Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kommentáld a híreket
[quote="hehe"] megvettünk egy térdsérült! játékost. nincs is miről beszélni tovább.[/quote
De hallod... most így az aláírásodat olvasgatom, magyarázd már meg, hogy miért hoznád Patot. Annyi nekem nem elég, hogy tehetségesebb akárkinél, ezt én is tudom. Csak ez kevés, dilettáns orvosaink vannak és Pato legjobb éveit pazarolta el a kórházban feküdve. Gündogan meg Sahin v2.0 lenne, csak jobban focizik.
De hallod... most így az aláírásodat olvasgatom, magyarázd már meg, hogy miért hoznád Patot. Annyi nekem nem elég, hogy tehetségesebb akárkinél, ezt én is tudom. Csak ez kevés, dilettáns orvosaink vannak és Pato legjobb éveit pazarolta el a kórházban feküdve. Gündogan meg Sahin v2.0 lenne, csak jobban focizik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mit nem lehet azon érteni?
A Sahin-aktát sose fogom megérteni. Állítom, hogy valami nem került napvilágra az üggyel kapcsolatban.

1. eleve túlértékelt, egylábas, lassú, ráadásul sérülékeny játékosról van szó. (persze ezt akkor elég kevesen mertük kimondani csak)
2. megvettünk egy térdsérült! játékost. nincs is miről beszélni tovább.

A Sahin-aktát sose fogom megérteni. Állítom, hogy valami nem került napvilágra az üggyel kapcsolatban.'shutterisland írta:lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?sahin
szerintem elég hasonló stílusú játékosok, és a spanyol nem jobb semmivel, spóroltatok volna 30 akárhány millát.
- hehe
varane-t is kikapartuk a geciből vagy nem kapartuk ki?Matt009 írta:hehe írta:vidal akkor kellett volna, amikor mondtam.
de nem, nekünk a bundes legjobbja, sahin kellett![]()
kukázni kell vmi betonnégert vhonnan franciaországból. zinedine megoldja.
Aha mert az úgy megy, hogy kukázunk egy betonnégert... Meg Zidane megoldja... Ha meg tudná oldani, meg ilyen egyszerű lenne, akkor már megtettük volna, nem gondolod?
A francia feka vkp-k 99 % csak nagy és erős, a focihoz holt hülyék, és alkalmatlanok egy Real szintre. Még az a szerencsétlen francia válogatottba se találnak értelmes kkp sort, de majd onnan megoldjuk... Utópisztikus álom.

ne mondja már nekem senki, hogy nincs egy vieira-essien-yayatouré klón fiatal gyerek a világon, nem olyan kuriózum az, nem párszáz focistából áll a világ.
vagy csak a játékosmegfigyelők basszák el mindenre feleslegesen az utazáspénzüket...
mert kvadrága volt és mert hasonlít a feje egy medvére.lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?
rakiticcsel meg hagyjatok már, már németországban is röhögtem rajta. most felkapták egy véletlen esernyőcsel meg pár gól miatt. ő sevilla szint és az is marad.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hey, tobb tiszteletet francia barátaimnak!Matt009 írta:hehe írta:vidal akkor kellett volna, amikor mondtam.
Aha mert az úgy megy, hogy kukázunk egy betonnégert... Meg Zidane megoldja... Ha meg tudná oldani, meg ilyen egyszerű lenne, akkor már megtettük volna, nem gondolod?
A francia feka vkp-k 99 % csak nagy és erős, a focihoz holt hülyék, és alkalmatlanok egy Real szintre. Még az a szerencsétlen francia válogatottba se találnak értelmes kkp sort, de majd onnan megoldjuk... Utópisztikus álom.
Shutter: Illarra tud focizni, Sahin meg a sanitason nyaralt amig itt volt. Ha ez kezdesnek neked semmi...azon túl képességeiben is jobb a spanyol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet csak én nem értem, de helyette miért vettétek meg illarrát ?sahin
szerintem elég hasonló stílusú játékosok, és a spanyol nem jobb semmivel, spóroltatok volna 30 akárhány millát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig nagyon úgy néz ki... A hírek szerint miközben az angolok normális hangnemben és stílusban próbálják tanúsítani, hogy mindenben úgy jártak el ahogy azt kell. Addig a franciák verik magukat...Realista24 írta:mar ha ki nem zárják oket

Rakitic univerzális játékos, a középpályán (Karim mögött, középen, vagy Alonso-i mélységekben) bárhol elboldogul. Jó labdái vannak, védekezésben hozza a kötelezőt, bár nem az erőssége. Ha Xabi nyugdíjba menne, őt pedig akciós áron hozhatnánk, akkor nem haboznék, de nem érzem úgy hogy szükségünk van rá, elvégre van már egy horvátunk....
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
hehe írta:vidal akkor kellett volna, amikor mondtam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagy ra az esély, csak az a baj, hogy licit háborút kell vívni a franciákkal...mar ha ki nem zárják oketdannen írta:El Unico írta:-----------Vidal
----Di Maria---Modric
Bale-----------------Ronaldo
---------Benzema
Csokolom. Nem kell ide Rakitic.
vidal nagyon sokszor elmondta, hogy nem hagyja el a juve-t, eddig mindig betartotta a szavát. pogba lenne reális, szinte tuti, hogy dobbantani fog a nyáron.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
vidal akkor kellett volna, amikor mondtam.
de nem, nekünk a bundes legjobbja, sahin kellett
de nem, nekünk a bundes legjobbja, sahin kellett

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
-----------Vidal
----Di Maria---Modric
---------Benzema
----Di Maria---Modric
---------Benzema

Matt odavan érte, ha ez jelent valamit...ezt a kroost én még életemben nem láttam játszani, tényleg annyira jó, hogy most mindenki írja a csapatba? vagy csak azért mert lejár a szerződése?

Egyébként níilvűán azért kerül többet szóba, mert szó van a távozásáról, de az MU kapcsán 40-50 milliókat írnak, meg csillagászati fizetéseket. Oda én nem feltétlenül licitálnék. Annyira nekem nem meggyőző, a sokat emlegetett óriási bombái meg...teli vagyunk olyan játékosokkal, akik papíron óriási távoli gólokra képesek, itt van mindjárt Bale, akinek kvázi ez a legnagyobb erőssége, aztán talán ha kétszer találta el a kaput távolról...Mondric, Alonso...kapura se lőnek, Benzema félévente próbálkozik eggyel, az kapufa lesz. CR-en kívül inkább csak DM szokott még távolról lődözni, ő se olyan sokat.
Ha normális áron hozhatnánk, akkor hozzuk, de bankot nem robbantanék érte, szerintem nem is fogunk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leverkusenben is jó volt. Jó lövőkéje van, emellett rengeteget dolgozik, és nem is ügyetlen. Jó, nem egy Modric, nála azért lassabb játékos, és nem is annyira technikás, de szerintem nem járnánk vele rosszul.torjack írta:
A Bayernben elég jól tolja, de ott mostanság még Rafinha sem tűnik vállalhatatlannak. Ami azért nagy szó
Pogba - Modric - Kroos
Bale - Benzema - CR
Ez azért ütős lenne.

De, ha Kroos - Modric - DM középpályával állnánk fel, akkor sem vágnék eret.
Mandzukicot meg hoznám Benzema cseréjének, gondolkodás nélkül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Előre meg Mandzukic, aztán meg is vagyunkMondjuk az fix, hogy dallamos lenne, de akkor már legyen inkább Matic - Modric - Rakitic, hátul meg Guzmics.

A Bayernben elég jól tolja, de ott mostanság még Rafinha sem tűnik vállalhatatlannak. Ami azért nagy szóCsabi írta:ezt a kroost én még életemben nem láttam játszani, tényleg annyira jó, hogy most mindenki írja a csapatba? vagy csak azért mert lejár a szerződése?

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
a rakitic-fétis számomra is értelmezhetetlen. jó focista, de azért nem real madrid szint. kiegészítő embernek okés lenne, de gondolom ő sem 20 perceket akar játszani hetente.
az viszont tény, hogy a sevillánál jobb csapatban is meglenne, valami bl főtáblás csapatnál.
az viszont tény, hogy a sevillánál jobb csapatban is meglenne, valami bl főtáblás csapatnál.
Rakitic ennyire penge lenne? Én azt hittem, hogy egy butított Modric a srác. Szimpatikus figura meg minden, de valahogy nem látom benne azt, hogy a Pogba - Modric - Rakitic trió szétszedi Európát.Kerlon írta:Kroos helyére még Rakiticet is eltudnám képzelni, mint b verzió.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt a kroost én még életemben nem láttam játszani, tényleg annyira jó, hogy most mindenki írja a csapatba? vagy csak azért mert lejár a szerződése?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mourinho megálmodott egy Oscar + kp - Modric cserét
A jó hír az, hogy Khedirát sem felejtette el az Unikum :Đ

A jó hír az, hogy Khedirát sem felejtette el az Unikum :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+1, Kroos helyére még Rakiticet is eltudnám képzelni, mint b verzió.Matt009 írta:A legjobban a Pogba-Modric-Kroos kp szuperálna...Jim írta:és ha benga állat-Illara-Modric kp lenne?
ez szuperálna talán a legjobban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K