Beteg az a csuka! Nagyon bejön

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 18., péntek 18:55
Beteg az a csuka! Nagyon bejön
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 18., péntek 18:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 23:06
Kompany írása hogy tetszett?R.M.C.F írta:h3x0r írta:Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál
Nagyot neztem, gondoltam biztos lemaradtam rola amikor Coentrao epp Neymar nyelvet tepte ki vagy amikor Iker oltozoszekrenyen ott viritott a horogkereszt, ugyhogy beleolvastam.![]()
Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."
Lehet hogy naiv vagyok, de en meg mindig megdobbenek 1-1 cikkel kapcsolatban hogy ennel is van meg lejjebb
....és akkor évekkel ezelőtt már somolyogtak rajtam,amikor a média agymosására is hivatkoztam. Ezek megutáltatták a madridot az olvasókkal,annyi hazugságot,ferditést amit olvastam,direkt nehezemre esett volna egy ellenségemmel szemben is alkalmaznom.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 17., csütörtök 23:04
h3x0r írta:Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál
Nagyot neztem, gondoltam biztos lemaradtam rola amikor Coentrao epp Neymar nyelvet tepte ki vagy amikor Iker oltozoszekrenyen ott viritott a horogkereszt, ugyhogy beleolvastam.![]()
Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."
Lehet hogy naiv vagyok, de en meg mindig megdobbenek 1-1 cikkel kapcsolatban hogy ennel is van meg lejjebb
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 17., csütörtök 22:50
én hegyit hallgattam volna meg, na majd a bayern-realon kiadhatja magából a sérelmeit, és szobrot állíthat új kedvencének, a münchennekrm222 írta:sport klub dzsodzsem: Méltatlan játékkal nyert a real![]()
![]()
így hülyítik a népet ISTENEM
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 17., csütörtök 22:48
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 17., csütörtök 13:41
"megpróbálta lefejelni"h3x0r írta: Egy idezet belole: "Bár Pepe és Busquets is játszott, a nap leggusztustalanabb megmozdulása egyértelműen Fábio Coentrao nevéhez fűződik. A portugál balbekk Neymarral szólalkozott össze, majd miután a brazil megpróbálta lefejelni, Coentrao érthetetlen módon a csatár gyorsan mozgó nyelve után kapott."
nem értem mi a gondod ezzel a cikkel...http://sportgeza.hu/futball/2014/04/16/ ... 55B%255Dez még szánalmasabb![]()
biztos valami 15 éves "pártatlan" írta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 17., csütörtök 13:33
persze a lefejelés nem undorító, csak a nyelvkitépés.h3x0r írta:Gondoltam felnezek NSO-ra milyen cikkek jelentek meg a meccsel kapcsolatban, esetleg valami erdekes videok vagy a tobbi barcas nyilatkozata. Fooldalon ez a cikk fogad: Coentrao ki akarta tépni Neymar nyelvét, horogkereszt lógott a blancóknál
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 17., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 17., csütörtök 12:30
Barca nevelésKAG írta:Te jó ég! Ennyire megzavarodott amikor Bale otthagyta?“Voltak helyzeteink, jól játszottunk de nem jöttek össze számunkra a dolgok. A Real Madridnak két helyzete volt, és mindkettőt belőtték, hatékonyan játszottak. Még mindig hátravan néhány bajnoki mérkőzés, ahol mindegyiken megpróbálunk majd nyerni, nekünk már csak ez maradt, most a bajnokságért kell tovább harcolnunk”. Forrás: Madridom.huHát ez mit érezhetett, amikor egy ilyet lenyilatkozott, de komolyan kérdezem most?
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 17., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 17., csütörtök 10:28
Na az ügynöke szerint Kroos kitölti a szerződését 2015-ig (a MU. évi 16 millás fizetési ajánlata ellenére is) és vélhetően ingyen távozik majd jövőre!Pese a la oferta astronómica del United
Kroos se quedará en el Bayern hasta 2015, según su agente
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 17., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 17., csütörtök 8:03
Te jó ég! Ennyire megzavarodott amikor Bale otthagyta?“Voltak helyzeteink, jól játszottunk de nem jöttek össze számunkra a dolgok. A Real Madridnak két helyzete volt, és mindkettőt belőtték, hatékonyan játszottak. Még mindig hátravan néhány bajnoki mérkőzés, ahol mindegyiken megpróbálunk majd nyerni, nekünk már csak ez maradt, most a bajnokságért kell tovább harcolnunk”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 20:01
Nyilván ezért volt tegnap is a padon...De pl ha láttátok Ramsey játékát tavaly, akkor az hasonlított egy rossz formában lévő Khedirára. :lol:Kb 5 méteres passzokat is elrontott.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 16., szerda 19:01
madridronie írta:Elsősorban szerintem azért, mert a fórum egy jelentős része sokkal univerzálisabb, pörgősebb, gyorsabb, kreatívabb, ügyesebb, találékonyabb középpályát szeretne látni, amely abszolút uralni képes azt a területet --> na most a Xabi, Illarra típusú emberekre épülő középpálya jelentős mértékben korlátozza ezt, illetve akár hosszú évekre is behatárolhatja ilyen téren a lehetőségeinket! Egyébként szerintem is maradhat (nem rossz ő, csupán nem ért 32 gurigát), csak nem mindenáron és főleg nem állandó kezdőként!egyébként Illarát miért írja már most le mindenki?
ha nem ő lenne a klasszikus vkp, hanem lenne mögötte valaki
sztem idővel nagy hasznunkra válhatna...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 18:55
Elsősorban szerintem azért, mert a fórum egy jelentős része sokkal univerzálisabb, pörgősebb, gyorsabb, kreatívabb, ügyesebb, találékonyabb középpályát szeretne látni, amely abszolút uralni képes azt a területet --> na most a Xabi, Illarra típusú emberekre épülő középpálya jelentős mértékben korlátozza ezt, illetve akár hosszú évekre is behatárolhatja ilyen téren a lehetőségeinket! Egyébként szerintem is maradhat (nem rossz ő, csupán nem ért 32 gurigát), csak nem mindenáron és főleg nem állandó kezdőként!egyébként Illarát miért írja már most le mindenki?
ha nem ő lenne a klasszikus vkp, hanem lenne mögötte valaki
sztem idővel nagy hasznunkra válhatna...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem