Csoki,én mindig is tiszteltem a véleményed,és attól függetlenül,hogy Bale-el szemben még mindig vannak kétségeim,de az vitathatatlan,hogy a walesi ha odapörköl,90%-ban eltalálja a kaput.Ez,meg a gyorsasága az az erőssége,ami miatt nem szapulom a fickót.(vagy legalább is csak néha )
Tudom, hogy ez az erőssége, de hány bomba gólt lőtt nálunk? Én kettőre emlékszem, az egyik egy szabad volt, a másikat csúnyán eltalálta, felső kapufás gól valami kiscsapat ellen. Én többre nem emlékszem...De pár olyanra, amikor kilőtte a stadionból a labdát, arra igen.
a bajnoki Klasszkushoz képest náluk egyedül Piqué nem lesz... helyette vagy Puyol, vagy Bartra lesz a legvalószínűbb esetben, kétlem, hogy egyik se fog tudni játszani.
Mi az ellen a védelem ellen is kidolgoztunk rengeteg helyzetet, amivel bőven nyerni lehtett volna a meccset. Könnyen lehet, hogy az Adriano-Mashcerano belső védőpáros lesz. ha nekik sem tudunk annyi gólt lőni, ami elég lehet a győzelemhez, akkor tényleg baj van.
A védelmünk majd kiderül, hogy mit tud, de csalódott lennék, ha nem sokgólos meccset láthatnánk.