Egy ilyen múltú csapathoz a trófeák illenek, értem az álláspontodat, de kíváncsi leszek a véleményedre mondjuk 3-4 trófea nélküli szezon után, mennyire is lesz fontosabb a mutatott játék egy győzelemnél...GT37 írta: Mondjuk valahol meg tudom érteni, hogy inkább a labdatartó stílust preferálják Madridban, akár a vezetőség, akár a szurkolótábor részéről. Lehet, hogy most hülyeséget fogok mondani, de szerintem egy ilyen múltú klubhoz, csapathoz sokkal jobban illik a labdatartás, a dominálás, mint a kontrákra épülő játékstílus.
Egyébként megfigyelhető ,hogy akik a "sose elégedettek kategóriába" fognak tartozni az idők végezetéig azok a Real-nal a galaktikus érában csatlakoztak a focihoz, a Barcánál pedig a Pep korszaknál...ezen szurkolók többsége mindig elégedettlen lesz, "vergődni" fog mert hozzá lettek szoktatva valamihez ami ritka és nem állandó...
Én is az ezredfordulós Realba szerettem bele, de azóta felnőttem, és tudom ,hogy az nem állandó, lesz még fineszes csapatunk de ez nem az, ez is tetszik meg az is tetszett...Trófeák megnyerésére ennek a keretnek is reális esélye van,hibátlan csapat meg nincs és nem is lesz soha, el fog jönni az idő amikor ennek a keretnek is minden befelé pattan, ez lehet jövőhéten vagy akár két év múlva is...
Mind1 aki rettegni szeret az rettegjen a bájernmüntyentől szerdáig, én nem félek , ha kiesünk hát istenem 12 éve szívom az újjam a bl döntőkön most már az az 1-2 év igazán nem számít... :Đ