Lehet csak veletlen, de ma akar merre jartam, mindenhol Bale goljat mutattak. Negyszer kapcsoltam a digire a nap kulonbozo idoszakaiban, ketszer a meccset ismeteltek, ketszer osszefoglalo volt. Bekapcsolom az m1-et (vagy a Dunat ?), Bale goljat mutatjak. Voltam Lidl-be, a mellette levo uzletekben van TV es Bale goljat mutattak, ugyan ez volt meg 2 sportfogado irodanal is, raadasul az egyetemnel a portas is a tegnapi meccsunket nezte
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Meglepodve olvastam, hogy facebookon posztoltatok Kompany blogjat. Esetleg a jovoben csatlakozik a szerkesztoseghez valamilyen formaban vagy ez csak egy kiveteles eset volt?
Lehet csak veletlen, de ma akar merre jartam, mindenhol Bale goljat mutattak. Negyszer kapcsoltam a digire a nap kulonbozo idoszakaiban, ketszer a meccset ismeteltek, ketszer osszefoglalo volt. Bekapcsolom az m1-et (vagy a Dunat ?), Bale goljat mutatjak. Voltam Lidl-be, a mellette levo uzletekben van TV es Bale goljat mutattak, ugyan ez volt meg 2 sportfogado irodanal is, raadasul az egyetemnel a portas is a tegnapi meccsunket nezte
Remelem Azsiaban is ennyire nyomatjak, mert jo lenne ha az a reklamertek magasabbra szokne..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most veszem eszre,hogy lehagytam azt hogy Facebookon.ferni írta:privát üzenetet kétlem, hogy vissza lehet nézni, mivel azok 50 után törlődnek...Marci77 írta: Ezzel meg tudom nezni hogy a kozos privat uzenetvaltasunkban mik voltak az elso uzenetek? (mar tobb eve volt)(erre gondoltam,lehet h nem volt ertheto
)
de ha több éve volt, akkor annak a 'distán kell lennie, de ott is 50en üzenet után törlődtek tudtommal az utolsók szépen sorban...
szóval ott se lesz meg sztem, meg oda nem is kattintunk.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
privát üzenetet kétlem, hogy vissza lehet nézni, mivel azok 50 után törlődnek...Marci77 írta:Ezzel meg tudom nezni hogy a kozos privat uzenetvaltasunkban mik voltak az elso uzenetek? (mar tobb eve volt)P. Krisz írta:rákattintasz a profiljára és ott van hogy a Felhasználó hozzászólásainak megtekintése(erre gondoltam,lehet h nem volt ertheto
)
de ha több éve volt, akkor annak a 'distán kell lennie, de ott is 50en üzenet után törlődtek tudtommal az utolsók szépen sorban...
szóval ott se lesz meg sztem, meg oda nem is kattintunk.
- h3x0r
Már Kolozsváron is szedi áldozatait egy véres "játék", a knockout game
Jaa, hogy ez pont a szomszed utcaban tortent
Jaa, hogy ez pont a szomszed utcaban tortent
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ezzel meg tudom nezni hogy a kozos privat uzenetvaltasunkban mik voltak az elso uzenetek? (mar tobb eve volt)P. Krisz írta:rákattintasz a profiljára és ott van hogy a Felhasználó hozzászólásainak megtekintése
- Marci77
Valaki tudna segíteni abban,hogy hogyan tudom visszakeresni azt,hogy XYnal mik voltak az első üzeneteink? (érthető ugye?
) (vagy van valami program rá? )
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Isten Éltessen Sokáig Remy! 
Én is emlékszem, de Danomics is voltam, meg még kitudja, hogy kicsoda.Marci77 írta:Emlekszem,szegeny Mikirol az irtam hogy Rej titkos tavoli unokatestveee,akit iranyit. Vagy valami ilyesmi. Mert hasonloan tolta.
Komoly?lordgabi írta:egyébként egy napon is születtek!
-
Alexaszaszin
Köszönöm!nmate írta: Kis guglizás után úgy látom, mobil appokon van, viszont webes felületen nincs ilyesmi.
(Megpróbáltam én is utánanézni, de úgy látszik béna vagyok :Đ )
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kis guglizás után úgy látom, mobil appokon van, viszont webes felületen nincs ilyesmi.Alexaszaszin írta:( Az egyik kérdésemre már tudom a választ csak utána kellett nézni :Đ )
Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik de nagyon fontos lenne:
Van valamilyen hangjelzés/hangeffekt ha valaki be van jelentkezve twitteren és új privát üzenete érkezik ?
-
Alexaszaszin
( Az egyik kérdésemre már tudom a választ csak utána kellett nézni :Đ )
Van valamilyen hangjelzés/hangeffekt ha valaki be van jelentkezve twitteren és új privát üzenete érkezik ?
- h3x0r
R24 multkor az mondta, hogy aki Anisra szavaz, annak azonnal megy az egy honap pihiGT37 írta: Sírok, bakker, komolyan mondom, RMCF után Anisra fogok szavazni az Ismerd meg a fórumozókat! rovat keretében.(De csak ha R24 készíti vele az interjút.
![]()
)
Egyebkent hogy all a RMCF interju? Mikorra varhato?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
GT37 írta:Remy, téged pedig Isten éltessen, remélem, a Real nem kívánja győzelemmel ünnepelni a születésnapodat.
Erre emlékszem, egyébként egy napon is születtek! :ĐMarci77 írta:Emlekszem,szegeny Mikirol az irtam hogy Rej titkos tavoli unokatestveee,akit iranyit. Vagy valami ilyesmi. Mert hasonloan tolta.
Es Rej ezt is elmentette.
Vagy 12 ilyen/hasonlo print screenje volt
Boldogat Remy, itt is, ünnepeld győzelemmel!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Ne, kérlek.GT37 írta:Anisra fogok szavazni az Ismerd meg a fórumozókat! rovat keretében.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Anis, te szemét, printszkrínelté'?!
Sírok, bakker, komolyan mondom, RMCF után Anisra fogok szavazni az Ismerd meg a fórumozókat! rovat keretében.
(De csak ha R24 készíti vele az interjút.
)
Remy, téged pedig Isten éltessen, remélem, a Real nem kívánja győzelemmel ünnepelni a születésnapodat.
Sírok, bakker, komolyan mondom, RMCF után Anisra fogok szavazni az Ismerd meg a fórumozókat! rovat keretében.
Remy, téged pedig Isten éltessen, remélem, a Real nem kívánja győzelemmel ünnepelni a születésnapodat.
- Marci77
Emlekszem,szegeny Mikirol az irtam hogy Rej titkos tavoli unokatestveee,akit iranyit. Vagy valami ilyesmi. Mert hasonloan tolta.Géci írta:Komám ott baj nem kicsiAnis írta: nem excelben jegyzeteltem, hanem minden ilyen kommentről készült egy print screen!![]()
![]()
pl: 2012.05.23 + 2012.01.08.
és a visszatérő kommentemben reagáltam kb mindegyikre![]()
![]()
Es Rej ezt is elmentette.
Vagy 12 ilyen/hasonlo print screenje volt
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Boldog akkor lesz, ha este nyer a MadridGéci írta:Éjjjj még most látom, hogy Remy boldog születésnapja van! Stefi nap van ma Remy! Boldogat!
amúgy kösz
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots