szerintem sokan rosszul fogják fel, és itt levészmadarazzák, károgják azokat akik bármi negatívumot is megjegyeznek. DE könyörgöm, ez az értékeld a legutóbbi meccset, az értékelés meg szerintem nem csak körbe szopkodásból áll. És akinek van egy kis hiányérzete: jött az ősi rivális, gyakorlatilag az egyetlen normális erőfelmérő csapat ( a dortmundot lehet még ide sorolni), az idény legnagyobb kihívása előtt, úgy had jegyezzük meg, ha valami nem tetszik és félünk, hogy a bayern ellen visszaüthet...
Valahogy így! Szerintem tegnap mindenki a seggét verte a földhöz örömében, de ma már ismét egy új nap van és az idény igazán neheze része még csak most jön!

Hozzáteszem akkora nagy ünneplés a fiúk részéről sem volt tegnap, a többségen nagyon jól látszott, hogy ez még csak az első, egyben a legkönnyebb felvonás volt és a java még csak most kezdődik!
hát ez kevés lesz a müntyen ellen.
Az biztos, hogy ennél jóval több kell, főleg koncentrációban és pontosság terén, de nem lehetetlen feladat --> kőkemény lesz az tuti!
a cserepadra felesleges erősíteni, attól nem lesz egy csapat jobb, erősebb. mindig azt kell nézni, hogy a kezdőt hogy lehet, ilyenkor aztán indul a versenyhelyzet és megindul előre a csapat és fejlődik.
arról sem tehetünk, hogy jesé megsérült hosszú időre.
céronaldo sérülését már kitárgyaltuk, ott a játékos és az edző is hibás, hát ez van.
benzema 70 perceket játszik, igyekezett ancelotti kímélni egész szezonban.
hosszútávon megunkat szopatjuk ezzel a taktikával, ez a probléma.
Jó, de ezzel így a szezon végén mit kezdjünk?

Szerintem már az idény elején, illetve annak kezdete előtt is elég világos volt, hogy ez a csapat idén sem fog tudni dominálni minimum 2 csapat ellen (Barca, Bayern) --> egész egyszerűen azért, mert labdatartásban, labdabiztosságban, illetve a középpályán (mennyiségben és minőségben is) mi jóval elmaradunk tőlünk (pláne most ennyi sérülttel a csapatban), innentől kezdve ...... Igazad van abszolút, csak ezzel nem vagyunk semmivel sem előrébb!
Amit én luxusnak érzek és árnyalhatná ezt a képet az a rengeteg nagyon könnyen elszórt labda (középpályán, illetve a támadó harmadban), meg a teljesen értelmetlen felívelések (Pepe, Ramos, Di María), baromi pontatlan zsugák Casillas kirúgásaival együtt! Picit jobban is megbecsülhetnénk azt a lasztit és sokszor már ezzel jóval előrébb lennénk!