Realista24 írta: Egyet kérek már csak a katalán barátaimtól; ne kapjatok ki otthon az Atmától.
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ha nekünk már nem lesz tétje, akkor nem adjuk le Simeone bandájának az utolsó meccset?

Nagy az esély, hogy nekünk az utolsó forduló már tét nélküli lesz és ha akkor az Atma előttetek lesz, le is mondhattok a bajnoki címről. Ez szerintem a napnál is világosabb.
Géci írta: mondom neki, hogy ameddig Xavi lassítja a támadásaitokat, addig nem lesz semmi féle előrelépés. Erre úgy nekem estek, hogy hát Xavi a legjobb, meg így meg úgy, hogy hirtelen csak nevetni tudtam
Nem tisztem megítélni embereket neten, de ezek az emberek a 20-as éveik alatt lehetnek vagy a legújabb divat drukkerek. Aki sok sok éve néz Barca meccset az pontosan tisztában van a dolgokkal. A többivel meg nem kell foglalkozni.
Messi-ről egyre többet cikkeznek ezt azt. Vmi olyasmi történhet most vele, mint Ronaldo-val nálatok anno. Naponta jelentek meg az írások, hogy megy vissza a United-be, ezért nem érzi jól magát vagy azért. Látszott is a teljesítményén, aztán megkapta a fizu emelést, vmi rendbe lett téve a hátérben és azóta boldog. Nagy eséllyel most nálunk is ez játszódik le.
GT37 írta:Gratulálok azoknak a trolloknak, akik megválnának Iniestától és Busquetstől.
Busquets mellé kell egy konkurencia, hogy ne tudjon alibizni. Benne még sok van. Iniesta meg fél lábbal is a világ elitjébe tartozna. Nincs hozzá fogható posztján. Intelligenciája pótolhatatlan és van még benne jó pár év. Nem a sebességéből él, az ő focijával húzhatja még jó sokáig.