Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 17., csütörtök 19:17

GT37 írta: Mondjuk valahol meg tudom érteni, hogy inkább a labdatartó stílust preferálják Madridban, akár a vezetőség, akár a szurkolótábor részéről. Lehet, hogy most hülyeséget fogok mondani, de szerintem egy ilyen múltú klubhoz, csapathoz sokkal jobban illik a labdatartás, a dominálás, mint a kontrákra épülő játékstílus.
Egy ilyen múltú csapathoz a trófeák illenek, értem az álláspontodat, de kíváncsi leszek a véleményedre mondjuk 3-4 trófea nélküli szezon után, mennyire is lesz fontosabb a mutatott játék egy győzelemnél...

Egyébként megfigyelhető ,hogy akik a "sose elégedettek kategóriába" fognak tartozni az idők végezetéig azok a Real-nal a galaktikus érában csatlakoztak a focihoz, a Barcánál pedig a Pep korszaknál...ezen szurkolók többsége mindig elégedettlen lesz, "vergődni" fog mert hozzá lettek szoktatva valamihez ami ritka és nem állandó...

Én is az ezredfordulós Realba szerettem bele, de azóta felnőttem, és tudom ,hogy az nem állandó, lesz még fineszes csapatunk de ez nem az, ez is tetszik meg az is tetszett...Trófeák megnyerésére ennek a keretnek is reális esélye van,hibátlan csapat meg nincs és nem is lesz soha, el fog jönni az idő amikor ennek a keretnek is minden befelé pattan, ez lehet jövőhéten vagy akár két év múlva is...

Mind1 aki rettegni szeret az rettegjen a bájernmüntyentől szerdáig, én nem félek , ha kiesünk hát istenem 12 éve szívom az újjam a bl döntőkön most már az az 1-2 év igazán nem számít... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 17., csütörtök 19:09

GT37:

A foci folyamatosan változik, ma már nem lehet úgy játszani, ahogy Zidane, vagy Ronaldinho idején játszottak. Most vagy a barca féle labdatartás, vagy a gyors támadásépítés lehet eredményes, persze megfelelő kerettel. Jobban örülnék én is, ha nem csak eredményesen, hanem szépen is játszana a csapatom, de ha a jelenlegi lehetőségek közül kell választanom, akkor inkább a gyors támadásépítést választanám a meddő mezőnyfölénnyel szemben. Agilis letámadással már az ellenfél térfelén. Nagyjából amit tavaly a BM, vagy a Dortmund is játszott, tehát csak kicsit kellett volna felturbózni a régi kontra focinkat, pár változtatással a keretben.

Kíváncsi leszek végül a Barcelonára, hogy mikor hagynak fel ezzel a tiki-takával. Tatát sajnálom egyébként, nekem szimpatikus, de nem illik a klubba.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 17., csütörtök 18:56

lesliejr írta:Tegnapi meccs alatt haver megjegyzi, hogy ezt a szánalmas Barca-t a Mou féle szuper kontra csapat 3-4 góllal alázta volna.
Elismerően bólintottam. :) Aztán gyorsan hozzátettem, hogy ezt a Real Madrid-ot a Pep féle szuper Barca megenné reggelire. Jót röhögtünk, de szerintem valahol igaz mind a két csapatra.
Érdekes dolog ez, de szerintem is van benne igazság.
kimber írta:A játékstílust ennek ellenére nagyon jól a keretre szabta ezzel a kontra játékkal, ezt kellett volna folytatni, csak már a fejekbe verték, hogy ez nem foci, és a vezetőség is váltást akart, ami lássuk be, nem sikerült maradéktalanul. Ebből lett ez a mostani katyvasz, se nem kontra, se nem labdatartó stílus. Ha most felismerik, hogy ennek a csapatnak továbbra is gyors kontrafocit kell játszania, csak Ancelotti jobban megszervezi a védelmet, és az öltözői nyugalom nem megy át abba, hogy a pályán is elalszik néhány játékos, akkor a végére jól is elsülhet ez az egész. Abban kellene még fejlődni, hogy az előny megszerzése után ne álljunk ennyire látványosan vissza, mert egy gól nem gól, mindig félek tőle, hogy egy jobb ellenfél simán hibára készteti előbb-utóbb a védelmünk, aztán a kiengedett játékosaink futhatnak az eredmény után. Ezért kellene jobban dominálni, letámadni, és abból gyorsan támadást indítani.
Mondjuk valahol meg tudom érteni, hogy inkább a labdatartó stílust preferálják Madridban, akár a vezetőség, akár a szurkolótábor részéről. Lehet, hogy most hülyeséget fogok mondani, de szerintem egy ilyen múltú klubhoz, csapathoz sokkal jobban illik a labdatartás, a dominálás, mint a kontrákra épülő játékstílus. (Az már más kérdés, hogy Mourinho anno jogosan állt át a kontrázásra, legalábbis a Barça elleni meccseken mindenféleképpen, mert azzal a kerettel a Realnak szvsz esélye sem lett volna a középpályán felvenni a versenyt Iniestáékkal.)

Viszont az is igaz szerintem, hogy a Bayern ellen szintén az ellentámadásokra kell építenie majd a Realnak.
dzsi91 írta:ugyanolyan szánalmas ,mint hogy az Atletico-nak szurkolnak a bl-ben csak azért mert kiejtették őket és akkor legyen már az ,hogy a legjobbtól kaptunk ki
Szerintem nem minden Barça-drukker pont ezért szurkol az Atléticónak (már ha nekik szurkol). Magamból indulok ki, én egyrészt azért szurkolok az AtMának, mert a többi elődöntős együtteshez képest jóval szerényebb költségvetésből dolgozhatnak, a keretük papíron kevésbé minőségi, a pad sem olyan hosszú, és rajtuk érzem a leginkább azt, hogy igazi csapatként funkcionálnak, és egymásért küzdenek a pályán. Másrészt pedig a többieknek egyszerűen nem is tudnék szorítani. Realnak nyilván nem, Chelsea-t sosem szerettem, Mourinhót sem, a kettőt együtt meg pláne nem, a Bayernnel szemben is mindig voltak ellenérzéseim, és természetesen nem akarom, hogy nekik sikerüljön először a címvédés ebben a sorozatban. :D Szóval még mindig az AtMa a "kedvenc" ezek közül, annak ellenére, hogy enyhén szólva sem szimpatikus a foci, amit játszanak.

kimber

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 17., csütörtök 18:35

dzsi91 írta:Jaaj hagyjuk már ezeket a marhaságokat...nyilván akik fineszes játékot várnak ettől a Realtól azok csalódottak, és azok is maradnak mert ez nem az a keret, a keretünk a kontra focira alkalmas a leginkább, azt kell erőltetni és bár kicsit későn de erre Carlo is rájött, nem felejtettünk el kontrázni egyszerűen csak más játékot toltunk eddig, most szépen egy hét alatt vissza kell verni CR-ék fejébe és akkor reális esély van a Bayern kiejtésére...imádom a kontrafocit, nekem arra folyik a nyálam, ez a buzizós foci sosem tetszett(persze elfogadom akiknek bejön, de ez már nem az a korszak,erőfoci van kérem szépen) és ez a keret nem is alkalmas erre, csak ki kell használni az erősségeinket...

50-50% továbbra is a szerdai meccs, bármi benne van, a különbség csupán annyi ,hogy a Barcások csatlakoznak a Bayern táborhoz 2 hétre...Ez az "egyéniségek" döntenek duma meg mindig így volt amióta ismerem a Real Madridot...

Az meg nevetséges ,hogy a Barcások szarba se nézték a Mourinho féle csapatot most meg dicsérik, ugyanolyan szánalmas ,mint hogy az Atletico-nak szurkolnak a bl-ben csak azért mert kiejtették őket és akkor legyen már az ,hogy a legjobbtól kaptunk ki, vagy hogy annak a Bayern-nek szurkolnak akik felnyalatták velük a padlót tavaly...dumadumdaduma ha bl-t nyerünk valaha is, az az egyéniségeink miatt lesz, mindig is így volt és így is lesz...

A Bayern az esélyesebb ezt senki nem vitatja, de ez a világvége hangulat amit néhányan itt gerjesztenek már a szezon eleje óta nevetséges...Az meg ugye fel sem merül senkiben ,hogy a barca jelenleg ennyit tud, mindig a faszság hogy nem hajtanak... azért nem hajtanak mert fizikailag megeszi őket mindenki, mert bohóckodni jártak nyáron felkészülés helyett... Pep barcája meg Mourinho Real-ja...hagyjuk már kit érdekel, ha bl-t(ISMÉTLEM HA, mert nagyon nehéz lesz a Bayernen túljutni és a döntőben várni fog minket egy még keményebb csapat) nyerünk az lesz a következő duma barcáéktól ,hogy nem olyan meggyőzően nyertünk mint ők 3 éve...és??? kit érdekel ez csak vergődés...

hát idegállapotba tesztek... :Đ
Figyu, semmi bajom a kontrajátékkal, annál inkább csak a belesz@rok, lesz ami lesz hozzáállással. Nekem is jobban tetszik a gyors előre játék a labda tologatásnál. Mou-val az volt a bajom, hogy sokszor visszafogta a csapatot, olyankor is, amikor látványosan jobbak voltunk, és alázhattunk volna. A gyáva, eredményt tartó taktikai cseréivel fogta vissza a csapatot. A játékstílust ennek ellenére nagyon jól a keretre szabta ezzel a kontra játékkal, ezt kellett volna folytatni, csak már a fejekbe verték, hogy ez nem foci, és a vezetőség is váltást akart, ami lássuk be, nem sikerült maradéktalanul. Ebből lett ez a mostani katyvasz, se nem kontra, se nem labdatartó stílus. Ha most felismerik, hogy ennek a csapatnak továbbra is gyors kontrafocit kell játszania, csak Ancelotti jobban megszervezi a védelmet, és az öltözői nyugalom nem megy át abba, hogy a pályán is elalszik néhány játékos, akkor a végére jól is elsülhet ez az egész. Abban kellene még fejlődni, hogy az előny megszerzése után ne álljunk ennyire látványosan vissza, mert egy gól nem gól, mindig félek tőle, hogy egy jobb ellenfél simán hibára készteti előbb-utóbb a védelmünk, aztán a kiengedett játékosaink futhatnak az eredmény után. Ezért kellene jobban dominálni, letámadni, és abból gyorsan támadást indítani.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 17., csütörtök 18:25

Jaaj hagyjuk már ezeket a marhaságokat...nyilván akik fineszes játékot várnak ettől a Realtól azok csalódottak, és azok is maradnak mert ez nem az a keret, a keretünk a kontra focira alkalmas a leginkább, azt kell erőltetni és bár kicsit későn de erre Carlo is rájött, nem felejtettünk el kontrázni egyszerűen csak más játékot toltunk eddig, most szépen egy hét alatt vissza kell verni CR-ék fejébe és akkor reális esély van a Bayern kiejtésére...imádom a kontrafocit, nekem arra folyik a nyálam, ez a buzizós foci sosem tetszett(persze elfogadom akiknek bejön, de ez már nem az a korszak,erőfoci van kérem szépen) és ez a keret nem is alkalmas erre, csak ki kell használni az erősségeinket...

50-50% továbbra is a szerdai meccs, bármi benne van, a különbség csupán annyi ,hogy a Barcások csatlakoznak a Bayern táborhoz 2 hétre...Ez az "egyéniségek" döntenek duma meg mindig így volt amióta ismerem a Real Madridot...

Az meg nevetséges ,hogy a Barcások szarba se nézték a Mourinho féle csapatot most meg dicsérik, ugyanolyan szánalmas ,mint hogy az Atletico-nak szurkolnak a bl-ben csak azért mert kiejtették őket és akkor legyen már az ,hogy a legjobbtól kaptunk ki, vagy hogy annak a Bayern-nek szurkolnak akik felnyalatták velük a padlót tavaly...dumadumdaduma ha bl-t nyerünk valaha is, az az egyéniségeink miatt lesz, mindig is így volt és így is lesz...

A Bayern az esélyesebb ezt senki nem vitatja, de ez a világvége hangulat amit néhányan itt gerjesztenek már a szezon eleje óta nevetséges...Az meg ugye fel sem merül senkiben ,hogy a barca jelenleg ennyit tud, mindig a faszság hogy nem hajtanak... azért nem hajtanak mert fizikailag megeszi őket mindenki, mert bohóckodni jártak nyáron felkészülés helyett... Pep barcája meg Mourinho Real-ja...hagyjuk már kit érdekel, ha bl-t(ISMÉTLEM HA, mert nagyon nehéz lesz a Bayernen túljutni és a döntőben várni fog minket egy még keményebb csapat) nyerünk az lesz a következő duma barcáéktól ,hogy nem olyan meggyőzően nyertünk mint ők 3 éve...és??? kit érdekel ez csak vergődés...

hát idegállapotba tesztek... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kimber

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 17., csütörtök 18:21

[/quote]Nem poén volt, jól érezted. Viszont igaz. Tegnapi meccsen is és a Bernabeu meccs alkalmával is rengeteg olyan lehetősége volt a Real-nak amivel Mou ideje alatt a kapuig gyalogoltak volna a labdával. De elakadt, megakadt, pontatlan volt. Viszont Ancelotti előre játékban szerintem semmi pluszt nem tett hozzá, ha annyit nem, hogy feljebb tolta a csapat játékát.
De a tegnapi meccs is megmutatta, hogy még mindig akkor jó a Real, ha visszaáll kontrázni.
Viszont a Pep féle Barca fele ennyi levegőt nem engedett volna ennek a Real-nak. Ezzel csak azt akartam írni, hogy telnek-múlnak az évek és ez a két gigaklub semmit se fejlődik. Mi egyértelműen lefelé tartunk, kiégtünk, motiválatlanok lettünk.
Klikkesedés is megy szépen ez most már világosan látszik. Rosell és bandája mindent megtett, hogy szétverje ezt a csapatot.
A Real Madrid Ancelotti-val próbál mást játszani. Más kérdés, hogy ez mennyire működik vagy sem. Az viszont biztos, hogy az elmúlt években 4 és 5 vereséggel ebben az időben már rég lemondhattunk volna a bajnoki címről. Most pedig még 3 csapat is harcol érte. Illetve 2, mert mi nem harcolunk, csak lézengünk a pályán Messi-vel az élen.[/quote]

+1. A csapat szerintem sem lett jobb semmivel Ancelotti alatt, annyi történt, hogy nem csesztük el az előszezont, és jó a kapcsolat az edző meg a játékosok között. Kivastagítottam a lényeget, ezek súlyos problémák, a Barcáról mindent elmond, hogy így is meg tudtuk verni őket, mi meg az erényeinket leadtuk, és nem gazdagodtunk új erényekkel. A csapatot egyéni képességei visz minket előre, azért tartunk ott ahol, mert egyénileg ennyivel jobbak vagyunk az ellenfeleinknél. Akiknél nem vagyunk szignifikánsan jobbak, azok ellen szenvedünk is. Ez nem az épülő csapat miatt van, hanem mert alapjáraton hibás a csapatunk.

Abszolút adom azt is, hogy mind a Mou csapat a tegnapi Barcát, mind a Pep Barca minket úgy szétszopatott volna, hogy fél évig a szurkolók nem mernék felvenni a Barca/Real mezeket. A ti gyengeségetek érthető, előbb-utóbb jönnie kellett az összeomlásnak, szerintem szerencsések vagytok, hogy ilyen sokáig húztátok, én ezt a szintet előzetesen 2012 nyarára vártam volna. 2 évvel kitoltátok, és lett még 2 vállalható év abban a csapatban. De a mi gyengeségünk nem magyarázható kiégéssel és jóllakottsággal. Sokkal mélyebb problémák vannak, amik remélem rejtve maradnak a BM ellen, de szerintem nem lesz ilyen szerencsénk.[/quote]

Sajnos így látom én is a csapat jelenlegi helyzetét, jól összefoglaltad. Nem pesszimista, hanem realista szemlélettel. :agree:

Mivel egyéni képességekben így is jobbak vagyunk sok csapatnál, és behúzzuk a meccsek zömét, elkényelmesedtek a játékosok, ezért nincs meg a tűz bennük, mert pont a képességeik miatt bíznak benne, hogy úgyis megoldja valaki a csapatból.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 18:15

Én nem tudok szurkolni nekik. Ha meg az utolsó forduló nem számít nekik és bepucsítanak Costának, akkor remélem nagyon meg lesznek szúrva és ezzel megkoronázzák az egész éves szánalmas viselkedésüket.
Nekünk meg teljesen mindegy, hogy mit játszanak, hogy melyikül lesz a második meg a harmadik. :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 17., csütörtök 17:53

lesliejr írta:
sentry írta:Ha viszont poénból mondtad - nem annak tűnt - akkor elnézésed kérem!
Nem poén volt, jól érezted. Viszont igaz. Tegnapi meccsen is és a Bernabeu meccs alkalmával is rengeteg olyan lehetősége volt a Real-nak amivel Mou ideje alatt a kapuig gyalogoltak volna a labdával. De elakadt, megakadt, pontatlan volt. Viszont Ancelotti előre játékban szerintem semmi pluszt nem tett hozzá, ha annyit nem, hogy feljebb tolta a csapat játékát.
De a tegnapi meccs is megmutatta, hogy még mindig akkor jó a Real, ha visszaáll kontrázni.
Viszont a Pep féle Barca fele ennyi levegőt nem engedett volna ennek a Real-nak. Ezzel csak azt akartam írni, hogy telnek-múlnak az évek és ez a két gigaklub semmit se fejlődik. Mi egyértelműen lefelé tartunk, kiégtünk, motiválatlanok lettünk.
Klikkesedés is megy szépen ez most már világosan látszik. Rosell és bandája mindent megtett, hogy szétverje ezt a csapatot.
A Real Madrid Ancelotti-val próbál mást játszani. Más kérdés, hogy ez mennyire működik vagy sem. Az viszont biztos, hogy az elmúlt években 4 és 5 vereséggel ebben az időben már rég lemondhattunk volna a bajnoki címről. Most pedig még 3 csapat is harcol érte. Illetve 2, mert mi nem harcolunk, csak lézengünk a pályán Messi-vel az élen.
+1. A csapat szerintem sem lett jobb semmivel Ancelotti alatt, annyi történt, hogy nem csesztük el az előszezont, és jó a kapcsolat az edző meg a játékosok között. Kivastagítottam a lényeget, ezek súlyos problémák, a Barcáról mindent elmond, hogy így is meg tudtuk verni őket, mi meg az erényeinket leadtuk, és nem gazdagodtunk új erényekkel. A csapatot egyéni képességei visz minket előre, azért tartunk ott ahol, mert egyénileg ennyivel jobbak vagyunk az ellenfeleinknél. Akiknél nem vagyunk szignifikánsan jobbak, azok ellen szenvedünk is. Ez nem az épülő csapat miatt van, hanem mert alapjáraton hibás a csapatunk.

Abszolút adom azt is, hogy mind a Mou csapat a tegnapi Barcát, mind a Pep Barca minket úgy szétszopatott volna, hogy fél évig a szurkolók nem mernék felvenni a Barca/Real mezeket. A ti gyengeségetek érthető, előbb-utóbb jönnie kellett az összeomlásnak, szerintem szerencsések vagytok, hogy ilyen sokáig húztátok, én ezt a szintet előzetesen 2012 nyarára vártam volna. 2 évvel kitoltátok, és lett még 2 vállalható év abban a csapatban. De a mi gyengeségünk nem magyarázható kiégéssel és jóllakottsággal. Sokkal mélyebb problémák vannak, amik remélem rejtve maradnak a BM ellen, de szerintem nem lesz ilyen szerencsénk.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 17., csütörtök 17:44

CS0ki írta:
Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy Alba megsérült és hétvégén Barca - Bilbao...
Bízom a Bilbaoban, hogy a hétvégén el akarják döntetni a selejtezős hely sorsát (Sevilla nagyon jön). Most egy kis odafigyeléssel akár győzhetnek is, mert nagyon padlón van a barca.
És a barcának fogok drukkolni...ha újra kikapnak, akkor már nekik olymindegy az egész, akkor aztán nehezen várhatjuk, hogy legalább egy döntetlent összehozzanak az Atletico ellen. A matracosok meg nem valószínű, hogy két meccsen nem nyernek a következő négyből, szóval marad a barca meg az, hogy vagy a Valencia(a legvalószínűbb) vagy esetleg a levante ellen buknak.

Nyilván ha kikap a barca, akkor már biztos nem lesz bajnok, ami persze nem rossz dolog, de engem jobban érdekel, hogy nekünk legyen meg az esélyünk a címre.
+1, én is ezen gondolkodtam este a meccs után, ha mi minden meccsünket behúzzuk, akkor az a jó nekünk, ha az utolsó fordulóig ők is, és pontokat vesznek el az Atmától. Jó lenne egy mielőbbi pontvesztés a matracosoktól.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 17., csütörtök 17:40

szerk.: amúgy nem tudom már kiírta, hogy előkéne venni a kontrázós Mou-féle taktikát a kupadöntőre, de ezek szerint Ancelotti olvasta! :D
Én írtam ilyet valamelyik nap,hogy idézem:"talán le kellene porolni a Mou féle taktikát",csakhogy én ezt a bayern elleni BL-meccsre gondoltam....:D Persze lehet hogy más is írta,most nem emlékszem pontosan...
Ami a meccset illeti,nekem tetszett Carvajal játéka,valamint DM megint hozta azt amit kp-n mostanában szokott,nálam ő volt a legjobb tegnap...Bale meg bizonyította hogy mennyire hatékony,lehet hogy játékban még lesz mit fejlődni,de ha így dönt el BM elleni továbbjutást,vagy akár a BL döntőt,ha eljutunk odáig,akkor azt mondom,megérte...:D
Benzema mezőnyben bizonyított,megint...sokan várják tőle a gólokat,de ami azt illeti,ha ilyen teljesítményt lehoz,mint amit már hetek óta,gól ide vagy oda,akkor azt mondom ha van itt egy Ronaldo,meg egy Bale,aki ennyire gólerős,akkor felesleges 50+ millioert szerződtetni egy csatárt,mégha Suareznek vagy Falcaonak is hívják az illetőt....
Isco tetszett,nem csavarodott rá a labdára mint ily sokszor,hajtott,és küzdött....jól játszott.
Összességében elégedett vagyok,jó alap lehet ez a BM ellenében,már csak az önbizalom miatt is,hisz megvan a CdR...
Modricról még pár szót.....valaki azt írta,halványabb manapság,de ahogy tartotta a labdát tegnap,ahogy odarakta magát,az valami fantasztikus...nem ő tehet arról hogy nincs meg mellette egy vaddisznó aki leveszi róla terhet,ami az alkotás rovására megy....mert DM akár milyen brusztos,ő is inkább előrejátékban dominál,és nem ér vissza mikor kellene,ezért Modricnak hátrafale is többet kell nézegetni mintha lenne mögöztte egy beton vkp...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 17., csütörtök 17:33

sentry írta:Ha viszont poénból mondtad - nem annak tűnt - akkor elnézésed kérem!
Nem poén volt, jól érezted. Viszont igaz. Tegnapi meccsen is és a Bernabeu meccs alkalmával is rengeteg olyan lehetősége volt a Real-nak amivel Mou ideje alatt a kapuig gyalogoltak volna a labdával. De elakadt, megakadt, pontatlan volt. Viszont Ancelotti előre játékban szerintem semmi pluszt nem tett hozzá, ha annyit nem, hogy feljebb tolta a csapat játékát.
A Real Madrid Ancelotti-val próbál mást játszani. Más kérdés, hogy ez mennyire működik vagy sem. Az viszont biztos, hogy az elmúlt években 4 és 5 vereséggel ebben az időben már rég lemondhattunk volna a bajnoki címről. Most pedig még 3 csapat is harcol érte. Illetve 2, mert mi nem harcolunk, csak lézengünk a pályán Messi-vel az élen.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 17., csütörtök 17:25

lesliejr írta: Tegnapi meccs alatt haver megjegyzi, hogy ezt a szánalmas Barca-t a Mou féle szuper kontra csapat 3-4 góllal alázta volna.
Elismerően bólintottam. :) Aztán gyorsan hozzátettem, hogy ezt a Real Madrid-ot a Pep féle szuper Barca megenné reggelire. Jót röhögtünk, de szerintem valahol igaz mind a két csapatra.
Ha a matematika is ilyen """logikai""" (nincs benne semmi!) alapokon állna, akkor romokban heverne.

Ez kb olyan mint a poénból készített képek, hogy ha x csapat megveri y-t (3-0ra) aki megverte z-t (4-0ra), akkor ha x- játszik z-vel akkor 7-0 lesz az eredmény. Kb ennyit ér a mondandód.

Nincs még egy meccs, és nincs még hasonló szezon sem. Azt hittem ez alap..

Ha viszont poénból mondtad - nem annak tűnt - akkor elnézésed kérem!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 17., csütörtök 17:20

Ezzel nem értek egyet, szerintem pont annyit játszottunk amennyit kellett,
Szerintem meg ennyit tudunk jelenleg. Ez nem kevés, de nem is elég ahhoz, hogy a BM-en átmenjünk. Kiadtunk magunkból mindent, ami tegnap volt. Mind játékban, mind fizikálisan. CR-rel nem lesz jobb a csapat, játékban nem tesz hozzá semmi pluszt, maximum a kontráink lesznek kicsit veszélyesebbek. Játékban ennyit tudunk, uralni nem fogjuk a meccset, a kérdés az az, hogy meg tudunk-e úszni 180 percet 2 max 3 kapott góllal, mert annyit szerintem fogunk tudni rúgni a BM-nek, ha lesz egy kis szerencsénk. Annyi helyet Pep nem hagyhat nekünk a széleken, mint amennyit a MU-nak hagyott.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 17., csütörtök 17:16

dzsi91 írta: szerintem pont annyit játszottunk amennyit kellett, ha barcás lennék mondhatnám,hogy kb 70%on pörögtünk...
Ezt én még el is hinném, ha nem láttam volna idén sok Real meccset, pláne a rangadókat. De az igazság szerintem az, hogy ez a Real Madrid tempója. Nincs és nem is volt több egész évben. Ez ellen a fos Barca ellen pedig pontosan elég volt.
Tegnapi meccs alatt haver megjegyzi, hogy ezt a szánalmas Barca-t a Mou féle szuper kontra csapat 3-4 góllal alázta volna.

...egyébként meg ne búsuljon egy Barca szurkoló sem, a bajnoki címbe még beleszólhatunk...a végén az Atlético ellen... :Đ

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 17., csütörtök 17:08

Nem lesz 100%os a real, mert se marcelo, se varane, se céronaldo nem százas.
Kép
Kép
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 17., csütörtök 17:03

GT37 írta:
Összességében mégis azt mondom, hogy így volt az igazságos, nem érdemeltük meg a döntetlent. Ti sem játszottatok jól, de mi még gyengébbek voltunk, főleg az első játékrészben.
Ezzel nem értek egyet, szerintem pont annyit játszottunk amennyit kellett, ha barcás lennék mondhatnám,hogy kb 70%on pörögtünk...CR nélkül meg azért nem ugyanaz a Real, persze nem azt mondom ,hogy jó meccset játszottunk ,de gyengék nem voltunk, kontrázni akartunk ehhez az kellett ,hogy magunkra húzzuk a barcát , de én végig úgy éreztem ,hogy van még tartalék ott bőven,hiába a labdabirtoklás a Barcánál, a meccset mi uraltuk végig, Bartra gólja után volt egy kis képszakadás amikor látszott az ijedtség de ez egy kupadöntő, nem számítottam olyan focira mint a bajnokin, ott megengedthették a csapatok hogy belemenjenek az adok kapokba, itt nem...Pont úgy játszottunk mint egy csapat aki meg akarja nyerni a trófeát, de még fontos feladatok várnak rá a szezonban...A bayern meccsen látni fogjuk a 100%os Real-t(mondjuk szerintem csak a visszavágón, az első meccsen óvatos lesz mindkét csapat) meglátjuk mire lesz elég.

Egyébként van rá reális esély ,hogy klopp tényleg Barca edző legyen? Vagy ez egyelőre csak pletyka?

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 17., csütörtök 16:34

Realista24 írta:Kik a lejáró szerződésű játékosok a katalánoknál? Mert most olvasom, hogy hosszabbítani sem tudnak, ha jogerőre emelkedik a döntés.
Valdés, Pinto és Puyol, ha jól tudom.

A cigarettázó kollégának igaza van, Oier megoldja majd. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 16:25

Kik a lejáró szerződésű játékosok a katalánoknál? Mert most olvasom, hogy hosszabbítani sem tudnak, ha jogerőre emelkedik a döntés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 16:11

Más, a marca megint kitett magáért :lol:
Messi, M.I.A. (again)
(missing in action, aki nem tudná esetleg)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 17., csütörtök 16:00

Más: Barcelona goalkeeper Jose Manuel Pinto (38) has decided to leave the club this summer. He already told some teammates about it. [sport]
Ha igaz, és tényleg távozik, akkor baromira hiányozni fog, nem játékosként, hanem emberként. :D :'(
Mondjuk az szép lenne. VV sérült, plusz szintén menne, átigazolásokból ki lesztek zárva, ergo ter Stegen is bukó...Oier, vagy hogyishívják majd megoldja :mrgreen:

Vissza: