Jó, de Kroos igazi német, míg Özil és Khedira, na mindegy...tubatibi írta:Te nem azt mondtad, hogy Pogba nem is annyira jo jatekos es ezenfelul egy nemetet akarsz a kezdobe ?![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 16., szerda 16:37
Jó, de Kroos igazi német, míg Özil és Khedira, na mindegy...tubatibi írta:Te nem azt mondtad, hogy Pogba nem is annyira jo jatekos es ezenfelul egy nemetet akarsz a kezdobe ?![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 16., szerda 16:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 15:40
Gündogan egyértelmű (és abszolút érthető) kiesésével egy újabb minőségi, normális középpályással kevesebb a piacon --> ennek, illetve annak fényében, hogy több, mint 10 éve nem sikerül betonná és minimum TOP2-vé tenni ezt a csapatrészt, nos szerintem elégé kényszerhelyzetben vagyunk --> vagy ismét mélyen belenyúlunk a zsebünkben, vagy spórolva sokadjára is bízunk a megfigyelőinkben, meg a nem ritkán téves, megkérdezőjelezhető (és akkor még finom voltamGündogan eligazolásáról felesleges beszélni
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 14:38
Pontosan erre utaltam. Mivel nincs jelenleg jó az élmezőnyben, akkor olyan sok rohangál szerte a világon, aki olyan lehet? Talán van 5 olyan játékos, aki következő 10 évben megüti ezt a szintet a sok millió igazolt futballistából. Az esély arra, hogy mi találjuk meg, baromi kevés. Ez nem lehet elvárás.hehe írta:drága, szar, nem real szint, nem leszünk vele előrébb.miért nem igazolunk olyat, aki már befutott, és megüti a Real szintet?
ezen jelzőket kombináld kedved szerint, nincs jelenleg megfelelő minőség a világon, ezért kell kukázni, halászni, felfedezni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 14:27
Csoki,én mindig is tiszteltem a véleményed,és attól függetlenül,hogy Bale-el szemben még mindig vannak kétségeim,de az vitathatatlan,hogy a walesi ha odapörköl,90%-ban eltalálja a kaput.Ez,meg a gyorsasága az az erőssége,ami miatt nem szapulom a fickót.(vagy legalább is csak néhaBale, akinek kvázi ez a legnagyobb erőssége, aztán talán ha kétszer találta el a kaput távolról..
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 14:26
drága, szar, nem real szint, nem leszünk vele előrébb.miért nem igazolunk olyat, aki már befutott, és megüti a Real szintet?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 14:16
Pont azért, mert vagyunk pár millióan, és millióból 1 megfelelő, vagy még kevesebb, azért olyan nehéz.vagyunk pár milliárdan a bolygón, ne mondja már nekem senki, hogy olyan hatalmas dolog találni egy überfizikumú, aránylag értelmes játékost a kp közepére.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 13:58
tudod te mennyi pénz megy el játékosmegfigyelőkre, akiknek a "szálloda, benyzin, repcsijegy, meccsjegy, egyéb kiadások, a kiszemelt játékos családjának megvesztegetésére félretett pénzmagocska" című csomagot kell finansziroznia egy klubnak?
De, egy vagy kettő talán rohangál. De annak az esélye, hogy Zizou ráakadjon a több száz feka vkp közül, baromi kevés. Ahogy megfogalmaztad a mondandódat az azt sugallta, hogy kismillió ilyen rohangál, az egyiküket csak le kell igazolni...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 16., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 13:45
De, egy vagy kettő talán rohangál. De annak az esélye, hogy Zizou ráakadjon a több száz feka vkp közül, baromi kevés. Ahogy megfogalmaztad a mondandódat az azt sugallta, hogy kismillió ilyen rohangál, az egyiküket csak le kell igazolni...ne mondja már nekem senki, hogy nincs egy vieira-essien-yayatouré klón fiatal gyerek a világon, nem olyan kuriózum az, nem párszáz focistából áll a világ.
Az Illara tranzakció tök egyértelmű szerintem. Adott egy tehetséges, ügyes kkp-s, spanyol fiú a Sociedadban, akit mellesleg Xabihoz hasonlítgatnak. Nekünk kellett kkp igazolás, pláne egy Xabi utód. Megvettük, mielőtt a Barca happolta volna el Busquets helyére. Ez egy befektetés volt. Nem fizetődött ki.lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?
nmate-tel értek egyet. Valóban jobb Sahinnál, de baromira rejtélyes a sérülése. Én jelenleg nem igazolnám le. Ha akarja vigye a Barca, az MU vagy a Juve, vagy aki akarja. Baromi rizikós igazolás lenne.Gündoganhoz képest nagy romlás jelent a Dortmundnak
Lehet kicsit erősen fogalmaztam, de ez az igazság. Nincsenek kifejezetten jó vkp-k most Franciaországban, legalább is olyanok, akik ezen a szinten megállnák a helyüket. A nagyobb részük kéttüdejű, futó-boxológép, akiknek havonta egyszer van egy értelmes indításuk, meg mondjuk alibibe lehozzák a passzjátékot. Ide manapság már egy Makelele kevés lenne.Hey, tobb tiszteletet francia barátaimnak!
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 16., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 16., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 13:21
mit nem lehet azon érteni?
A Sahin-aktát sose fogom megérteni. Állítom, hogy valami nem került napvilágra az üggyel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. április 16., szerda 13:18
A Sahin-aktát sose fogom megérteni. Állítom, hogy valami nem került napvilágra az üggyel kapcsolatban.'shutterisland írta:lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?sahin
szerintem elég hasonló stílusú játékosok, és a spanyol nem jobb semmivel, spóroltatok volna 30 akárhány millát.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 13:15
varane-t is kikapartuk a geciből vagy nem kapartuk ki?Matt009 írta:hehe írta:vidal akkor kellett volna, amikor mondtam.
de nem, nekünk a bundes legjobbja, sahin kellett![]()
kukázni kell vmi betonnégert vhonnan franciaországból. zinedine megoldja.
Aha mert az úgy megy, hogy kukázunk egy betonnégert... Meg Zidane megoldja... Ha meg tudná oldani, meg ilyen egyszerű lenne, akkor már megtettük volna, nem gondolod?
A francia feka vkp-k 99 % csak nagy és erős, a focihoz holt hülyék, és alkalmatlanok egy Real szintre. Még az a szerencsétlen francia válogatottba se találnak értelmes kkp sort, de majd onnan megoldjuk... Utópisztikus álom.
mert kvadrága volt és mert hasonlít a feje egy medvére.lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 16., szerda 13:13
Hey, tobb tiszteletet francia barátaimnak!Matt009 írta:hehe írta:vidal akkor kellett volna, amikor mondtam.
de nem, nekünk a bundes legjobbja, sahin kellett![]()
kukázni kell vmi betonnégert vhonnan franciaországból. zinedine megoldja.
Aha mert az úgy megy, hogy kukázunk egy betonnégert... Meg Zidane megoldja... Ha meg tudná oldani, meg ilyen egyszerű lenne, akkor már megtettük volna, nem gondolod?
A francia feka vkp-k 99 % csak nagy és erős, a focihoz holt hülyék, és alkalmatlanok egy Real szintre. Még az a szerencsétlen francia válogatottba se találnak értelmes kkp sort, de majd onnan megoldjuk... Utópisztikus álom.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 16., szerda 13:09
lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?sahin
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 13:03
Pedig nagyon úgy néz ki... A hírek szerint miközben az angolok normális hangnemben és stílusban próbálják tanúsítani, hogy mindenben úgy jártak el ahogy azt kell. Addig a franciák verik magukat...Realista24 írta:mar ha ki nem zárják oket
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem