Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:17

Igy gondolom én is,és van több pont amit már 1 évvel/évekkel ezelőtt is leirtam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 23:12

R.M.C.F írta:Mit irt a csóka?
:hmmm:
:mrgreen: :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2014/04/17/barc ... yt-lattam/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:09

Mit irt a csóka?
:hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 23:06

R.M.C.F írta:
h3x0r írta:Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál
Nagyot neztem, gondoltam biztos lemaradtam rola amikor Coentrao epp Neymar nyelvet tepte ki vagy amikor Iker oltozoszekrenyen ott viritott a horogkereszt, ugyhogy beleolvastam. :roll:

Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."

Lehet hogy naiv vagyok, de en meg mindig megdobbenek 1-1 cikkel kapcsolatban hogy ennel is van meg lejjebb :kivagyhe:

....és akkor évekkel ezelőtt már somolyogtak rajtam,amikor a média agymosására is hivatkoztam. Ezek megutáltatták a madridot az olvasókkal,annyi hazugságot,ferditést amit olvastam,direkt nehezemre esett volna egy ellenségemmel szemben is alkalmaznom.
Kompany írása hogy tetszett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:04

h3x0r írta:Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál
Nagyot neztem, gondoltam biztos lemaradtam rola amikor Coentrao epp Neymar nyelvet tepte ki vagy amikor Iker oltozoszekrenyen ott viritott a horogkereszt, ugyhogy beleolvastam. :roll:

Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."

Lehet hogy naiv vagyok, de en meg mindig megdobbenek 1-1 cikkel kapcsolatban hogy ennel is van meg lejjebb :kivagyhe:

....és akkor évekkel ezelőtt már somolyogtak rajtam,amikor a média agymosására is hivatkoztam. Ezek megutáltatták a madridot az olvasókkal,annyi hazugságot,ferditést amit olvastam,direkt nehezemre esett volna egy ellenségemmel szemben is alkalmaznom.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 17., csütörtök 22:50

rm222 írta:sport klub dzsodzsem: Méltatlan játékkal nyert a real :lol: :lol:
így hülyítik a népet ISTENEM
én hegyit hallgattam volna meg, na majd a bayern-realon kiadhatja magából a sérelmeit, és szobrot állíthat új kedvencének, a münchennek
Nem illik.

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 17., csütörtök 22:48

sport klub dzsodzsem: Méltatlan játékkal nyert a real :lol: :lol:
így hülyítik a népet ISTENEM

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 17., csütörtök 13:41

h3x0r írta: Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."

"megpróbálta lefejelni" :lol: :lol: :lol:
szóval szerintük nem sikerült neki? :lol: itt max neymar volt a gusztustalan, de hát már megszokhattuk.
http://sportgeza.hu/futball/2014/04/16/ ... 55B%255Dez még szánalmasabb :lol: :lol: biztos valami 15 éves "pártatlan" írta.
nem értem mi a gondod ezzel a cikkel...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 17., csütörtök 13:33

persze a lefejelés nem undorító, csak a nyelvkitépés. :lol:

http://sportgeza.hu/futball/2014/04/16/ ... %255B%255Dez még szánalmasabb :lol: :lol: biztos valami 15 éves "pártatlan" írta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 17., csütörtök 12:55

Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 17., csütörtök 12:30

KAG írta:
“Voltak helyzeteink, jól játszottunk de nem jöttek össze számunkra a dolgok. A Real Madridnak két helyzete volt, és mindkettőt belőtték, hatékonyan játszottak. Még mindig hátravan néhány bajnoki mérkőzés, ahol mindegyiken megpróbálunk majd nyerni, nekünk már csak ez maradt, most a bajnokságért kell tovább harcolnunk”. Forrás: Madridom.hu
Te jó ég! Ennyire megzavarodott amikor Bale otthagyta? :D Hát ez mit érezhetett, amikor egy ilyet lenyilatkozott, de komolyan kérdezem most? :lol:
Barca nevelés

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 17., csütörtök 12:27

A tegnapi győzelem ugye duplán öröm, mivel ezzel ott vagyunk az augusztusi szuperkupa párharcban - idén ugye ez kimaradt - némi vigasz lehet egy ottani siker a matracosok ellen, ha esetleg maradna ez sorrend a ligában
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 17., csütörtök 10:28

Pese a la oferta astronómica del United
Kroos se quedará en el Bayern hasta 2015, según su agente
Na az ügynöke szerint Kroos kitölti a szerződését 2015-ig (a MU. évi 16 millás fizetési ajánlata ellenére is) és vélhetően ingyen távozik majd jövőre!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 17., csütörtök 9:43

Thomas Roncero bemelegít a meccs előtt.Nagyon komoly az emberünk,meg a többiek is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 17., csütörtök 8:03

“Voltak helyzeteink, jól játszottunk de nem jöttek össze számunkra a dolgok. A Real Madridnak két helyzete volt, és mindkettőt belőtték, hatékonyan játszottak. Még mindig hátravan néhány bajnoki mérkőzés, ahol mindegyiken megpróbálunk majd nyerni, nekünk már csak ez maradt, most a bajnokságért kell tovább harcolnunk”. Forrás: Madridom.hu
Te jó ég! Ennyire megzavarodott amikor Bale otthagyta? :D Hát ez mit érezhetett, amikor egy ilyet lenyilatkozott, de komolyan kérdezem most? :lol:
ZIDANE

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 20:01

De pl ha láttátok Ramsey játékát tavaly, akkor az hasonlított egy rossz formában lévő Khedirára. :lol:Kb 5 méteres passzokat is elrontott.
Nyilván ezért volt tegnap is a padon... :mrgreen:
Na nem mintha Källström nagyobbat dandarított volna...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 16., szerda 19:01

madridronie írta:
egyébként Illarát miért írja már most le mindenki? :hmmm:
ha nem ő lenne a klasszikus vkp, hanem lenne mögötte valaki
sztem idővel nagy hasznunkra válhatna...
Elsősorban szerintem azért, mert a fórum egy jelentős része sokkal univerzálisabb, pörgősebb, gyorsabb, kreatívabb, ügyesebb, találékonyabb középpályát szeretne látni, amely abszolút uralni képes azt a területet --> na most a Xabi, Illarra típusú emberekre épülő középpálya jelentős mértékben korlátozza ezt, illetve akár hosszú évekre is behatárolhatja ilyen téren a lehetőségeinket! Egyébként szerintem is maradhat (nem rossz ő, csupán nem ért 32 gurigát), csak nem mindenáron és főleg nem állandó kezdőként! :agree:

Nem túl optimális hasonlat. De pl ha láttátok Ramsey játékát tavaly, akkor az hasonlított egy rossz formában lévő Khedirára. :lol: Kb 5 méteres passzokat is elrontott. De idén pedig minden Arsenal szurkoló el volt tőle ájulva. Szóval adnék én egy évet még a gyereknek, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Ha akkor sem bizonyít, akkor mehet.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 18:55

Elsősorban szerintem azért, mert a fórum egy jelentős része sokkal univerzálisabb, pörgősebb, gyorsabb, kreatívabb, ügyesebb, találékonyabb középpályát szeretne látni, amely abszolút uralni képes azt a területet --> na most a Xabi, Illarra típusú emberekre épülő középpálya jelentős mértékben korlátozza ezt, illetve akár hosszú évekre is behatárolhatja ilyen téren a lehetőségeinket! Egyébként szerintem is maradhat (nem rossz ő, csupán nem ért 32 gurigát), csak nem mindenáron és főleg nem állandó kezdőként! :agree:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. április 16., szerda 18:44

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 18:40

Vele kapcsolatban azt is észre lehet venni, hogy bátrabb, ha nincs CR. Az Elche elleni gólja is akkor volt amikor nem volt CR. Kíváncsi vagyok, hogy mit alkot ma. Az biztos, hogy lesz stadionbùki rùgása is, és olyan is ami kaput talál. :)

Vissza: