Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 21:55

Annyiból érthető a döntés, hogy még is csak a spanyol foci hírvivői vagyunk mi is és a jó szereplés a spanyol labdarúgás megítélésén is javít.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 21:22

Acho írta:gondolom a Real-utáló alelnökcsávó éppen szabin volt, mikor ezt a döntést hozták

Az elnök villar mir is barcás érzelmű.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 18., péntek 21:20

gondolom a Real-utáló alelnökcsávó éppen szabin volt, mikor ezt a döntést hozták
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 21:17

ateeemadrid írta:
DavieS írta:Nekünk hogy.hogy nincs meccsünk a hétvégén? :hmmm:

Ahogy nézem mindenki másnak van...
kupadöntő + bl miatt a szövetség elhalasztotta az eheti fordulónkat.
Célszerű feljegyezni. Totális meglepetés a madrid javára. :ozil:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 18., péntek 19:32

Remélem nem játszik a BM elleni elődöntőkön és továbbmegyünk nélküle. :mrgreen:
Az a csuka a döntőhöz dukálna. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 18., péntek 19:28

DavieS írta:Nekünk hogy.hogy nincs meccsünk a hétvégén? :hmmm:

kupadöntő + bl miatt a szövetség elhalasztotta az eheti fordulónkat.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 18., péntek 19:17

Nekünk hogy.hogy nincs meccsünk a hétvégén? :hmmm:

92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 18., péntek 18:55

Beteg az a csuka! Nagyon bejön :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 18., péntek 18:45

Ronci ma edzésbe állt. azt még nem tudom hogy ez teljes értékű volt-e de jó előjelek mindenesetre.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:17

Igy gondolom én is,és van több pont amit már 1 évvel/évekkel ezelőtt is leirtam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 23:12

R.M.C.F írta:Mit irt a csóka?
:hmmm:
:mrgreen: :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2014/04/17/barc ... yt-lattam/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:09

Mit irt a csóka?
:hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 23:06

R.M.C.F írta:
h3x0r írta:Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál
Nagyot neztem, gondoltam biztos lemaradtam rola amikor Coentrao epp Neymar nyelvet tepte ki vagy amikor Iker oltozoszekrenyen ott viritott a horogkereszt, ugyhogy beleolvastam. :roll:

Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."

Lehet hogy naiv vagyok, de en meg mindig megdobbenek 1-1 cikkel kapcsolatban hogy ennel is van meg lejjebb :kivagyhe:

....és akkor évekkel ezelőtt már somolyogtak rajtam,amikor a média agymosására is hivatkoztam. Ezek megutáltatták a madridot az olvasókkal,annyi hazugságot,ferditést amit olvastam,direkt nehezemre esett volna egy ellenségemmel szemben is alkalmaznom.
Kompany írása hogy tetszett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:04

h3x0r írta:Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál
Nagyot neztem, gondoltam biztos lemaradtam rola amikor Coentrao epp Neymar nyelvet tepte ki vagy amikor Iker oltozoszekrenyen ott viritott a horogkereszt, ugyhogy beleolvastam. :roll:

Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."

Lehet hogy naiv vagyok, de en meg mindig megdobbenek 1-1 cikkel kapcsolatban hogy ennel is van meg lejjebb :kivagyhe:

....és akkor évekkel ezelőtt már somolyogtak rajtam,amikor a média agymosására is hivatkoztam. Ezek megutáltatták a madridot az olvasókkal,annyi hazugságot,ferditést amit olvastam,direkt nehezemre esett volna egy ellenségemmel szemben is alkalmaznom.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 17., csütörtök 22:50

rm222 írta:sport klub dzsodzsem: Méltatlan játékkal nyert a real :lol: :lol:
így hülyítik a népet ISTENEM
én hegyit hallgattam volna meg, na majd a bayern-realon kiadhatja magából a sérelmeit, és szobrot állíthat új kedvencének, a münchennek
Nem illik.

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 17., csütörtök 22:48

sport klub dzsodzsem: Méltatlan játékkal nyert a real :lol: :lol:
így hülyítik a népet ISTENEM

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 17., csütörtök 13:41

h3x0r írta: Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."

"megpróbálta lefejelni" :lol: :lol: :lol:
szóval szerintük nem sikerült neki? :lol: itt max neymar volt a gusztustalan, de hát már megszokhattuk.
http://sportgeza.hu/futball/2014/04/16/ ... 55B%255Dez még szánalmasabb :lol: :lol: biztos valami 15 éves "pártatlan" írta.
nem értem mi a gondod ezzel a cikkel...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 17., csütörtök 13:33

persze a lefejelés nem undorító, csak a nyelvkitépés. :lol:

http://sportgeza.hu/futball/2014/04/16/ ... %255B%255Dez még szánalmasabb :lol: :lol: biztos valami 15 éves "pártatlan" írta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 17., csütörtök 12:55

Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 17., csütörtök 12:30

KAG írta:
“Voltak helyzeteink, jól játszottunk de nem jöttek össze számunkra a dolgok. A Real Madridnak két helyzete volt, és mindkettőt belőtték, hatékonyan játszottak. Még mindig hátravan néhány bajnoki mérkőzés, ahol mindegyiken megpróbálunk majd nyerni, nekünk már csak ez maradt, most a bajnokságért kell tovább harcolnunk”. Forrás: Madridom.hu
Te jó ég! Ennyire megzavarodott amikor Bale otthagyta? :D Hát ez mit érezhetett, amikor egy ilyet lenyilatkozott, de komolyan kérdezem most? :lol:
Barca nevelés

Vissza: