Értékeld a legutóbbi meccset
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Az elég nagy ökörség, hogy nekünk csak két helyzetünk volt, a Barcanak meg száz. Vicc. Bár nem szeretem a statisztikákat, de most ajánlom mindenki figyelmébe, hogy a Barca csak a labdabirtoklásban, a szögletekben és a védésekben (
) múlt felül minket. Egyértelmű, hogy mi voltunk jobban veszélyesek a kapujukra. Azzal, hogy elkezdtek gurigázni a tizenhatosunknál és nem tudtak mit kezdeni a lasztival mert egy falat húztunk oda fel egy picit sem voltak veszélyesebbek nálunk... sőt!

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
ott alacsonyabbak a stadionok ez álltal nem tudják annyira magasra tenni a kamerákat. lásd pl a stamford bridge. legalábbis sztem ezért van ez a hatás.revolver írta:Ezen gondolkodtam én is, hogy miért tűnik egy alsóházi rangadó is 3x olyan gyorsnak ott, de erre jutottam én is, illetve mivel közelebb van a kamera, sokkal nagyobb szögváltoztatás kell a labdás követéséhez, mint itt.De viccen kívül a kamerára is gyanakszom, ott mintha sokkal közelebb lenne a pályához.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezen gondolkodtam én is, hogy miért tűnik egy alsóházi rangadó is 3x olyan gyorsnak ott, de erre jutottam én is, illetve mivel közelebb van a kamera, sokkal nagyobb szögváltoztatás kell a labdás követéséhez, mint itt.De viccen kívül a kamerára is gyanakszom, ott mintha sokkal közelebb lenne a pályához.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Egy 83-as Puskás interjúból, azt hiszem illik a tegnapi meccsre:
Nézd, egy trénernek, legyen az szövetségi kapitány, csak hosszú távon lehetnek sikerei. Ha azonnal követelnek tőle, akkor egyik meccsről a másikra kell élnie. Ilyenkor csak egyetlen taktika van, kibekkelni az ellenfelet. S ezzel a legszebbet ölik meg a labdarúgásban, a támadó játékot. Nem beszélve arról, hogy ha védekező taktikán van a hangsúly, akkor a labda, a mérkőzés nagy részében a mi kapunk előtt pattog. Óhatatlan, hogy a védelem egyszer-kétszer ne hibázzon, s a kapus ne dadogjon be egy-két gólt.
Nézd, egy trénernek, legyen az szövetségi kapitány, csak hosszú távon lehetnek sikerei. Ha azonnal követelnek tőle, akkor egyik meccsről a másikra kell élnie. Ilyenkor csak egyetlen taktika van, kibekkelni az ellenfelet. S ezzel a legszebbet ölik meg a labdarúgásban, a támadó játékot. Nem beszélve arról, hogy ha védekező taktikán van a hangsúly, akkor a labda, a mérkőzés nagy részében a mi kapunk előtt pattog. Óhatatlan, hogy a védelem egyszer-kétszer ne hibázzon, s a kapus ne dadogjon be egy-két gólt.
Először is rohadt jó, hogy megvan a kupa!!
Nagyon jót tehet morálisan. Meg úgy amúgy is kellenek a kupák.
De viccen kívül a kamerára is gyanakszom, ott mintha sokkal közelebb lenne a pályához.
A bajnoki meccs színvonala jobban tetszett, de itt legalább nyertünk.
Dm nekem a góljától függetlenül nem tetszett. Meg sem közelítette a megszokott pörgését, rendszeresen magára hagyta Carvajalt, pedig jó eséllyel azért is került arra az oldalra, hogy a Neymar-Iniesta párost segítsen megfogni.
Szerintem Carvajal egyébként nagyot játszott, főleg a második félidőben. Rengeteg mentése volt, komoly emberek ellen védekezett. Én nagyon elégedett vagyok vele összességében, a szezon eleji gyengébb játékát követően abszolút feljavult, és bár támadásban kicsit többet várok tőle a jövőben, védekezésben felülmúlja az elvárásaimat.
Coentrao is jó vol, neki volt mondjuk a könyebb dolga, a barca többet próbálkozott a másik oldalon.
Aki még védekezésben nagyot alkotott, az Isco. Bár sok ereje nem maradt a támadásokra, de nagyon fegyelmezetten nyomta végig, bravo!

Nekem már az első félidőben is edzőmeccsnek tűnt az egész. Komolyan nem tudom, hogy a kamera helyén múlik, vagy más technikával közvetítik vagy mi a tököm, de egy random angol bajnokin háromszor ekkora hajtás van látszólag, mintha minden sokkal gyorsabb lenne.a végén már alig bírtak lépni a játékosaink, a barcánál a labda járt, mi meg egész meccsen futottunk utána, sikeresen kimerítettük magunkat, hétvégén bajnoki, aztán a kipihent bayern, szép lesz.

A bajnoki meccs színvonala jobban tetszett, de itt legalább nyertünk.
Igazából egy pár hete már nem olyan a formája, mint előtte, kicsit elfogyott ő is, rengeteget játszott, és sok meccsen tényleg a többiek helyett rohangált, ez kezd látszani rajta. Remélhetőleg erre a pár meccsre még fel tudja szívni magát.modric nagyon rosszul játszott, tőle több kell, a szokásos, menetrendszerű hiba meg jött a két középső védő egyikétől.
Dm nekem a góljától függetlenül nem tetszett. Meg sem közelítette a megszokott pörgését, rendszeresen magára hagyta Carvajalt, pedig jó eséllyel azért is került arra az oldalra, hogy a Neymar-Iniesta párost segítsen megfogni.
Szerintem Carvajal egyébként nagyot játszott, főleg a második félidőben. Rengeteg mentése volt, komoly emberek ellen védekezett. Én nagyon elégedett vagyok vele összességében, a szezon eleji gyengébb játékát követően abszolút feljavult, és bár támadásban kicsit többet várok tőle a jövőben, védekezésben felülmúlja az elvárásaimat.
Coentrao is jó vol, neki volt mondjuk a könyebb dolga, a barca többet próbálkozott a másik oldalon.
Aki még védekezésben nagyot alkotott, az Isco. Bár sok ereje nem maradt a támadásokra, de nagyon fegyelmezetten nyomta végig, bravo!
Matt, ne húzzál már fel...Abszolút elégedett vagyok DM játékával manapság, és durva, hogy mennyit szokott védekezni, de amit tegnap leművelt, azért felpofoztam volna. Nem egyszer, nem kétszer sétálgatott lazánhátrafelé, amikor ketten vitték a labdát Carvajalra. Elég csak megnézni a szögletgóljuk előtti jelenetet, amiból kialakult a szöglet.Gratula még Di Mariának. Nálam a meccs legjobbja. Úgy szopatta a Barca védelmet, ahogy illik, és annyit futott megint védekezésben, amennyit szerintem az ellenfél 3 csatára együtt sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CS0ki 2014. április 17., csütörtök 11:25-kor.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Először is gratulálok a csapatnak, fantasztikus meccset játszottak, és megérdemelten nyertük meg a kupát!
Az egész csapat remek volt, nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert a arca összes gyengeségére ráutaztunk, (tudatosan, ehhez grat. Carlonak), és ki is használtuk őket. Ki használtuk azt, hogy gyenge a belső védelem, azt, hogy gyenge a kapus, azt, hogy nem tudnak a kontrák ellen védekezni, kiszorítottuk őket a szélre, aztán tanácstalanul ívelgették be a labdát a 16-on belülre. Kihasználtuk azt, hogy Cesc és Xavi nem a régi, csinálhatnak a pálya közepén azt, amit akarnak, ha nem hagyunk folyosót a csatáraiknak, akkor ők nem fogják átlendíteni a csapatukat a holtponton. Kihasználtuk azt, hogy frusztráltak és idegesek, mert az elmúlt héten 2 kupát vesztettek el, és okos játékkal elvettük tőlük a harmadikat is. Végre megkapták a kegyelemdöfést, amit egy hónappal ezelőtt kellett volna megkapniuk. És végül kihasználtuk azt, hogy a bíró jó felfogásban vezette a meccset, ami nem ízett a Barcának.
Külön gratula azért is, hogy egy jogtalanul érvénytelenített gól után azonnal kiegyenlítettek, és mi nem roppantunk össze. Gratula azért, hogy Cé nélkül is megvertük őket. Nekünk csak a góljaink felét lövő aranylabdásunk hiányzott, míg nekik egy lepkekapus helyett egy másik lepkekapus játszott...
Gratula még Di Mariának. Nálam a meccs legjobbja. Úgy szopatta a Barca védelmet, ahogy illik, és annyit futott megint védekezésben, amennyit szerintem az ellenfél 3 csatára együtt sem. Kezdem azt hinni, hogy DM jelenleg a világ legjobbja... Vagy rövid időn belül az lehet, ha tartja ezt a formáját.
És végül Bale. Hát mit futott ez az ember!!!
5 méteren 10 métert vert Bartrára... Hát a kutyafáját ezt vártuk tőle már mióta. Ezt tudja, félelmetes, amit művelt, szerintem Bartra még mindig nem ért vissza a tizenhatoson belülre a sokktól, amit Bale sebessége okozott neki. Végre visszaadott valamit a 91 millióból. Megmutatta, hogy nem elesni kell a tizenhatoson belül, hanem futni, és küzdeni, amit brazil kollégája nem ismert még fel. Ez a gól annyira demoralizáló volt a Barcának, hogy reggelig sem rúgtak volna gólt, és erre emlékezni fognak még évekig. Sokáig tartott, de végre Bale megérkezett Londonból. Üdv a fedélzeten Bale!
A védekezésünkről annyit, hogy kicsit kockázatos volt ugyan, de a célnak megfelelt. Mivel nem nagyon hibáztunk, ezért tökéletes volt. Pepe kiválóan játszott, kár, hogy ott volt az a buta hiba. Nem is értem, hogy a Barca hogy képes ellenünk szögletből gólt rúgni? De mindegy is baszni rá, öröm volt nézni, ahogy a helyzetbe sem tudnak kerülni...
A Barca nyilatkozatokról meg annyit, hogy a pályán kellett volna teljesíteni, nem a sajtószobában.

Az egész csapat remek volt, nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert a arca összes gyengeségére ráutaztunk, (tudatosan, ehhez grat. Carlonak), és ki is használtuk őket. Ki használtuk azt, hogy gyenge a belső védelem, azt, hogy gyenge a kapus, azt, hogy nem tudnak a kontrák ellen védekezni, kiszorítottuk őket a szélre, aztán tanácstalanul ívelgették be a labdát a 16-on belülre. Kihasználtuk azt, hogy Cesc és Xavi nem a régi, csinálhatnak a pálya közepén azt, amit akarnak, ha nem hagyunk folyosót a csatáraiknak, akkor ők nem fogják átlendíteni a csapatukat a holtponton. Kihasználtuk azt, hogy frusztráltak és idegesek, mert az elmúlt héten 2 kupát vesztettek el, és okos játékkal elvettük tőlük a harmadikat is. Végre megkapták a kegyelemdöfést, amit egy hónappal ezelőtt kellett volna megkapniuk. És végül kihasználtuk azt, hogy a bíró jó felfogásban vezette a meccset, ami nem ízett a Barcának.
Külön gratula azért is, hogy egy jogtalanul érvénytelenített gól után azonnal kiegyenlítettek, és mi nem roppantunk össze. Gratula azért, hogy Cé nélkül is megvertük őket. Nekünk csak a góljaink felét lövő aranylabdásunk hiányzott, míg nekik egy lepkekapus helyett egy másik lepkekapus játszott...
Gratula még Di Mariának. Nálam a meccs legjobbja. Úgy szopatta a Barca védelmet, ahogy illik, és annyit futott megint védekezésben, amennyit szerintem az ellenfél 3 csatára együtt sem. Kezdem azt hinni, hogy DM jelenleg a világ legjobbja... Vagy rövid időn belül az lehet, ha tartja ezt a formáját.
És végül Bale. Hát mit futott ez az ember!!!

A védekezésünkről annyit, hogy kicsit kockázatos volt ugyan, de a célnak megfelelt. Mivel nem nagyon hibáztunk, ezért tökéletes volt. Pepe kiválóan játszott, kár, hogy ott volt az a buta hiba. Nem is értem, hogy a Barca hogy képes ellenünk szögletből gólt rúgni? De mindegy is baszni rá, öröm volt nézni, ahogy a helyzetbe sem tudnak kerülni...
A Barca nyilatkozatokról meg annyit, hogy a pályán kellett volna teljesíteni, nem a sajtószobában.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
hehe írta:hát ez kevés lesz a müntyen ellen.
szép, hogy behúztuk, de ennyi erővel a barcáé is lehetett volna, gyakorlatilag végig náluk volt a labda, végig ők támadtak, végig irányítottak, csak egy kiégni látszó messi impotenciája és neymar rossz formája miatt nem kaptuk meg ami járt volna.
modric nagyon rosszul játszott, tőle több kell, a szokásos, menetrendszerű hiba meg jött a két középső védő egyikétől.
a végén már alig bírtak lépni a játékosaink, a barcánál a labda járt, mi meg egész meccsen futottunk utána, sikeresen kimerítettük magunkat, hétvégén bajnoki, aztán a kipihent bayern, szép lesz.
nem nem lesz bajnoki hétvégén ja és persze megkaptuk ami járt volna... pff

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A kaputol 30-40 meterre gurigaztak,alig alig volt veszelyes tamadasuk. Mi sokkal nagyobb veszelyt jelentettunk a kapujukra,be voltak rezelve hatul mert tudtak,hogy ha megindulunk abban nagyon benne van a gol. Mascherano is igy kapta a sargajat.
Egyertelmuen tobb kell a Bayern ellen de ezt a fiuk is tudjak! Ennyi eleg volt a barca megveresehez es a kupa elhoditasahoz.
Ancelotti szerintem jol cserelt, 5 perccel a vege elott megszereztuk a vezetest,ott mar hozni kellett be a vedoket. Azt nem tudhatta elore hogy mi lesz meg a meccsen,adott pillanatban adott szituacioban jo donteseket hozott. Ha kiegyenlitettek volna,nyilvan kitalalt volna valamit meg.
Egyertelmuen tobb kell a Bayern ellen de ezt a fiuk is tudjak! Ennyi eleg volt a barca megveresehez es a kupa elhoditasahoz.
Ancelotti szerintem jol cserelt, 5 perccel a vege elott megszereztuk a vezetest,ott mar hozni kellett be a vedoket. Azt nem tudhatta elore hogy mi lesz meg a meccsen,adott pillanatban adott szituacioban jo donteseket hozott. Ha kiegyenlitettek volna,nyilvan kitalalt volna valamit meg.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mit irányítottak? Semmit... attól, hogy náluk volt a labda még nem irányították a meccset. Értékelhető támadásuk nem volt.hehe írta:hát ez kevés lesz a müntyen ellen.
szép, hogy behúztuk, de ennyi erővel a barcáé is lehetett volna, gyakorlatilag végig náluk volt a labda, végig ők támadtak, végig irányítottak, csak egy kiégni látszó messi impotenciája és neymar rossz formája miatt nem kaptuk meg ami járt volna.
Neymar meg rossz formában van? Hol? Szeptember óta ezt tolja, csak most nem jött össze neki a gól. (kapufáig azért eljutott, és most nem kapott 11-est) Nem kell hátast dobni tőle, semmi extrát nem csinál a csapatban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hétvégén nincs bajnokihehe írta:hétvégén bajnoki, aztán a kipihent bayern, szép lesz.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát ez kevés lesz a müntyen ellen.
modric nagyon rosszul játszott, tőle több kell, a szokásos, menetrendszerű hiba meg jött a két középső védő egyikétől.
a végén már alig bírtak lépni a játékosaink, a barcánál a labda járt, mi meg egész meccsen futottunk utána, sikeresen kimerítettük magunkat, hétvégén bajnoki, aztán a kipihent bayern, szép lesz.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Valahogy így, ők hozták a pluszt, ami a győzelemhez kellett és amit Cristiano hiányában vártunk is!Brillaron Bale, Di María e Isco

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nekem inkább azért hasonlított egy PL-meccsre, mert hagyta a test a test ellent, igazi férfias játék volt, de ami már túlment ezen, azt befújta. Jól vezették a sporik, megköszönhetjük nekik, hogy nem törték szét a játékot a folyamatos sípolással.Következetes volt az egész meccsen végig,és ami még nagyon tetszett,hogy rengeteget beszélt a játékosokkal,mintha egy PL meccset néztem voltna.

Hát ez nem volt egyszerű.
Ami abszolút nemtetszett az az elől lévő jétákosaink önzőzése.Olyan önzőek voltak hogy már az idegbaj kerülgetett.
Nagy gratuláció mindenkinek,mert ezt nagyon megérdemelték a srácok!!!

Ja és grat. a bírónak is,mert igen szép és jó teljesítményt hozott le az egész meccsen.Egyedül az elvett gólunkat nemértettem én sem,mert szerintem nem volt kapustámadás,de ez vélemyényes eset volt.Következetes volt az egész meccsen végig,és ami még nagyon tetszett,hogy rengeteget beszélt a játékosokkal,mintha egy PL meccset néztem voltna.
Ez szerintem rengeteget számít.
Úgyhogy grat.neki magasan a legjobb bíró Spanyolországban,de szerintem Európában is ott van a szűk elitben.

Ami abszolút nemtetszett az az elől lévő jétákosaink önzőzése.Olyan önzőek voltak hogy már az idegbaj kerülgetett.

Nagy gratuláció mindenkinek,mert ezt nagyon megérdemelték a srácok!!!

Ja és grat. a bírónak is,mert igen szép és jó teljesítményt hozott le az egész meccsen.Egyedül az elvett gólunkat nemértettem én sem,mert szerintem nem volt kapustámadás,de ez vélemyényes eset volt.Következetes volt az egész meccsen végig,és ami még nagyon tetszett,hogy rengeteget beszélt a játékosokkal,mintha egy PL meccset néztem voltna.
Ez szerintem rengeteget számít.
Úgyhogy grat.neki magasan a legjobb bíró Spanyolországban,de szerintem Európában is ott van a szűk elitben.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Azt a gólt kapustámadásért nem adták meg, ott nem volt les. Így nem fog érdekelni, hogyha hallom majd, hogy "de az első gólotokat lesről rugtátok", mert azt megadták, ezt meg elvették. Le van szarva, ez már történelem 
Én Neymar kapufájánál öregedtem vagy 2 évet, mert tudtam, hogy ha azt ott bekapjuk, akkor vége a meccsnek, ledarálnak minket. Nem csak az, hogy lelki fölénybe kerültek volna, de mivel mi már berendezkedtünk védekezni a cserék által, ők meg ugye épp az ellenkezőjét csinálták, ott megettek volna minket. Hála istennek nem így történt, megérdemelten nyertünk, Ancelotti sem taktikázta el magát, szerintem rendben volt minden tegnap.
Nem tudom, hogy hányan figyeltétek A Maestronkat, de amit megint lemelózott középen, az nem emberi volt. Az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt a kis horvát. Nem tudom mi lenne a csapattal, ha nem lenne nekünk Modric...
A legfontosabb, hogy nyertünk, a többivel meg mostmár felesleges foglalkozni, a Barca-drukkerek mondhatnak, amit akarnak, ezt a trófeát már nem veszi el senki a csapattól.

Én Neymar kapufájánál öregedtem vagy 2 évet, mert tudtam, hogy ha azt ott bekapjuk, akkor vége a meccsnek, ledarálnak minket. Nem csak az, hogy lelki fölénybe kerültek volna, de mivel mi már berendezkedtünk védekezni a cserék által, ők meg ugye épp az ellenkezőjét csinálták, ott megettek volna minket. Hála istennek nem így történt, megérdemelten nyertünk, Ancelotti sem taktikázta el magát, szerintem rendben volt minden tegnap.
Nem tudom, hogy hányan figyeltétek A Maestronkat, de amit megint lemelózott középen, az nem emberi volt. Az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt a kis horvát. Nem tudom mi lenne a csapattal, ha nem lenne nekünk Modric...
A legfontosabb, hogy nyertünk, a többivel meg mostmár felesleges foglalkozni, a Barca-drukkerek mondhatnak, amit akarnak, ezt a trófeát már nem veszi el senki a csapattól.

- h3x0r
A visszajatszasokbol tokeletesen latszik, hogy az egyik vedo Bale mogott, a masik vele egyvonalban van a passz pillanataban.Buitre írta:úgy rémlik les volt. Pinto ugye kint volt a kapuból, és amikor valaki visszafejelte a labdát, Bale és az alapvonal között mintha csak egy védő lett volna. De nem merek rá megesküdniGéci írta:Halovány meleg lila fingom sincs mi volt az oka, hogy nem adták meg
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
úgy rémlik les volt. Pinto ugye kint volt a kapuból, és amikor valaki visszafejelte a labdát, Bale és az alapvonal között mintha csak egy védő lett volna. De nem merek rá megesküdniGéci írta:Halovány meleg lila fingom sincs mi volt az oka, hogy nem adták meg
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az első gólunk a bizonyíték arra, hogy nem felejtettünk el kontrázni (ott van az a zsigerekben, csak le kell szépen porolni és tudatosan erre készülni), viszont tény, hogy az elkövetkező 2 hétben jóval nagyobb hangsúlyt kell majd ezekre fektetnünk, mint a Carlo által megálmodott alapjátékunkra --> így edzéseket most feltétlenül ebbe az irányba kell a mesternek elvinnie!Mindenki azt mondja, a Real az egyik legjobb kontracsapat. Hát ahhoz képest olyan 3 a 3 elleni kontrákat hoztunk össze, amiből még helyzet sem lett, ennél sokkal jobban kéne csinálni ezt.

Eros Barca, vagy gyenge. Leszállóban levő vagy emelkedő...totálisan hidegen hagy.
Serultjeik voltak? Nekunk is. Papíron a legjobb játékosuk ott volt a pályán, nálunk nem volt Ce.
Nem ragozom. A Clasico az a meccs, ahol soha semmi nem szamit. Lehetnének a másodosztályban is...az sem!
Megvertük oket a Kiraly kupa döntőjében! Ennyi!

A meccsről csak pár szót; nem játszottunk jól, de megérdemelten nyertünk és bár sokszor töketlenkedtünk végre ismét szervezett játékot (inkább védelmet) láttam a csapattól! A szokásos hibák most is megvoltak (elől elpuskázott, elönzőzött, elbalf@szoskodott helyzetek, félpályánál durván elszórt labda (Xabi), pontrúgás (Pepe féle szokásos kihagyás + S. Ramos meggondolatlan rúgása Alves irányában, amikor az nem fogott kezet), Iker kirúgások, értelmetlen felívelések (pontatlan), de a hozzáállással és nem gyengén sovány kerettel Cristiano hiányában azért le a kalappal a fiúk előtt, ha nem is teljesen meggyőzően, de átléptek a saját árnyékukon!

A Bayern ellen is kell, csak sokkal jobban, gyorsabban, pontosabban --> remélhetőleg már CR7-tel a fedélzeten!

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vettem a fáradtságot és visszanéztem vagy 4x azt a gólt amit nem adtak meg... Halovány meleg lila fingom sincs mi volt az oka, hogy nem adták meg. Leshez köze nem volt, ötösön kívül volt, plusz Bale a világon nem zavarta Pintót aki konkrétan kivetődött Bale hóna alá... Így igazából meg főleg nem érdekel ki mit mond mert még egy szabályos gólt is elvettek, amiből meg jött az ellentámadás amiből a gólt kaptunk...
A többit pedig Realista leírta...

A többit pedig Realista leírta...
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hihetetlenul undorito hogy az egesz mai barca mennyit nyavajog, reklamal...egesz meccsen az latszott hogy mindegy ha egy kamu tizivel de nyerjenek, egyaltalan nem a jatekkal voltak elfoglalva, folyamatosan sargat kertek, most is Busqest vagy hogy kell leirni volt elemeben de kulonosen meglepett Xavi panaszaradata is, azert ez is az edzot mutatja.Kurva jo volt a biro amikor majd lekevert Neymarnak egy pofont a panaszkodasert. Nalam azert volt par fault amit o sem fujt be de hat Undiano Mallenco a sarkaig nem er fel ennek a bironak. Orulok is hogy kikaptak. Mi sem jatszottuk azert a legjobb meccsunket viszont a mi edzonk valamit csak tud nem ugy mint az a bohoc naluk.
Amugy engem inkabb emlekeztetett Mou fele taktikara az esti meccs vagdosas taposas nelkul persze, csak annyi a gond hogy az a Real ennek a Barcanak 5-6golt lott volna meg kontrabol. De a lenyeg a lenyeg megvan a kupa, es CR nelkul ez meg nagyobb loketet adhat a jatekosoknak +Bale aki ezzel remelem atszakitotta azt a gatat hogy top csapat ellen is tud jol es eredmenyesen jatszani habfeher szerelesben.
Egy ket tuske azert van bennem igy is: Xabi Alonso aki ma is adott ujra egy 100% golpasszt, mar nem tudom mely Barcasnak csak szerencsere most nem eltek vele, nem tudom mi van vele de amikor kozelitik a kepet hozza akkor olyan erzesem van mintha egy oregfiuk meccsrol hoznak be. Nagyon felek hogy egy komoly Bayern ki fogja ezt a gyengeseget hasznalni a csapatnak. 2-3 evvel ezelotti Xabi a kedvencem volt de a mai nagyon nem. A masik meresz huzas az volt amikor a mester lehozta Di Mariat es utana szinte azonnal Benzemat. Huh az lett volna am a szenvedes ha isten orizz kiegyenlitenek es hosszabbitasban van legalabb 6 vedo es semmi tamado jatekos csak Bale. Azert en ezt hanyagolnam ilyen esetekben.
Ami nagy pozotivum az Casillas jelenlete, latszott a jatekosokon hogy ennek a kapusnak nehezen fogtok golt loni
Coentrao is jol mozgott meg Carvajal sem volt gyenge, uh nagyon feltem ettol a ket szelsonktol de vegulis nagyon jol oldottak meg a feladatukat. Ramos tette a dolgat de ami nagyon kiemelkedo volt az Pepe, kap az elejen egy sargat amit most sem ertek miert es onnan talan meg fault nelkul jatszotta le a meccset, hihetetlenul elemeben van ez a jatekos. A kozeppalyan Modric lathatoan visszabb kerult foleg a 2ik felidoben de igy is biztonsagot tud nyujtani a kis horvat, di Maria is eltunt a 2ik felidore de hat akkor mar meg inkabb visszahuzott volt a vedekezes igy nagyon nagy megindulasa nem is lehetett volna neki sem, Xabi meg mondom nekem rejtely mi van vele
ide kell egy komoly erosites es melle ugyesen egyre inkabb beepiteni Casemiro aki nagyon ugyesen mozog kemely es jo labdakat is szor a tarsaknak.
Isco akart akart de ma ennyi jutott neki, Benzema pedig sajnos megint csak rapszodikus volt, az teny hogy zavaro jatekaval folyamatosan felelmet keltett az ellenfel vedelmeben de azert egy verbeli csatar azert rug 1-2 golt is. Elhiszem hogy legtobbszor hujen patogva vagy gyorsan jon a laszti de hat o van annyira teknikas hogy megoldja. Bale meg hat a goljaval mindent megtett, az elejen es a vegen ment neki nagyon, a meccs kozepen azert jol lezartak elote a teret de kontraba nagyon gyors, mar akkor vigyorogtam amikor mint egy TGV megkerulte a Barca ujdonc sztarjat de hogy meg golt is lott, nagy RESPECT.
Osszessegeben mindenkepp mi tettunk tobbet ezert a trofeaert, komoly hianyzokkal de bennunk megvolt az akarat, a lendulet a szenvedely, egyszoval minden ami kell ilyenkor. Bizom benne hogy marcelo es CR meg arbeloa hamar visszater.
Vegezetul ez csak egy szemelyes ertekeles, valszeg mindenki maskepp latott mindent, nekem a tuskeket az At.Madrid elleni jatek utan hamar sikerul megtalalnom, az a meccs es a bajnoki el classico 65 perce volt a hab a tortan, utana persze hogy elfogult vagyok de hat a kedvenc csapatunk a Madrid, szoval Hala Madrid
Amugy engem inkabb emlekeztetett Mou fele taktikara az esti meccs vagdosas taposas nelkul persze, csak annyi a gond hogy az a Real ennek a Barcanak 5-6golt lott volna meg kontrabol. De a lenyeg a lenyeg megvan a kupa, es CR nelkul ez meg nagyobb loketet adhat a jatekosoknak +Bale aki ezzel remelem atszakitotta azt a gatat hogy top csapat ellen is tud jol es eredmenyesen jatszani habfeher szerelesben.
Egy ket tuske azert van bennem igy is: Xabi Alonso aki ma is adott ujra egy 100% golpasszt, mar nem tudom mely Barcasnak csak szerencsere most nem eltek vele, nem tudom mi van vele de amikor kozelitik a kepet hozza akkor olyan erzesem van mintha egy oregfiuk meccsrol hoznak be. Nagyon felek hogy egy komoly Bayern ki fogja ezt a gyengeseget hasznalni a csapatnak. 2-3 evvel ezelotti Xabi a kedvencem volt de a mai nagyon nem. A masik meresz huzas az volt amikor a mester lehozta Di Mariat es utana szinte azonnal Benzemat. Huh az lett volna am a szenvedes ha isten orizz kiegyenlitenek es hosszabbitasban van legalabb 6 vedo es semmi tamado jatekos csak Bale. Azert en ezt hanyagolnam ilyen esetekben.
Ami nagy pozotivum az Casillas jelenlete, latszott a jatekosokon hogy ennek a kapusnak nehezen fogtok golt loni

Isco akart akart de ma ennyi jutott neki, Benzema pedig sajnos megint csak rapszodikus volt, az teny hogy zavaro jatekaval folyamatosan felelmet keltett az ellenfel vedelmeben de azert egy verbeli csatar azert rug 1-2 golt is. Elhiszem hogy legtobbszor hujen patogva vagy gyorsan jon a laszti de hat o van annyira teknikas hogy megoldja. Bale meg hat a goljaval mindent megtett, az elejen es a vegen ment neki nagyon, a meccs kozepen azert jol lezartak elote a teret de kontraba nagyon gyors, mar akkor vigyorogtam amikor mint egy TGV megkerulte a Barca ujdonc sztarjat de hogy meg golt is lott, nagy RESPECT.
Osszessegeben mindenkepp mi tettunk tobbet ezert a trofeaert, komoly hianyzokkal de bennunk megvolt az akarat, a lendulet a szenvedely, egyszoval minden ami kell ilyenkor. Bizom benne hogy marcelo es CR meg arbeloa hamar visszater.
Vegezetul ez csak egy szemelyes ertekeles, valszeg mindenki maskepp latott mindent, nekem a tuskeket az At.Madrid elleni jatek utan hamar sikerul megtalalnom, az a meccs es a bajnoki el classico 65 perce volt a hab a tortan, utana persze hogy elfogult vagyok de hat a kedvenc csapatunk a Madrid, szoval Hala Madrid
- Hasta el final, Vamos Real -