavarot kérdezd meg illés béláról.![]()
vagy geráról.
![]()
még azok is szopatták.
....mint ahogy mindenkit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 13:22
hehe írta:varane a sérüléséig egy egész szezonon át nyomta.R.M.C.F írta:Mintahogy hiba nélkül játszó védő nincs. nem létező fogalom. más védők többet hibáznak.
cannavaro, nesta, terry, mind képesek voltak hosszú hónapokig hiba nélkül játszani egyénileg
meg lehet csinálni, fejben dől el ez is.
ramos és pepe kevés ehhez, sosem értek fel a csúcsra.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 18., péntek 13:12
Téged csak támadni lehet brohehe írta:ez a dolgok nehezebbik része
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 13:02
ez a dolgok nehezebbik része
Értelmezzük már, amit írt hehe a támadás helyett.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 18., péntek 12:59
És az azt megelőző szezonban..Kerlon írta:Elkezdi Cannavaro hiba nélkül játszott. Max az aranyérmes VB-n,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 12:48
Értelmezzük már, amit írt hehe a támadás helyett.Kerlon írta:Elkezdi Cannavaro hiba nélkül játszott.Max az aranyérmes VB-n, az egész madridi szereplése egy hatalmas hiba ...
Nem csak Madridból állt ám Cannavaro pályafutása.mind képesek voltak hosszú hónapokig hiba nélkül játszani egyénileg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 12:07
varane a sérüléséig egy egész szezonon át nyomta.R.M.C.F írta:Mintahogy hiba nélkül játszó védő nincs. nem létező fogalom. más védők többet hibáznak.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem