Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 18:35

Tudom, hogy ez az erőssége, de hány bomba gólt lőtt nálunk? Én kettőre emlékszem, az egyik egy szabad volt, a másikat csúnyán eltalálta, felső kapufás gól valami kiscsapat ellen. Én többre nem emlékszem...De pár olyanra, amikor kilőtte a stadionból a labdát, arra igen.
Az elche ellen volt az a gól,de nem is azt írtam hogy hányszor talált be,hanem hogy hányszor találja el a kaput...és azt meglehetősen sokszor.Merthogy arról volt szó az írásodban.Többször mint amikor kirúgja a stadionból....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 16., szerda 18:02

Csoki,én mindig is tiszteltem a véleményed,és attól függetlenül,hogy Bale-el szemben még mindig vannak kétségeim,de az vitathatatlan,hogy a walesi ha odapörköl,90%-ban eltalálja a kaput.Ez,meg a gyorsasága az az erőssége,ami miatt nem szapulom a fickót.(vagy legalább is csak néha )
Tudom, hogy ez az erőssége, de hány bomba gólt lőtt nálunk? Én kettőre emlékszem, az egyik egy szabad volt, a másikat csúnyán eltalálta, felső kapufás gól valami kiscsapat ellen. Én többre nem emlékszem...De pár olyanra, amikor kilőtte a stadionból a labdát, arra igen.
a bajnoki Klasszkushoz képest náluk egyedül Piqué nem lesz... helyette vagy Puyol, vagy Bartra lesz a legvalószínűbb esetben, kétlem, hogy egyik se fog tudni játszani.
Mi az ellen a védelem ellen is kidolgoztunk rengeteg helyzetet, amivel bőven nyerni lehtett volna a meccset. Könnyen lehet, hogy az Adriano-Mashcerano belső védőpáros lesz. ha nekik sem tudunk annyi gólt lőni, ami elég lehet a győzelemhez, akkor tényleg baj van. :angry:
A védelmünk majd kiderül, hogy mit tud, de csalódott lennék, ha nem sokgólos meccset láthatnánk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 16., szerda 17:59

En a védelemről beszeltem. Olyan támadoink vannak, akiknek szét kene kapnia oket. Ki az a Bartra? Felni kell tole? Ugyan.
Középpályán egy Modric-Dm kettosnek elégnek kell lennie, hogy stabilak legyunk ott. Balenek ideje villantani valamit komoly csapat ellen, Karimtol meg nem kerdes mit varok. (Ket-harom selfiet :lol:)

Ja, vesz esetére ott van Pinto.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 16., szerda 17:53

Realista24 írta: Ne legyetek pesszimisták. A barca védelme a gyengébbnel is gyengébb lesz. Ha ezzel a lehetőséggel nem tudnak élni a fiúk, akkor jobb, ha meccs utan uj csapatot keresnek.
a bajnoki Klasszikushoz képest náluk egyedül Piqué nem lesz... helyette vagy Puyol, vagy Bartra lesz a legvalószínűbb esetben, kétlem, hogy egyik se fog tudni játszani, mert ha nem akkor tényleg nagy lesz a gáz náluk.

nálunk meg nincs Marcelo, CR meg Jesé sem....
had ne ecseteljem melyik csapat gyengült jobban...
de mutassák meg, hogy CR nélkül is megverjük őket, én nem reménykedek semmi jóban, majd kiderül mi lesz, cáfoljanak rám.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 16., szerda 17:23

Jah azt meg gondolom nem vágod Realista, hogy a spanyol válogatott mellett még a franciáknak szoktam szurkolni.
Keblemre :D

Ne legyetek pesszimisták. A barca védelme a gyengébbnel is gyengébb lesz. Ha ezzel a lehetőséggel nem tudnak élni a fiúk, akkor jobb, ha meccs utan uj csapatot keresnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. április 16., szerda 17:07

nekem sincsenek túl jó érzéseim a ma esti meccsel kapcsolatban.

ott van az, h ebben a szezonban az igazán fontos meccseket buktuk, szinte kivétel nélkül, de legalábbis nem nyertünk. ott van a jó pár sérültünk és ezáltal a pad elfogyása. ott van az, h a barca ellen játszunk akik ellen amúgy is szokásunk megremegni. a bírókat is meg kell sajnos említenem, bár ne kellene, de így van. ebbe sztem egy barcás sem köthet bele, lásd a legutóbbi bajnokit. plusz erre az egészre még jött cristiano sérülése, ami nálam a barca győzelem felé billenti a mérleg esélyesebb felét.

ettől függetlenül kibaszottul fogok szurkolni és meg kell lennie. kell a madridizmusnak ez a trófea, pláne, h a barca ellen csinálhatjuk meg újra. a hangulattal sem lesz itt baj, pár bor már remegve vár a nyitásra.

ja és casillas tegnapi nyilatkozata meglehetősen lelkesre és az eddig megszokott sablonoktól mentesre sikerült. tetszett na.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 17:04

amúgy gündögan miért ne hagyná ott a bvb-t? nem jelent semmit, hogy hosszabbított.
1 éve folyamat sérült az emberünk (csak szólok :mrgreen: ); soha nem adtak róla pontos diagnózist csak azt, hogy hát problémákkal küszködik --> szerény véleményem szerint egy nagyon durva, komoly gerincsérve lehet, amit műtét helyett inkább konzervatív terápiával kezeltek! :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 16., szerda 16:37

tubatibi írta:Te nem azt mondtad, hogy Pogba nem is annyira jo jatekos es ezenfelul egy nemetet akarsz a kezdobe ? :mrgreen: :mrgreen:
Jó, de Kroos igazi német, míg Özil és Khedira, na mindegy... :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 16., szerda 16:33

Te nem azt mondtad, hogy Pogba nem is annyira jo jatekos es ezenfelul egy nemetet akarsz a kezdobe ? :mrgreen: :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 15:54

modric-pogba-kroos
bale-benz-c

:mrgreen:

amúgy gündögan miért ne hagyná ott a bvb-t? nem jelent semmit, hogy hosszabbított.
Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 15:40

Gündogan eligazolásáról felesleges beszélni
Gündogan egyértelmű (és abszolút érthető) kiesésével egy újabb minőségi, normális középpályással kevesebb a piacon --> ennek, illetve annak fényében, hogy több, mint 10 éve nem sikerül betonná és minimum TOP2-vé tenni ezt a csapatrészt, nos szerintem elégé kényszerhelyzetben vagyunk --> vagy ismét mélyen belenyúlunk a zsebünkben, vagy spórolva sokadjára is bízunk a megfigyelőinkben, meg a nem ritkán téves, megkérdezőjelezhető (és akkor még finom voltam :-* ) megérzéseinknek és a kevésbé felkapott, noname arcokban! Idén nyáron vélhetően 2 komolyabb név is klubot vált Pogba, Kroos személyében (nem sűrűn adódik mostanában ilyen és valljuk be óriási ziccer); nem tudom, ki hogy van vele, de a jelenlegi állás szerint (illetve felhozatal alapján) nálam minimum az egyikük megszerzése illő lenne (talán a csoki égetőbb posztra jönne --> ha már van egy Di María, Isco is a csapatban)! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 14:51

akkor teljesen felesleges játékosmegfigyelőkre tengernyi dellát kidobni.
euromilliók takaríthatók meg évente.

ki akar a real madridban játszani? az odamegy helybe és vagy megfelel, vagy nem. :D
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 14:38

hehe írta:
miért nem igazolunk olyat, aki már befutott, és megüti a Real szintet?
drága, szar, nem real szint, nem leszünk vele előrébb.

ezen jelzőket kombináld kedved szerint, nincs jelenleg megfelelő minőség a világon, ezért kell kukázni, halászni, felfedezni.
Pontosan erre utaltam. Mivel nincs jelenleg jó az élmezőnyben, akkor olyan sok rohangál szerte a világon, aki olyan lehet? Talán van 5 olyan játékos, aki következő 10 évben megüti ezt a szintet a sok millió igazolt futballistából. Az esély arra, hogy mi találjuk meg, baromi kevés. Ez nem lehet elvárás.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 14:27

Bale, akinek kvázi ez a legnagyobb erőssége, aztán talán ha kétszer találta el a kaput távolról..
Csoki,én mindig is tiszteltem a véleményed,és attól függetlenül,hogy Bale-el szemben még mindig vannak kétségeim,de az vitathatatlan,hogy a walesi ha odapörköl,90%-ban eltalálja a kaput.Ez,meg a gyorsasága az az erőssége,ami miatt nem szapulom a fickót.(vagy legalább is csak néha :mrgreen: )

Ami a francia középpályásokat illeti,írtam már sokszor,hogy mind az adottság,mind a tehetség megvan,az arc,ami engenmidegesít,hogy 2 év után a 90%-uk elhiszi magáról,hogy ő a kövi Viera,és aztán szépen eltűnnek a süllyesztőben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 14:26

miért nem igazolunk olyat, aki már befutott, és megüti a Real szintet?
drága, szar, nem real szint, nem leszünk vele előrébb.

ezen jelzőket kombináld kedved szerint, nincs jelenleg megfelelő minőség a világon, ezért kell kukázni, halászni, felfedezni.
Kép
Kép
Kép

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 14:16

vagyunk pár milliárdan a bolygón, ne mondja már nekem senki, hogy olyan hatalmas dolog találni egy überfizikumú, aránylag értelmes játékost a kp közepére.
Pont azért, mert vagyunk pár millióan, és millióból 1 megfelelő, vagy még kevesebb, azért olyan nehéz.

De tedd fel magadnak a következő kérdést: miért kell kihalásznunk a zavarosból egy aránylag értelmes, überfizikumú játékost, miért nem igazolunk olyat, aki már befutott, és megüti a Real szintet?

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 13:58

De, egy vagy kettő talán rohangál. De annak az esélye, hogy Zizou ráakadjon a több száz feka vkp közül, baromi kevés. Ahogy megfogalmaztad a mondandódat az azt sugallta, hogy kismillió ilyen rohangál, az egyiküket csak le kell igazolni...
tudod te mennyi pénz megy el játékosmegfigyelőkre, akiknek a "szálloda, benyzin, repcsijegy, meccsjegy, egyéb kiadások, a kiszemelt játékos családjának megvesztegetésére félretett pénzmagocska" című csomagot kell finansziroznia egy klubnak?
zinedine csak az utolsó simítás az ügyön, nem rossz érzés, ha csörög a teló és a másik végén egy legenda pofázza, hogy told már el a képed hozzánk játszani. emögött olyan mennyiségű és mértékű munka(ának kéne lennie), hogy elképesztő.

vagyunk pár milliárdan a bolygón, ne mondja már nekem senki, hogy olyan hatalmas dolog találni egy überfizikumú, aránylag értelmes játékost a kp közepére. csak nem a francia riviérán kell a topless kurvák közt nézelődni a klub pénzéből, hanem mondjuk egy brazil favelához elmenni 51 fokban vagy francia 4-edosztályban nézni a 15 éves gyereket vagy leutazni fekete-afrikába, ahol vagy feldarabolnak vagy megesznek.
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 16., szerda 13:56

Gündogan eligazolásáról felesleges beszélni, mert nem fog idén távozni a sérülése miatt. Csak osszehasonlításként hoztam fel

Mikor volt a BVBnek erőn felüli szezonja?

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 13:45

ne mondja már nekem senki, hogy nincs egy vieira-essien-yayatouré klón fiatal gyerek a világon, nem olyan kuriózum az, nem párszáz focistából áll a világ.
De, egy vagy kettő talán rohangál. De annak az esélye, hogy Zizou ráakadjon a több száz feka vkp közül, baromi kevés. Ahogy megfogalmaztad a mondandódat az azt sugallta, hogy kismillió ilyen rohangál, az egyiküket csak le kell igazolni...
lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?
Az Illara tranzakció tök egyértelmű szerintem. Adott egy tehetséges, ügyes kkp-s, spanyol fiú a Sociedadban, akit mellesleg Xabihoz hasonlítgatnak. Nekünk kellett kkp igazolás, pláne egy Xabi utód. Megvettük, mielőtt a Barca happolta volna el Busquets helyére. Ez egy befektetés volt. Nem fizetődött ki.
Gündoganhoz képest nagy romlás jelent a Dortmundnak
nmate-tel értek egyet. Valóban jobb Sahinnál, de baromira rejtélyes a sérülése. Én jelenleg nem igazolnám le. Ha akarja vigye a Barca, az MU vagy a Juve, vagy aki akarja. Baromi rizikós igazolás lenne.
Amúgy sem tartom én olyan kimagasló játékosnak. Kicsit olyan ő, mint amilyen a BVB is volt, erőn felüli szezon után fel van magasztalva. Nem rossz futballista, de sokat nyomtak a teljesítményén a precízen felépített BVB játék, és a küzdeni fantasztikusan tudó csapattársak. Nem ő tette naggyá a BVB-t, inkább a BVB tette naggyá őt. Főleg, mert a posztján kevesen vannak az olyan futballisták, akik a legszűkebb elvárásoknak is megfelelnek. Gündogan ilyennek tűnik, de valamiért van egy olyan érzésem, hogy mégsem az.

Hey, tobb tiszteletet francia barátaimnak!
Lehet kicsit erősen fogalmaztam, de ez az igazság. Nincsenek kifejezetten jó vkp-k most Franciaországban, legalább is olyanok, akik ezen a szinten megállnák a helyüket. A nagyobb részük kéttüdejű, futó-boxológép, akiknek havonta egyszer van egy értelmes indításuk, meg mondjuk alibibe lehozzák a passzjátékot. Ide manapság már egy Makelele kevés lenne.

Ha lenne két olyan középpályás (akár csak tehetség) Franciaországban, aki megütné a hehe által elvárt szintet, akkor a francia válogatott a VB egyik esélyese lenne.

Jah azt meg gondolom nem vágod Realista, hogy a spanyol válogatott mellett még a franciáknak szoktam szurkolni.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 16., szerda 13:36

Sahin idén se valami nagy szám. Gündoganhoz képest nagy romlás jelent a Dortmundnak

Vissza: