Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 23., szerda 22:52

Coentrao ma nagyot játszott!!!

Jár a pacsi!!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 23., szerda 22:50

VanillaSky írta:A védelem úgy ahogy jó volt, voltak megingásaik de a másik mindig kisegítette a hibázót. A labda nem igen volt nálunk, így a támadókat nem túl jó elővenni, de azt a keveset be kellett volna vágni! Egyik sem lehetetlen feladat csak egyfajta higgadtság kéne hozzá, ez nincs meg. Ami kiakaszt az Pepe-Ramos ívelgetései, 30 méteres rádiuszban jók a labdáik 1-2 kolibri talán képes ezekre az irányváltásokra egy normális labdarúgó nem. Szóval adják Modricnak, neki lába meg agya is van hozzá a két védőnek egyik sem!
Ramos Pepe részt is láthattad volna Realisan, mert rendre letámadtak és kockázatos lett volna középre passzolni. Inkább ezek, mint elcsússzon valaki vagy elpattanjon aztán középen begyalogolnak.

Di Maria helyzete bosszant a leginkább, mert megint eszetlenül belevágott egyet a labdába, aztán ment a világvégére...

Coentrao és Carvajal előtt meg le a kalappal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 22:50

Ez a BM csak mázlival tud továbbmenni,mert fociban nem jobbak,csak a félpályánál tutujgatásban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 22:47

Amúgy Müllernél 11-es volt?
Dehogy volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 23., szerda 22:47

realistahuni írta:Amúgy Müllernél 11-es volt?
Nem. Lendületből akart megfordulni és rálőni, de elvesztette az egyensúlyát. Vagy valami ilyesmi történt ha jól emlékszem vissza. :)

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 23., szerda 22:47

bocs, csak megkérdezném újra, hogy hol van az a bayern, ami ufokból áll? akik európa felett állnak 2 szinttel......az utolérhetetlenek....

azok hát.... :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 23., szerda 22:47

A védelem úgy ahogy jó volt, voltak megingásaik de a másik mindig kisegítette a hibázót. A labda nem igen volt nálunk, így a támadókat nem túl jó elővenni, de azt a keveset be kellett volna vágni! Egyik sem lehetetlen feladat csak egyfajta higgadtság kéne hozzá, ez nincs meg. Ami kiakaszt az Pepe-Ramos ívelgetései, 30 méteres rádiuszban jók a labdáik 1-2 kolibri talán képes ezekre az irányváltásokra egy normális labdarúgó nem. Szóval adják Modricnak, neki lába meg agya is van hozzá a két védőnek egyik sem!

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 23., szerda 22:47

realistahuni írta: Amúgy Müllernél 11-es volt?
.
Az volt, csak Messi nem ért rá most. :/

Viccet félretéve, a nagy frászt, hatalmasat esett, mert elcsúszott a lába a kitámasztásnál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2014. április 23., szerda 22:47-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 23., szerda 22:47

Jó eredmény ez az 1:0,szerintem 1 gólt tudunk lőni az Allianzban is minimum,onnan meg nehéz lesz a helyzetük a bajoroknak,főleg ha a ma is látott meddő tiken-taken megy majd. :D
Ugyanilyen fegyelmezetten kell védekeznünk,lőni egy gólt és akkor meglehet a továbbjutás. Szerintem ennyi a recept. :D
Persze leírni könnyű, megvalósítani nehéz lesz,de meg tudják csinálni a fiúk! :salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 22:47

visszavágón egy egészséges Bale-CR párossal szétszedjük őket, mint berki a fehérjeporos zacsit..DM középre vissza, Karim megtartja aztán mehet a sprint.. BM-ből Robbenre rá kell állítani Coentraot, DM besegít, meg hozunk két kopasz tetovált szekust akik nem bírják a feszülőspólósokat aztán megvagyunk..esetleg Götzére érdemes még figyelni, a többi az kezelhető
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 22:46

Rövid leszek:

Labdatutujgatásban és szögletekben a BM volt a jobb. Fociban,gólban,nagy ziccerekben meg a Real Madrid.
Ez persze sokaknak nem tetszik,de had egyék a kefét.
Pep jól felépiti a csapatait,remek labdanélküli mozgások vannak,lehelyezkedések,elmozgások,a labdanélküli mindig olyan helyzetben amiben a játék folyamatosabb,ehhez nem kell nagy ész,évek óta ugatom ezeket.
Jó edző,bár én fele annyira tartom,mint a média,mert ott ő a csúcsedző,holott csak egy jó edző.
Robben sokat fejlődött,megtanult focizni? Ugyan,van egy koncepció,amiben mindenkinek helye,feladata van,ettől jobb egy egyén.
Ribery, zéró volt,most kellett volna durrognia.
Kroos? Ide akarják? Megégne.
Swein? Gyönyörűen focizik,de ezt láttam már akkor amikor még nem is volt személyije.

sok sérültünk volt,és egy meccsen a legfontosabb a variációs lehetőségek,ezt mi nem tudtuk,ők igen. MI nem. a visszavágón felépülnek a sérültek,főleg cr és bale,akik ma játszottak,de 50%on.
Kint nem fogunk kikapni.......értem hogy a fél világ a BM.nek fog drukkolni,de mi megyünk tovább,ez a BM MAX MALACCAL jut tovább,mert FOCIBAN gyengébbek.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 23., szerda 22:45

Az ilyen kiélezett meccsek végén gondoskodnak a srácok, hogy a halotti lapomon majd egyszer meccs közbeni szívroham álljon. :lol:
Amúgy Müllernél 11-es volt?
Lényegtelen, megúsztuk valahogy, viszont a visszavágó brutálisan kemény lesz, de ott is legalább egyszer-kétszer el fogunk menni kontrából, és egyszer legalább gólt kell szereznünk. Ez lesz a kulcs, ha szerzünk egy gólt továbbjutunk, ha nem akkor a bayern fog örülni a végén.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 23., szerda 22:44

Küldetés teljesítve!
Bár kicsit fáj a szívem, mert simán 3 is lehetett volna vagy több, de nem figyeltek eleget. Egyébként meg a csapat nagyon jól tud küzdeni, csak a fontos helyzetekben nem tudom, annyira megörülnek a helyzetnek, hogy nem tudják értékesíteni vagy ilyensmi lehet :lol:

Jó hír viszont hogy jövőhéten akármilyen döntetlen jó nekünk, sőt egy góllal akár ki is kaphatunk (ne kapjunk ki). Meg lehet ezt oldani!

Egyébként a játékosokról: Modric nagyot játszott, bár mindig mikor hozzákerült a labda hárman támadták ki, Di Maria középpályán kellett volna nyomja, míg Isco elől, Ronaldo langyi volt, Bale jó volt mikor bejött. Varane is jól hozta le a meccsét, bár kicsit beszartam, mikor be kellett cseréljék, de nem okozott csalódást. Hasonló játékkal a jövőhéten is be jutunk a döntőbe!

(És abszolút nem érdekel, hogy szép vagy csúnya játékunk van...legalább is most. Most a címek kellenek, hogy szép játékot is lássunk, ne csak eredményest.)
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 23., szerda 22:41

Hááát...jobb, mint a semmi, tartok azért az Allianztól, sovány ez az egy gól.

Viszont mindenképp bizakodásra ad okot, hogy mennyire fegyelmezett, masszív volt a csapat, habár a végére azért majdnem összehozták a kötelezőt. :D

Modric/Pepe, Motm.

Ribéryn is mindig elképedek, hogy hova lett az a nagyon fényesen induló és beharangozott karrier, vicc a korábbi önmagához képest.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 23., szerda 22:41

nem láttam a meccset, mert még a bayerntől csíkos gatyácskámat mostam, teregettem, vasalgattam. tényleg nyertünk? az hogy lehet....
Megúsztuk kapott gól nélkül -kösz Iker :salute: - azon az egy lövésen kívül nem igazán volt helyzetük. müller fetrengését az ötösön nem számolom, bár máshol az 11-es plusz piros alonsonak. kár, hogy a helyzetkihasználás ilyen gyatra volt nálunk, több is lehetett volna :-( müntyenben kell egy gólt rúgni, és meglehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TBone 2014. április 23., szerda 22:42-kor.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 18., péntek 11:45

Ezt az oldalt küldeném Bartrának...
Csak a short összefoglalót néztem meg, és szerintem kimaradt belőle egy Benzema lehetőség, amit lábbal hárított Pinto (a Gabiéhoz hasonló helyzet volt, ha nem álmodtam én is :D ), szóval 2/2 volt a hatékonyságunk, a Bayern ellen aláírnám. :coffee:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 18., péntek 10:46

Csabi írta:tegnap azt figyeltem, hogy a támadóharmad mennyire önző is. benzemának, di mariának és balenek is legalább 2-2-2 olyan ziccere volt, ahol ha legurítja a másiknak akkor üres kapuba gól. mindig ellőtték.
Hát nem tudom, de én nem emlékszem 6 ziccerre, igazán két ilyen lehetőség ugrott be, DM gólja, meg egy Bale lehetőség.
h3x0r írta:Casillasnak a 16 hosszu labdajabol 8 volt pontos,

Meccs közben vagy két három olyan kirúgása ugrik be, ami abszolút iránytalan volt, a többi igenis jó helyre ment, arról meg komolyan nem ő tehet, hogy se Benzi, se DM, de akár Bale-t is megelőzték vagy elfejelték előlük a labdát.
Én ezt a kirúgás dolgot annyira nem is rovom meg Casillast, bár szerintem ebben is fejlődött, mert amikor lehet megoldja kicsiben. Amúgy szerintem a kapusok nagy százaléka abszolút nem jobb ebben sem Casillasnal, csak sokuknak van elől min. egy olyan játékos, aki képes lefejelni, megtartani a labdákat.Lásd Courtios-Costa, Sirigu-Ibra, Hart-Dzeko, De Gea-RVP,Rooney és sorolhatnám. Nálunk viszont ilyen helyzetekben nem nagyon van célpont.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 18., péntek 0:14

Azon sem lepődnék meg,hogy utasítás volt,hogy aki helyzetbe kerül,mérlegelés nélkül lőjön. Sem Benzema,sem Di Maria,sem Bale nem adta le a labdát a jobb helyzetben lévő társának. :D
ez hülyeség hehe már ne is haragudj! Hát ha az a taktika, hogy baszd előre akkor mit várunk? a 11-játékosunkból 9-n a kapunk és annak 30 méteres körzetében mozogtak. Előre rugja..van ott két ember, azokat meg megelőzik, lefejelik azt ennyi volt, ez nem Casillas hibája.

A kirugásoknak akkor lenne értelme ha lenne a kp-n letámadás visszatámadás, presszió, így az ellenfél védői hiába fejelik vissza a labdát, azt mi gyűjtjük be a kp-n..na de nekünk erre tegnap sanszunk se volt, ezért nem értettem a védelem részéről se előre baszkodott labdákat se...pl bale góljánál is laposan ment a bugi és lett eredménye..igaz balen múlt de akkor is.

Más kapusok kírúgásai se jobbak sokkal, csak ott az előrébb tolt középpályások megszerzik..
Végre valaki... :D Jó lenne ha most már más is észrevenné Madridban,és szólnának Ramoséknak,hogy hanyagolják az előrebaszott labdákat,mert nagyon idegesítő,hogy végre megszerezzük a labdát,Ramos tol rajta egyet,és odaíveli Alvesnek a labdát,"gyertek,támadjatok csak"... amikor laposan kihoztuk a labdát,és kijátszottuk,átforgattuk,akkor mindig támadás lett belőle,még kapuig is eljutottunk... fejezzük be az előre vágott labdákat. Semmi haszna.
:goat:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 17., csütörtök 23:31

Ez tök jó, csak ez most hogy jön ide?
csak az általános savazás és fejben gyengézés miatt írtam

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:18

Jogos,és az is szörnyű ahogy coentrao kitépte neymar nyelvét.

Vissza: