nekem igen, de tényleg.Mike írta:? Neked kiesett az a hír?
úgyhogy valaki lenne oly kedves és bemásolná? :-)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 23., csütörtök 13:45
nekem igen, de tényleg.Mike írta:? Neked kiesett az a hír?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 23., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 13:38
ebből hogyne kezdeném már szidni? olvastad a hírt?oké realista, nade rohadt idegesítő h minden hülyeségből Özilt kezdi el szidni.
nem. nem teheti meg dm (kár hogy annak a madárnak már megadta perez, láttuk mi lett belőle), kedira, higuain, arbeloa és a csapat jó része.Minden egyes játékos és ügynök több pénzt akar, egyedül ő nem teheti meg..
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 23., csütörtök 13:35
Nem jól látjátok.Ő a körülmények áldozata,akit rossz rendszerben játszattak,egy meg nem értett zseni ő,aki igen is megérdemli az új szerzősést,meg a több pénzt....Na, itt jön az a rész, ahova tökéletes illeszkedik hehe hozzászólásának azon része, amit kiemelsz.
Mire fel? A kupanélküli szezonra? Vagy a nulla teljesítményre? Vagy a fejlődés teljes hiányára?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 23., csütörtök 13:25
oké realista, nade rohadt idegesítő h minden hülyeségből Özilt kezdi el szidni. Legyen téma az új fajta fogkrém, vagy a hüvelygomba.Nem fogunk egyetérteni Mike, ez tisztán látszik, amivel nincs is gond.
Viszont a személyeskedő megjegyzéseket hanyagold szerintem. Nem kell rögtön támadni védekezés gyanánt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 13:21
hogy?Özil apja azért volt a Bernabeuban, mert már hónapokkal ezelőtt meglett beszélve
tehát nem számít, hogy fél évig mit, illetve mit nem csinált, csak az számít, hogy meg lett beszélve, hogy akármekkora balfasz is a fiú, akkor is új szerződést kap.Perezzel megbeszélték h számolnak vele, és új szerződést kap, szezon végén tárgyalják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 13:20
Ez még egyáltalán nem biztos.és a klubja is ezt akarja
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 23., csütörtök 13:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 13:10
Igazából igen, Özilék "könyörögnek". :-)és olvastad h Özil könyörög a több lóvéért? Meg h a vezetőségnek esze ágában sem volt h új szerződést kapjon, és csak ő meg az apja eszéből pattant ez ki?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 23., csütörtök 13:05
egyetlen személyről ír, és nemhiszem h Perez az.hehe írta:meg a faszomat. azt. nincs bőr a képén, miközben válság és munkanélküliség van.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 23., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 23., csütörtök 12:46
és olvastad h Özil könyörög a több lóvéért? Meg h a vezetőségnek esze ágában sem volt h új szerződést kapjon, és csak ő meg az apja eszéből pattant ez ki?hehe írta:utánaolvastam, mi a problémád?Mike írta:
járj már utána a dolgoknak, necsak az özilutálat hajtson...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 23., csütörtök 12:40
Rooneyt én is hoznám ugyanerre a szerepkörre. Nem azt várom el tőle, hogy gólkirály legyen, de ha tkp-ként kefél 10+ gólt, és jól fog adogatni, akkor már megéri. De ezen kívül még az szól mellette, hogy olcsón megszerezhető. Mármint oké, hogy 30-35 millió lenne az ára, de ez a felső határ, és valószínű, hogy ennél olcsóbban el lehet hozni.Én Rooney-t elhoznám a MU-ból. Most mozdítható,szóval ha kell,akkor most kell lépni. Állítólag hátfájásokra panaszkodik,talán unja is a ködös Angliát,lehet,hogy egy környezetváltás jót tenne neki. Ráadásul nagy munkabírású,rengeteget fut,és jól tud adogatni is,szervezni,visszajár védekezni. Benzema mögött simán lehetne árnyék ék.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 23., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 12:29
utánaolvastam, mi a problémád?Mike írta:járj már utána a dolgoknak, necsak az özilutálat hajtson...hehe írta:de hogy özil fizetésemelés, jobb, új szerződés?
meg a faszomat. azt. nincs bőr a képén, miközben válság és munkanélküliség van.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 23., csütörtök 12:24
járj már utána a dolgoknak, necsak az özilutálat hajtson...hehe írta:de hogy özil fizetésemelés, jobb, új szerződés?
meg a faszomat. azt. nincs bőr a képén, miközben válság és munkanélküliség van.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 23., csütörtök 12:02
Nekem sincs semmi bajom ÖZillel, szerintem egy ilyen csapatban, egy szemléletváltás után ő is sokat javulna. Ezért is utolsó előtti pontba írtam, hogy elé érkezzen valaki, mert azért ha jönne a támadó részlegbe egy Neymar/Lucas, akkor mindegyikükkel előrébb lennénk. Persze Özil nem lenne teljesen mellőzve, meg csak pados, csak hátrébb csúszna. Lehetne ő is kezdő jó pár meccsen, ez már csak rotálás kérdése.Kerlon írta:Szerintem teljesen jó a koncepciód. Én max pár emberre cserélném ki az érkezőket az általam jobban kedveltek re, mint pl Verratti-Gündogan. Illetve én Özilben sokkal többet látok, de ugye ez a saját hibám/rózsaszín szemüveg/nem vagyok tökéletes stb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 23., csütörtök 11:54
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem